Turul Magazinelor #191: Lanternă compactă şi luminoasă cu bonus, aer condiţionat mobil la preţ bun, telefon LeTV pentru domnişoare şi un NERF Gun ca la carte

2.278 ori
<b>Turul Magazinelor #191: Lanternă compactă şi luminoasă cu bonus, aer condiţionat mobil la preţ bun, telefon LeTV pentru domnişoare şi un NERF Gun ca la carte</b>În prag de weekend revenim cu o serie de recomandări marca Turul Magazinelor și vă propunem astăzi o lanternă compactă și luminoasă oferită cu un bonus la pachet, un telefon LeEco pentru domnișoare, dar și un aer condiționat portabil ce sună chiar

A venit căldura, au apărut broboanele de sudoare, ţânţarii şi stresul de a căuta mereu un loc răcoros. Din fericire unii retaileri ne propun reduceri la aparate de aer condiţionat, ventilatoare şi alte astfel de mecanisme care ne salvează de caniculă. eMAG.ro a demarat Cooling Days de exemplu şi am găsit deja un produs atractiv. Acest Tur mai include şi o lanternă interesantă de la GearBest, un telefon LeTV roz pentru domnişoare, dar şi un arc NERF haios.

1. Aparat de aer condiţionat mobil Star-Light ACMP-12A

Star-Light ACMP-12A

Cine vrea un aparat de aer condiţionat mobil are noroc, pentru că eMAG.ro are unul la preţ bun. Cei 12.000 de BTU sună bine, ca şi preţul de sub 1100 de lei. Este un aparat Clasa A, cu display, telecomandă, timer şi furtun de evacuare şi accesorii instalare incluse la pachet. Avantajul acestui aparat e că îl puteţi lua cu voi dacă vă mutaţi sau schimbaţi reşedinţa des.

Cei care stau cu chirie sau temporar într-o locuinţă vor aprecia produsul. Acest model Star-Light acoperă o arie de 24-36 mp sau spaţii comerciale de 20-30 mp. E util şi pentru cei care un magazin sau chioşc.

2. Lanternă Zanflare F1 cu bonus

Cei de la GearBest.com au o ofertă bună pentru lanterna Zanflare F1. Aceasta costă doar 29.99 dolari şi vine cu un bonus gratuit, sub forma unui încărcător smart de baterii. Oferta cu preţul de 29.99 dolari expira în 9 zile , deci trebuie să vă grăbiţi. Lanterna oferă peste 1000 de unităţi lumens şi are o temperatură a culorii între 6000 şi 6500 de Kelvin şi 4500-5000 Kelvin. Are o greutate scăzută, e rezistentă la apă şi praf şi e utilă pentru camping, airsoft, excursii şi alte aventuri de gen.

LED-urile sale rezistă 5000 de ore şi raza bate până la 300 de metri.

3. Telefon Mobil LeTV Le 2

LeTV le2

Eu zic că o domnişoară aflată în căutare de telefon roz cu preţ sub 1000 de lei a dat lovitura cu acest model. În primul rând că are o zonă frontală foarte arătoasă, cu ecran de 5.5 inch cu muchii înguste, iar procesorul deca core plus cei 3 GB RAM sunt un combo solid şi destul de future proof să zicem. Costă doar 789 lei în aceste zile de reduceri la evoMAG.ro şi camera de 16 MP iar e plus.

Nici bateria de 3000 mAh nu e rea deloc pe LeTV Le 2, are mai aduce şi scanner de amprente şi Android Marshmallow.

4. Laptop Dell Inspiron 5567

Dell Inspiron 5567

Cine vrea un laptop bunicel la jocuri, dar care să nu rupă baierele portofelului, va fi încântat de oferta celor de la Cel.ro. Acest laptop Dell Inspiron cu procesor Intel Kaby Lake Core i5 costă 2199 lei şi vine cu 1 TB stocare şi 4 GB RAM. Are şi placa grafică AMD Radeon R7 cu 2 GB memorie, deloc rău pentru un laptop aş zice. În plus ecranul de 15.6 inch e Full HD şi garanţia este de 3 ani şi nu 2 cum primim de obicei.

5. Nerf Blaster arbaletă Stratobow

Nerf Blaster

Cine vrea o arbaletă pentru jocurile copilăreşti şi e pasionat de fenomenul de NERF Guns, are un produs interesant la Elefant.ro. Aceasta arbaletă blaster costă 203 lei şi poate ţinti la o distanţă de 26 de metri. Are şi o magazie unde poate depozita 15 proiectile, pe care le poţi trage fără să reîncarci blasterul la fiecare tragere. Cât de tare e asta?

Nerf este un brand de jucării al Parker Brothers, deţinut acum de Hasbro. Majoritatea jucăriilor sunt pe bază de spumă şi includ mingi sau bile. Proiectilele sunt de obicei din spumă sau material plastic, au ventuze şi în general nu dor când lovesc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×