Turul Magazinelor #229: Turul camerelor de supraveghere şi camerelor spion ascunse în pix, ceas, mouse

1.701 ori
<b>Turul Magazinelor #229: Turul camerelor de supraveghere şi camerelor spion ascunse în pix, ceas, mouse</b>Produsele pe care le includem în acest tur sunt demne de un detectiv James Bond autohton care vrea să își spioneze angajații, nevasta, boacănele celui mic, sau poate peripețiile animalului de companie. Pe lista de produse de aici se află pentru

Azi suntem cu paranoia, cu spionajul şi cu supravegherea. Am putea numi acesta "Turul SRI" dacă vreţi, pentru că are de-a face cu supravegherea angajaţilor, prietenilor, nevestei, celui mic sau... animalului de companie. Toţi pot face vreo nefăcută când nu sunteţi acasă sau la birou. Din fericire tehnologia ne ţine vigilenţi, deşi nu încurajez paranoia, care mănâncă sufletele și mințile în cele din urmă. Hai să vedem totuşi cum putem să avem mai mulţi ochi decât un păianjen.

1. Cameră de supraveghere falsă SS-CF16

Cameră de supraveghere falsă SS-CF16

Începem cu ceva foarte tare, ca idee cel puţin. Decât să dai sute de lei pe un sistem de camere de supraveghere, ai alternativa unei camere false, precum aceasta, vândută de către spy-shop.ro. Doar la vederea sa hoţii vor tremura şi se vor gândi de 2 ori înainte să îţi spargă geamurile şi să intre în casă. Designul e foarte realist aici şi preţul de doar 55 lei e excelent.

Avem şi un LED cu lumină intermitentă, pentru că şarada să fie completă. Studiile arată că 90% dintre hoţi dau înapoi când văd o cameră de gen.

2. Xiaomi Smart 1080P

Xiaomi Smart 1080P

Mi se pare incredibil preţul practicat de GearBest.com pentru această cameră WiFi IP Full HD. Avem de-a face cu un model Xiaomi şi ştim că Xiaomi ia în serios calitatea produselor sale. Include şi night vision, detectare de mişcare, oferă unghi de vizualizare de 110 grade şi zoom digital 8X. Costă 19.89 lei la GearBest.com, iar oferta mai durează doar 4 zile.

Suportă şi carduri de memorie şi are două 2 LED-uri speciale, iar noaptea poate vedea până la 9 metri distanţă. Design compact, la o greutate de 200 de grame.

3. Pix spion HD

Pix spion HD

Şi iată-ne intraţi în zona James Bond, în care spionăm lumea cu pixul. Acesta costă 99 lei la eMAG.ro şi e numai bun să afli cum te bârfesc colegii de liceu spre exemplu. E drept ca o să râdă lumea de tine că ai un pix cu design învechit şi portul mini USB o să dea de bănuit, dar dacă pui cum trebuie jucăria o să fie OK. Pixul acesta permite ascultarea în timp real, filmarea la rezoluţie HD şi are o capacitate de stocare de 8 GB.

Face şi fotografii, iar fişierele video au rezoluţie de 1280 x 960 pixeli şi frame rate de 30 FPS. Sunt realizate în format AVI şi copiate ulterior pe PC. Autonomia este de 2 ore.

4. Ceas de birou multifuncţional cu cameră video

Ceas de birou multifuncţional cu cameră video

Acest ceas de birou nu arată rău deloc nici măcar de sine stătător, dar are bonusul unei camere video spion. Costă 239 lei la eMAG.ro şi realizeza captură audio-video la calitate bună. Fotografiază la rezoluţie de 1600 x 1200 pixeli şi vine cu memorie suportată până la 32 GB. Poate funcţiona 12 ore în regim de înregistrare audio-video şi 24 de ore la înregistrare audio.

Detectează şi mişcările şi poate porni înregistrarea atunci. Are funcţie de webcam, astfel că puteţi urmări în timp real de la distanţă cum lenevesc angajaţii.

5. Cameră spion în mouse wireless

Mouse

Probabil cel mai tare produs din acest tur este acest mouse wireless cu cameră Lawmate ascunsă. Ideal pentru operaţiunile poliţiei sau DNA-ului şi pentru a prinde pe cei care iau șpagă, acest mouse are un preţ destul de mare, dar merită. Include un senzor de 5 MP destul de capabil, cu captură la rezoluţie 720p şi 30 FPS. Oferă şi senzor de mişcare şi stochează datele pe un card microSD.

Autonomia de 7-9 zile este excelentă. Găsiţi mouse-ul la Spy-shop.ro.

6. Cameră spion în ceas de mână

Cameră spion în ceas de mână

Această cameră spion deghizată în ceas de mână nu arată deloc rău, nici ca ceas de sine stătător. Costă 480 lei la Spy-shop.ro şi poate filma Full HD. Oferă 8 GB memorie internă, are LED-uri IR şi face fotografii la 4032 x 3024 pixeli. Un mare plus este rezistența la apă până la 3 ATM. Vine şi cu microfon încorporat şi e ideal pentru a spiona să zicem o fabrică de produse Apple şi a vedea prototipuri iPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×