Turul Magazinelor #233: Turul umbrelelor deştepte, echipamentelor de inundaţii şi dezumidificatoarelor

1.583 ori
<b>Turul Magazinelor #233: Turul umbrelelor deştepte, echipamentelor de inundaţii şi dezumidificatoarelor</b>Dăm startul acestei săptămâni cu un nou articol din seria Turul Magazinelor și avem pentru voi recomandări de produse foarte interesante. Regăsiți aici o umbrelă inteligentă, un echipament de ajutor în caz de inundații și dezumidificatoare ce vor

Ce faci când e vară, plouă de rupe şi totul e umed ca în Amazon? Ai nevoie de o umbrelă rezistentă la muson, dezumidificator şi o pompă specială pentru a scăpa de apa murdară din grădină/fântană. Punem totuşi accentul pe umbrele, pentru că avem şi una smart inclusă, dar şi una ultrarezistentă, cu fibră de sticlă. Hai să vedem cât costă fiecare dintre aceste echipamente de muson, care tocmai a ajuns şi la noi în ţară.

1. Umbrelă Itapebi

Itapebi

 

Umbrela Itapebi cu tijă laterală roşie de 3 metri e ideală pentru pus la grădină, dacă vreţi să acoperiţi doar un singur şezlong sau o mică piscina de copii. Astfel puteţi sta relaxaţi şi voi şi cel mic, chiar dacă plouă. Umbrela are mecanism de ridicare manual, iar structura principală e fabricată din oţel. Porţiunea care chiar acoperă şi protejează posesorul este fabricată din poliester.

Costă 419 lei la eMAG.ro

2. Pompă submersibilă Blade 4SKM-100 Pro

Blade 4SKM-100 Pro

Cei care stau în zone rurale ştiu că de obicei diluviile şi ploile intense aduc cu sine apă murdară în pânza freatică şi probleme cu alimentarea cu apă curată. Intră astfel în acţiune o pompă submersibilă de acest gen, utilă pentru a obţine apă curată pe timp de inundaţie. Costă 497 lei la eMAG.ro şi această pompă este realizată din inox, având un motor de bobinaj 100% din cupru, în baie de ulei. Are la bază o turbină cu 3 etaje şi un debit de 45 de litri pe minut.

Permite transferul apei curate din puţuri forate la adâncimi de maxim 140 de metri şi poate alimenta mici sisteme de irigaţii sau duce apa curată spre robinetele din gospodărie.

3. Dezumidificator DeLonghi DDS 20W

DeLonghi DDS 20W

Delonghi nu produce doar electrocasnice pentru bucătărie, ci şi acest dezumidificator, care costă 2049 lei la evoMAG.ro. Alergiile, rinitele, problemele cu sistemul respirator toate sunt greu lovite în aceste zile, când am avut 44 de grade sâmbăta în Bucureşti şi apoi la doar 2 zile după, 19 grade. Problema e că şi la 19 grade se resimte căldura, pentru că umiditatea e foarte ridicată. Dezumidificatorul e deci vital şi am rămas surprins de faptul că pe lângă funcţia sa de bază, aparatul e capabil şi să usuce haine.

E util acest lucru când vii fleaşcă de afară, nu mai ai haine curate la îndemână şi vrei să usuci repede cămaşa de pe tine. Poate purifica aerul care trece prin aparat, la nivel anti bacterian şi are şi gaz refrigerant.

4. Umbrelă Opus One

Opus One

Cine vrea o umbrelă smart care se conectează la telefoanele Samsung poate găsi acest model Opus One la Quickmobile.ro. Acest accesoriu se conectează direct la smartphone via Bluetooth şi este compatibil cu iPhone, dar şi cu telefoanele Samsung. Evident aveţi nevoie de o aplicaţie, Opus One Smart umbrella Jonas, care va accesa toate aplicaţiile celebre de prognoză meteo şi vă va informa rapid cu privire la condiţiile meteo şi dacă e nevoie să luaţi umbrela la voi sau nu. Are LED-uri încorporate şi alertă sonoră, care va anunţa când ieşiţi pe uşă şi afară e gata să plouă.

Dacă primiţi un apel sau mesaj, mânerul său vibrează, deci are şi rol de notificări.

5. Umbrelă Lorelli UV

Lorelli UV

Şi pentru că va reveni canicula la un moment dat, avem o umbrelă specială, cu protecţie contra ultravioletelor. O găsiţi la Cel.ro la preţul de 46 de lei. Cântăreşte doar 350 de grame şi este flexibilă, realizată din material textil, impermeabil şi capabilă şi de protecţie contra ploii, dar şi a razelor UV. Are şi un sistem de prindere care îi permite montarea pe cărucioare, triciclete, scaune şi pătuţuri pentru cei mici. După cum îi arată şi dimensiunile e mai degrabă pentru cei mici, decât pentru cei mari.

6. Lixada Travel Umbrella 9

Lixada Travel Umbrella 9

Cea mai hardcore umbrelă din acest top se găseşte la TomTop.com, la preţul de 15.89 dolari. E rezistentă la cele mai puternice vânturi şi are fibră de sticlă în structura sa. Are 9 "ramuri" principale din fibră, pentru extra soliditate. Se închide şi deschide automat şi are zona superioară fabricată din material Pongee, care respinge apa şi vă protejează contra şuvoaielor. Mânerul are extra aderență şi e protejat contra oboselii încheieturii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×