Turul Magazinelor #200: Turul produselor sub 100 lei - de la acumulator extern la telefon cu clapetă şi căşti Bluetooth

2.517 ori
<b>Turul Magazinelor #200: Turul produselor sub 100 lei - de la acumulator extern la telefon cu clapetă şi căşti Bluetooth</b>Este din nou momentul pentru un tur tematic și de această dată am pus bugetul pe primul plan. Astfel în rândurile de mai jos veți regăsi câteva recomandări de produse ale căror preț nu depășesc 100 lei. Fie că este vorba de un acumulator extern, fie de

Azi aniversăm 200 de ediţii de "Turul Magazinelor" şi am decis să facem ceva cu adevărat special. Asta înseamnă să vă prezentăm numai produse cu adevărat accesibile, pe care şi le poate permite oricine, la sub 100 de lei. Avem atât ceasuri, cât şi telefoane, acumulatori externi şi căşti Bluetooth. Toate acestea le găsiţi mai jos, la retaileri locali şi internaţionali. Practic cu vreo 600 de lei sau mai puţin aţi luat vreo 6 produse bunicele.

1. Telefon cu clapetă BLU

BLU Diva Flex

Quickmobile.ro tocmai a adus în stoc un interesant telefon cu clapetă, de la americanii de la BLU. Costă 99.90 lei şi este un model dual SIM cu butoane destul de generoase. L-aş vedea bun pentru nostalgici şi cei mai în vârstă să zicem. Are până şi o cameră VGA, probabil folosită rar spre deloc, dar măcar e bifată printre dotări. Primim şi un ecran TFT de 1.8 inch, suport Bluetooth 3.0 şi o baterie de 650 mAh.

Iar designul nu e rău deloc.

2. MELROSE S2 1.7 inch

MELROSE S2

Şi tot din zona telefoanelor accesibile, am găsit un model cu preţ de 19 dolari la GearBest.com. Avem de-a face cu un telefon ultrasubțire, rezistent la şoc, praf şi zgârieturi şi chiar acceptând carduri microSD. Este un model single SIM, care vine chiar şi cu o cameră. Cântăreşte 35 de grame, are radio FM, playback MP3 şi măsoară doar 5.84 mm.

Arată ca un mic tanc.

3. Căşti Bluetooth Intrauriculare Multipoint S80

Multipoint S80

Astfel de căşti costă de obicei şi 200 de lei sau mai mult, iar o pereche de căşti Bluetooth Multipoint intrauriculare la 99 lei la Cel.ro înseamnă chilipir. Perechea vine cu suport Bluetooth 4.0, acustică stereo, microfon şi sistem de reducere a zgomotului extern. Marele avantaj e că puteţi conecta 2 device-uri în acelaşi timp. Acesta este un sistem multipoint, care vine cu propriile butoane de play, pauză şi volum.

4. Ochelari GoXtreme VR

GoXtreme VR

Şi la eMAG.ro am găsit un produs la sub 100 de lei, sub forma unei perechi de ochelari VR la sub 95 lei chiar. Modelul GoXtreme VR suporta smartphone-uri cu ecran de până la 6 inch, permiţând consumul de conţinuturi, aplicaţii şi jocuri la 360 de grade. Include lentile sferice mari şi un sistem de benzi şi curele ce permite fixarea pe capul utilizatorului.

Lentilele au diametru de 40 mm şi unghiurile de vizualizare sunt de 80 de grade sau mai largi.

5. Acumulator extern Asus ZenPower, 10050 mAh

Asus ZenPower

evoMAG.ro are la reducere acumulatorii, dar şi o grămadă de alte produse până pe 31 mai. Acest model de baterie externă ASUS de 10.050 mAh ajunge să coste doar 79 lei, ceea ce mi se pare un preţ mai mult decât corect, pentru un accesoriu care poate să alimenteze în medie de 3 ori consecutiv un smartphone modern. Are indicator LED şi voltaj de ieşire de 5V şi 2.4A, dar şi voltaj de intrare de 5V şi 2A.

Cântăreşte doar 217 grame.

6. Ceas Casio W-59-1V

Casio W-59-1V

Elefant.ro nu include numai ceasuri elegante şi de top, ci şi oldies and goldies. Am găsit azi un ceas cu design Casio care era la modă acum 30-40 de ani. Modelul de faţă costă doar 54 lei, e rezistent la apă şi are mecanism pe bază de quartz, dar şi display digital. Este etanş până la 5 ATM şi cântăreşte doar 21 de grame. Supradoză de nostalgie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×