Allview P9 Energy va oferi funcția split-screen și vom putea rula astfel 2 aplicații simultan pe ecran

1.193 ori
<b>Allview P9 Energy va oferi funcția split-screen și vom putea rula astfel 2 aplicații simultan pe ecran</b>Brașovenii de la Allview pregătesc în acest moment și lansarea smartphone-ului P9 Energy - un terminal care după cum și denumirea sa indică, urmează a ne oferi o baterie generoasă la interior. Vom primi și alte funcții aici, precum cea split-screen care

Seria de materiale teaser asociate phablet-ului Allview P9 Energy Pro continuă și în această săptămână, zi în care privim asupra unei imagini ce dezvăluie o caracteristică software foarte utilă pe care o vom primi la pachet. După cum vă puteți da seama, este vorba despre funcția split-screen ce ne va permite să rulăm două aplicații simultan pe ecran - având așadar parte de un plus la capitolul productivitate.

Așteptăm acest terminal cu dotări upper mid-range precum un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core, și cel mai probabil un chip de 3 sau 4 GB memorie RAM. Vom primi cu siguranță un scanner de amprente, un slot pentru carduri microSD și o baterie generoasă de 5000 sau 6000 mAh care va beneficia de tehnologia de încărcare rapidă și de funcții software pentru economisirea energiei.

La fel ca predecesorul său, și Allview P9 Energy Pro va oferi cel mai probabil funcția prin care putem încărca și alte dispozitive mobile în același timp folosindu-ne de un cablu OTG. Detaliile complete despe dotările acestui phablet și despre prețul de comercializare, le vom afla foarte curând!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×