Top 10 smartphone-uri mid-range populare pe Mobilissimo în aprilie 2017!

10.097 ori
<b>Top 10 smartphone-uri mid-range populare pe Mobilissimo în aprilie 2017!</b>Pentru că topul nostru de final de lună prin care vă prezentăm cele mai populare smartphone-uri high-end de pe Mobilissimo.ro pe parcursul unei luni calendaristice se bucură de un mare succes, ne-am gândit să extindem această serie și pentru modelele

Încă din vara anului trecut am început să vă prezentăm lunar un top 10 al celor mai populare smartphone-uri de pe Mobilissimo.ro care au atras atenția cititorilor în mod special. Pentru că acest top se bucură de un real succes ne-am gândit să extindem seria de față și către terminalele mid-range care sunt la fel de căutate, sau poate chiar mai mult decât dispozitivele high-end. Să vedem deci cum s-a prezentat Topul 10 al celor mai populare modele mid-range de pe Mobilissimo.ro în aprilie 2017!

10. Asus ZenFone 3 Max

Asus ZenFone 3 Max

Un smartphone ce a reușit să se facă remarcat în această zonă mid-range nu doar printr-un design premium, ci și printr-o baterie generoasă este Asus ZenFone 3 Max. Pentru sub 800 lei la eMAG, acest smartphone promite din start o experiență de top în ceea ce privește autonomia, oferind o baterie de 4100 mAh ale cărei rezultate le puteți consulta de aici. Avem un pachet hardware bine echilibrat și per total un telefon cu care nu veți da greș dacă bugetul este unul limitat.

9. Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1

Tot în zona de terminale atrăgătoare prin prisma design-ului îl avem și pe Sony Xperia XA1, telefon lansat la MWC 2017 care se remarcă prin panoul frontal cu margini foarte înguste în jurul ecranului. Comparativ cu predecesorul primim acum un upgrade la nivel de memorie RAM și procesor, dar și pe partea de fotografiere unde avem la dispoziție o cameră principală de 23 megapixeli pe care abia așteptăm să o punem la treabă odată ce telefonul ajunge pe masa noastră de teste.

8. Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017)

Noua serie de smartphone-uri Galaxy A (2017) are și câțiva membri incluși în topul din aprilie. A3 (2017) este unul dintre aceștia, telefon compact cu design premium, dotări interesante și panou cu tehnologie AMOLED. Numeroasele variante de culori disponibile, dar și camera frontală de 8 megapixeli cu deschidere f/1.9, sunt cu siguranță elemente ce atrag publicul tânăr către o eventuală achiziție.

7. Samsung Galaxy A5 (2016)

 Samsung Galaxy A5 (2016)

Nici gama de anul trecut nu stă deloc rău la capitolul popularitate și asta pentru că Galaxy A5 (2016) se plasează iată pe locul cu numărul 7 în acest top. Debutul noii generații a contribuit la o scădere a prețului pentru terminalele de anul trecut și ce-i drept, Samsung Galaxy A5 (2016) încă se ține bine. Design-ul arătos nici nu se discută, iar acum avem și prețul mai accesibil de partea noastră.

6. Nokia 6

Nokia 6

Coincidență sau nu, iată că pe locul numărul 6 se află chiar Nokia 6. Acest din urmă handset a debutat astăzi comercial pe piața din India și este de așteptat ca în perioada mai-iunie să ajungă la vânzare pe cale oficială și pe plan european la un preț de aproximativ 230 euro. Experiența software stock și dotările hardware atractive îl caracterizează pe Nokia 6 drept o achiziție înțeleaptă.

5. Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite

Ne întoarcem în anul 2015 și asta pentru că la mijlocul clasamentului nostru îl întâlnim pe Huawei P8 Lite. Milioanele de unități vândute au demonstrat faptul că terminalul de față a reușit să impresioneze plăcut publicul prin raportul excelent calitate-preț. Noi l-am apreciat pentru ecranul excelent de la acea vreme, pentru acustica și fotografiile de calitate, dar și pentru prețul asociat. Acum el costă numai 689 lei.

4. Huawei P9 Lite (2017)

Huawei P9 Lite 2017

Tot din partea celor de la Huawei avem plasat în topul din aprilie a celor mai populare terminale mid-range și pe Huawei P9 Lite (2017), produs recent lansat pe piață ce într-un fel sau altul rivalizează chiar cu P10 Lite. Avem de-a face cu un soi de variantă premium a lui P9 Lite de anul trecut și încă o dată prețul este de partea noastră. Noi tocmai ce l-am primit la recenzie și curând veți și un preview detaliat!

3. Huawei P9 Lite

Huawei P9 lite

Pentru că tot am adus vorba de Huawei P9 Lite, iată că acest dispozitiv ajunge pe podiumul din aprilie. El se află pe locul cu numărul 3 și prezența sa aici nu ar trebui să ne mire ținând cont de prețul la care este vândut pe plan local și de pachetul hardware oferit. Avem parte de o alternativă mult mai reușită și mai accesibilă comparativ cu modelele Galaxy A (2016) care se vând în continuare la sume mai mari.

2. Huawei P10 Lite

Huawei P10 lite

Cel de-al 4-lea smartphone Huawei inclus în topul 10 de astăzi este chiar Huawei P10 Lite. Deși nu dispune de o cameră duală sau de optică Leica precum fratele său mai mare, acest telefon este unul foarte popular printre cititorii Mobilissimo. Design-ul este unul dintre motivele ce contribuie la popularitatea sa, iar acea variantă pe albastru electric arată de-a dreptul spectaculoasă. Prețul accesibil este desigur și el un factor de luat în seamă!

1. Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017)

Și iată că pe prima poziție îl avem pe Samsung Galaxy A5 (2017), un Galaxy S7 Mini dacă îl putem numi astfel. Produsul ne-a ajuns de curând la teste și deja v-am prezentat unboxing-ul său aici, urmând ca în perioada următoare să sosească și mult așteptata recenzie. Se pare că prețul relativ măricel nu sperie publicul și nici măcar faptul că telefonul rulează Android 6.0 din fabrică și nu 7.0 Nougat cum era de așteptat.

Dacă sunteți curioși să aflați ce modele erau pe cale să prindă topul 10 al celor mai populare smartphone-uri mid-range în luna aprilie pe Mobilissimo.ro, le aveți menționate aici: Huawei Nova, Samsung Galaxy A7 (2017), Nokia 5, Elephone S7 și Samsung Galaxy J5 (2016)!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×