Turul Magazinelor #81: baterii externe cu motiv de Crăciun, căciuli muzicale şi aragaz electric cu cel mai bun preţ

1.684 ori
<b>Turul Magazinelor #81: baterii externe cu motiv de Crăciun, căciuli muzicale şi aragaz electric cu cel mai bun preţ</b>Turul Magazinelor începe clar să capete un contur specific de Crăciun, pe măsură ce privirea ni se opreşte tot mai des asupra unor aparate de gătit, asupra unor cadouri numai bune de Crăciun şi a decoraţiunilor. Azi am găsit câteva obiecte care vor pica..

Turul Magazinelor începe clar să capete un contur specific de Crăciun, pe măsură ce privirea ni se opreşte tot mai des asupra unor aparate de gătit, asupra unor cadouri numai bune de Crăciun şi a decoraţiunilor. Azi am găsit câteva obiecte care vor pica la fix în această lună. De la aragazul electric cu preţ foarte bun şi până la căciuli muzicale şi baterii externe cu Moş Crăciun, noi îi acoperim pe cei neinspiraţi la cadouri în această perioadă.

1. Boxa Portabilă Serioux Joy microSD FM Portocalie

Boxa Portabilă Serioux Joy microSD FM Portocalie

Ce m-a atras la această boxă e designul old school, în stil radio portabil. Costă 115 lei la MarketOnline.ro şi vine şi cu suport pentru playback muzical direct de pe carduri microSD, dar şi cu radio FM. Are şi telecomanda, display digital şi o durată de funcţionare de 8-9 ore, pe baza unei baterii de 2000 mAh. Drăguţ că avem şi mâner pentru transport şi acel mecanism rotativ pentru posturi radio, ca pe vremuri.

2. Aragaz electric Hansa FCEW53001, 4 Zone de gătit, Cuptor electric, Clasa A, 50 cm, Alb

Hansa FCEW53001

Orice aragaz electric sub 1000 de lei e chilipir, deci ce să mai vorbim de acest model Hansa, la 659 lei. Îl vinde la acest preţ eMAG.ro, după o reducere şi avem de-a face aici cu un model de Clasa A, de 50 cm, care include şi cuptor electric. Oferă 4 plite de gătit, un sertar special pentru depozitarea vaselor de mari dimensiuni, dar şi o capacitate de 64 de litri pentru cuptor, astfel încât să încapă purceluşii şi curcanii gătiţi de voi.

Sticlă reflexivă din interiorul uşii va reduce temperatura de la exterior.

3. Baterii externe cu motiv de Crăciun

Baterii externe cu motiv de Crăciun

Quickmobile.ro are o colecţie de baterii externe de 2500 mAh cu motiv de Crăciun, fiecare la 49.90 lei. Una e cu renul Rudolph şi vine şi cu adaptor Lightning pentru iPhone, altă ni-l arată pe Moşul pe un fundal haios cu cadouri mari şi alta are un mesaj inspirațional. Toate 3 bateriile au conectori microUSB şi Lightning şi tehnologii de prevenţie pentru scurtcircuit şi supraîncărcare.

4. Căciuli muzicale

Căciuli muzicale

Quickmobile.ro are în stoc şi căciuli muzicale, pe gri şi negru, marca Star şi cu preţ de 99.90 lei. Accesoriul se conectează prin Bluetooth la telefon şi are căşti încorporate, dar şi microfon, astfel încât să efectuaţi apeluri şi să ascultaţi muzică fără probleme. Bateria se încarcă via cablu USB, iar căştile se pot detaşa când spălaţi căciula.

Designul e modern şi căştile sunt ascunse excelent în textile.

5. Binoclu Olympus DPSI Zoom 8-16x40

Binoclu Olympus DPSI Zoom 8-16x40

Pentru cei care vor să vadă inamicul la airsoft sau să vadă dacă vecinul de peste drum are bradul mai frumos, avem un binoclu Olympus la evoMAG.ro la preţul de 449 lei. E util şi la vânătoare şi pescuit, la bird watching, dacă avem oameni cu hobby-ul acesta şi în general să priveşti în zare cum vulpea îţi fură găinile la ţară.

Vine cu zoom până la 16X, cântăreşte de 790 de grame şi are ajustări speciale pentru distanţa optimă aparat-ochi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×