Turul Magazinelor #185: gadget-uri şi aparate mici, baterii de telefoane Samsung old school, infraroşu pe iPhone

2.047 ori
<b>Turul Magazinelor #185: gadget-uri şi aparate mici, baterii de telefoane Samsung old school, infraroşu pe iPhone</b>Astăzi ne axăm pe gadget-uri în Turul Magazinelor și avem pentru voi o serie de produse foarte interesante și totodată utile. Pentru început găsim un gadget de tip accesoriu jack 3.5 mm ce vă va aduce un emițător infraroșu pe iPhone, asta desigur dacă

Suntem în mijlocul unei furtuni de reduceri, cu multe Black Friday-uri de primăvară având loc în aceste zile. Cu această ocazie am găsit o mulţime de produse cu reducere, din toate categoriile posibile. Azi noapte Media Galaxy şi Altex au dat startul la Black Friday, iar între timp eMAG.ro are Crazy Days, în vreme ce evoMAG.ro are Tech Days. Noi am găsit acumulatoare pentru telefoane Samsung old school, un mic gadget pentru iPhone cu infraroşu, un radio cu ceas cu design interesant şi Google Home la preţ bun.

1. 3.5mm Plug Infrared Remote Controller  

Jack audio 3.5 mm emitator infrarosu

Vreţi infraroşu pe iPhone? Soluţia ar fi un mic "cui", ca să îi zicem aşa, un dop pentru jack-ul audio, care aduce funcţionalitatea de emiţător infraroşu pe terminal. Evident, se aplică doar pentru modelele iPhone până la iPhone 7, care nu are jack audio. GearBest.com îl vinde la preţul de 2.59 dolari, iar produsul cântăreşte doar 2 grame. Primiţi şi un breloc la pachet pentru a ţine "cuiul" pe el.

Folosind acest accesoriu puteţi controla televizorul, aerul condiţionat, set top boxul şi multe alte electrocasnice şi electronice. Evident avem şi aplicaţie asociată.

2. Radio cu ceas Sony ICFC1TR

Sony ICFC1TR

Sunt oameni care au nevoie de extra ajutor să se trezească dimineața şi doar un telefon cu alarmă care sună nu e de ajuns. Astfel, un radio cu ceas Sony e un aur curat, mai ales dacă începeţi ziua ascultând un post de radio, în vreme ce vă spălaţi pe dinţi şi beţi cafeaua. Costă 99.99 lei la eMAG.ro în această perioadă a reducerilor. Are un display LED, cântăreşte 520 de grame şi finisajele sunt impecabile, conform recenziilor.

Posturile sunt prinse excelent şi alarma are volum ridicat.

3. Google Home

Google Home

Nu mi se pare deloc rău preţul practicat de Quickmobile.ro pentru Google Home, mai ales că alţi retaileri au sume peste 700 sau 800 de lei pentru produs. Avem de-a face cu o boxă audio care integrează Google Assistant, poate răspunde la întrebări, comenzi, face căutări, porni muzica şi controla gadgeturi smart Home. Produsul e compatibil cu Chromecast, Nest şi Philips Hue.

Difuzorul are volum ridicat, basul este excelent şi design-ul e discret, potrivindu-se cu orice mobilier sau tapet.

4. Selecţie de acumulatori Samsung la reducere la evoMAG.ro

Acumulator Samsung

Cine încă se mai ţine cu dinţii de un telefon Samsung old school probabil că are probleme cu bateria, care a îmbătrânit inevitabil. Ei bine evoMAG.ro are reduceri speciale la acumulatorii Samsung, pentru Galaxy S3, S4, Galaxy S5, modele din seriile Mini, Galaxy J5,  Grand Prime şi chiar Note Edge. Nici un preţ nu sare de 100 de lei, iar majoritatea costă 49 de lei. 

Inclusiv Galaxy Note 5 are o baterie aici, la preţ bun.

5. Lada Frigorifică Altus ALC200+ 205L A+

Altus ALC200+ 205L A+

Dacă vă uitaţi pe Compari.ro la lăzi frigorifice cu capacitate peste 200 de litri o să găsiţi multe modele care sar de 800 sau chiar 1000 de lei. Ei bine, am găsit o ladă frigorifică Altus la 669 lei la Marketonline.ro. Are volum de 205 litri, sistem de răcire clasic şi mod de instalare independent. Lada are clasă energetică A+ şi are capacitate de congelare de 12 kg timp de 12 de ore.

Dezgheţarea se face manual şi autonomia este de 36 de ore. Nivelul de zgomot de 42 dB nu e rău deloc. Controlul se face manual, inclusiv dezgheţarea. As zice ca e o idee bună de cumpărat inainte de grătarele de 1 mai. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×