Turul Magazinelor #66: Jocul Watch Dogs 2 e aici, avem şi baterii externe Game of Thrones şi un kit pentru bărboşi

1.588 ori
<b>Turul Magazinelor #66: Jocul Watch Dogs 2 e aici, avem şi baterii externe Game of Thrones şi un kit pentru bărboşi</b>Pentru ediția 66 din Turul Magazinelor avem în prim-plan la recomandările zilei noul joc Watch Dogs 2 ce este disponibil pentru PlayStation 4 și Xbox One în oferta magazinelor din România. De asemenea, găsim și un kit de îngrijire pentru bărboși..

Ca de obicei finalul de an ne aduce cele mai tari lansări de jocuri şi după Call of Duty: Infinite Warfare şi Dishonored 2, azi debutează Watch Dogs 2. Pe lângă acest titlu am găsit şi un kit special pentru bărboşi, baterii externe Game of Thrones şi o tastatură excelentă pentru utilizarea în tandem cu un smart TV. Să începem cu noutăţile!

1. Watch Dogs 2 e acum disponibil

Watch Dogs 2

Cunoscut şi drept "GTA-ul cu hacking", Watch Dogs a fost primit cu braţele deschise atunci când a debutat în 2014, doar că după câteva ore de joc era clar că titlul dezamăgea. Azi soseşte Watch Dogs 2, cu un univers de joc mai mare şi încercând să răscumpere greşelile predecesorului. Costă 259 lei pe PS4 la Altex.ro şi are acelaşi preţ şi pentru versiunea de Xbox One.

Există şi o versiune Gold la preţul de 379 lei (include Season Pack si Deluxe Pack), dar şi una San Francisco Edition, care aduce la pachet harta oraşului San Francisco, stickere de laptop, litografii, o figurină a personajului Marcua şi conţinuturi din versiunea Deluxe. Acest special pack costă 419 lei. Cât despre joc în sine, el este un action adventure cu elemente de stealth. E jucat dintr-o perspectivă third person, are un univers open world şi se petrece într-un San Francisco de 2 ori mai mare decât Chicago-ul din primul joc.

Marcus are abilităţi de parkour, pe lângă cele de hacking

2. Kit de îngrijire Philips QG3340/16

Kit Philips

Pentru că e la modă să fii bărbos e de asemenea la modă să îţi îngrijeşti şi tunzi barba. Pentru asta am găsit un kit special de îngrijire Philips la evoMAG.ro, care costă un excelent 139 de lei, după o reducere semnificativă, pe care chiar tind să o cred, pentru că astfel de pachete sunt de obicei peste 200 sau 300 lei. Aparatul MultiGroom e rezistent la apă şi permite să dăm forma podoabei noastre de sub nas, îngrijind barba cum merită în acest Movember adevărat.

Există şi piepteni pentru barbă, un dispozitiv de tuns părul din nas şi aparatul se poate utiliza 35 de minute fără fir după o încărcare de 10 ore. E complet rezistent la apă, pentru a fi curăţat mai uşor. Există şi un pieptene pentru detalii şi aspect nebărbierit cu 12 setări de lungime. Putem da şi contur şi tunde ideal pentru linia gâtului, dar şi perciunii şi barba în modul dorit.

3. Tastatură cu touchpad SAMSUNG VG-KBD2000

SAMSUNG VG-KBD2000

Această mică tastatură e excelentă pentru utilizarea cu un smart TV şi are marele avantaj al unui touchpad, perfect pentru navigat în meniurile uriase de pe smart TV. Costă 98 lei, după o reducere la Altex şi se poate conecta şi la o tabletă şi de ce nu, chiar şi la un telefon. Vine cu conectivitate Bluetooth 2.1 şi e compatibilă cu modele smart TV Samsung din gama ES6100 sau mai sus, sau smart TV-uri Samsung din gama F6400 sau superioare.

4. Baterii externe Game of Thrones şi Star Wars

Baterii externe

Quickmobile.ro aduce în oferta sa în această lună baterii externe Game of Thrones, cu capacitate de 4000 mAh şi preţ de 109 lei. Puteţi să cumpăraţi clasicul model Stark, cu imprimeu "Winter is Coming", dar şi baterii asociate altor case din serial. Există şi o baterie cu faimosul Tron de Fier, dar şi una Lanninster sau Targaryen

În plus, am găsit şi modele Star Wars, cu imprimeu Darth Vader, BB8 sau R2 D2. Toate au garanţie pe 6 luni şi pot încărca tablete şi telefoane via USB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×