Turul Magazinelor #194: Turul bucătăriilor, cu frigider side by side, mobilă, cântar de bucătărie şi apărat de gătit Tefal

1.486 ori
<b>Turul Magazinelor #194: Turul bucătăriilor, cu frigider side by side, mobilă, cântar de bucătărie şi apărat de gătit Tefal</b>Este vremea pentru un nou tur tematic și pentru că vremea de afară nu este tocmai prietenoasă nu ne rămâne decât să ne demonstrăm talentul în ale bucătăritului. Tocmai de aceea avem astăzi pentru voi o serie de recomandări de produse numai bune de adus în

Cum vremea e iar urâtă, e momentul să gătim câte ceva, aş zice. Şi ce e mai bun pentru asta decât o bucătărie complet utilată? De aici şi ideea acestui "tur al bucătăriilor", cu toate echipamentele, frigiderele şi piesele de mobilier asociate. Avem un frigider side by side cu super garanţie, cântar de bucătărie, mobilă, coş de gunoi şi un aparat Tefal.

1. Set Bucătărie Junona 4A1

Junona 4A1

Mie mi se pare genial acest set de bucătărie de la eMAG.ro, pentru simplul fapt că e mult mai ieftin decât la magazinele de mobilă şi de specialitate. Setul are o lungime de 290 de cm şi include 9 module care pot fi integrate independent sau împreună. E vorba de 4 corpuri superioare, 4 corpuri inferioare şi un corp înalt cu poliţe. Cele inferioare vin cu blat dintr-o bucată, nedecupat cu grosime de 36 mm şi realizat din 2 plăci de PAL şi cu cant ABS de 2 mm.

Lista de componente ale acestui set e impresionantă şi include şi o mască de chiuvetă, vitrină superioară, dulapuri, corp înalt cu poliţe şi blat pentru corpurile inferioare. Finisajul e laminat.

2. Coş de gunoi Lamart

Cos de gunoi Lamart

Completăm lista de noutăţi în bucătărie cu un coş de gunoi Lamart, din inox şi cu capacitate de 5 litri. Duse sunt zilele coşului de gunoi din material plastic, care se va îmbiba cu murdărie şi va căpăta mirosuri neplăcute. Acest produs costă 72 lei la eMAG.ro şi e fabricat din oţel inoxidabil de calitate înaltă. Se deschide cu pedală şi are un interior din plastic.

3. Cântar de bucătărie eiHeng HF-8008 

Cantar de bucatarie

Cantităţile sunt vitale dacă vreţi să gătiţi bine şi cu precizie, iar aici intervine un cântar digital. Am găsit unul la GearBest.com, la preţul de 11.63 dolari. Poate cântări cantităţi de la 0.1 grame la 3000 de grame şi vine cu un ecran cu iluminare LED. E alimentat de baterii AAA de 1.5 V (două la număr, neincluse în pachet). Designul e minimalist şi plăcut privirii.

4. Aparat de gătit cu aburi Tefal Steam n Light VC300830

Tefal Steam n Light VC300830

evoMAG.ro este în perioada aniversară, împlinind 12 ani de activitate, cu reduceri şi oferte speciale. Am găsit un aparat de gătit cu aburi marca Tefal la reducere, având preţul de doar 315 lei. Are programe speciale de gătit cu abur pentru legume, peste, orez, carne albă, ouă şi desert. Fiecare program e semnalat de o anumită culoare şi nu este nevoie să alegem timpul de gătit, el fiind programat automat pentru fiecare aliment.

Există şi funcţii de păstrare a alimentelor calde, dar şi îngheţare profundă.

5. Frigider Side by side Samus SSX-660NF+ 517L A+

Samus SSX-660NF+ 517L A+

Până acum am mai scris despre frigidere şi combine frigorifice, dar e prima oară când abordăm un model de tip side by side. Mi se pare bun preţul de 2099 lei la Cel.ro, după reducere şi cei 6 ani de garanţie sunt excelenţi, indiferent de produsul electronic cumpărat. Capacitatea e uriaşă aici: 556 de litri brut şi 517 litri net. Frigiderul e fabricat din inox, are 5 rafturi din sticlă în zona de frigider şi 5 în zona congelator. Există şi iluminare la interior, picioare cu reglaje şi 2 sertare speciale pentru legume.

E bine de ştiut că avem şi o zonă specială pentru lactate.

6. Set 3 dopuri vidare FoodSaver

dopuri vidare FoodSaver

La Elefant.ro am găsit în sfârşit o metodă să păstrăm uleiurile, vinul şi oţelul intacte. Personal foloseam fie dopul cel original (după mult chin) fie un banal şerveţel făcut ghem într-o sticlă de vin sau dacă pierdeam capacul unei sticle de ulei. Aceste dopuri cu vidare sunt o soluţie excelentă. Utile şi dacă aveţi uleiuri de masaj sau creme speciale. Pretul este de 55 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×