Turul Magazinelor #242: Turul produselor de karaoke, cu difuzoare, sisteme karaoke, mixere şi jocuri

1.492 ori
<b>Turul Magazinelor #242: Turul produselor de karaoke, cu difuzoare, sisteme karaoke, mixere şi jocuri</b>Pentru Turul Magazinelor de astăzi avem în program produse de karaoke, printre acestea numărându-se difuzoare, jocuri de consolă ce ne promit ore întregi de distracție, dar și un set de microfoane pentru a pune la cale un duel

Românul s-a născut filosof, mecanic, sportiv şi... cântăreţ. Ca atare au prins la noi barurile karaoke ceva de speriat. Dacă totuşi sunteţi prea timid să vă etalaţi corzile vocale în public, există alternativa unui karaoke acasă, în faţa prietenilor. Noi am făcut o listă cu tot ce vă trebuie pentru această sesiune de divertisment şi găsiţi produsele mai jos.

1. We Sing Bundle PS4 - include 2 microfoane

We Sing Bundle PS4

We Sing este un joc de PS4, care e pentru cântat ce este Just Dance pentru dans: un simulator axat pe divertisment. Costă 219 lei la Media Galaxy şi include 2 microfoane de PS4 la pachet. După Guitar Hero au început să apară tot mai multe simulatoare muzicale, cu un DJ Hero, cu acest We Sing, plus multe altele. Va trebui să urmăriţi itemi vizuali pe ecran, care despart în silabe şi respiraţii fiecare vers, pentru a vedea cum se cântă ideal o melodie.

Veţi putea urmări videoclipurile oficiale pentru fiecare melodie atunci când cântaţi.

2. Sistem pentru Karaoke Trevi XF 300 POP

Trevi XF 300 POP

Cel.ro vinde în aceste zile un sistem special pentru Karaoke marca Trevi la doar 362 lei. Mânerul îl face portabil şi designul este imprimat cu un soi de grafitti cool şi urban. Difuzorul vine cu suport Bluetooth, suportă tehnologie Dynamic Microphone şi are intrare audio 3.5 mm, SD în şi USB in. Oferă o putere de 15 Watt şi are radio FM, telecomandă şi alimentare via USB.

3. Sistem Pentru Karaoke TREVI XF 700

TREVI XF 700

Tot Cel.ro şi tot marca Trevi au un sistem de karaoke ceva mai amplu, cu preţ de 519 lei. Vine cu amplificator de această dată, putere de 50 Watt şi Bluetooth. Are şi display LED, USB în, AUX în şi SD in. Incinta acustică de lemn asigură un sound de calitate şi avem şi funcţie 2 way bass reflex, plus controale speicale de treble şi bas. Funcţii speciale de karaoke pentru microfon sunt incluse pentru a amplifica vocea voastră sau să îi adauge efecte.

Integrează MP3 player şi poate fi folosit şi ca un sistem audio normal.

4. Difuzor Bluetooth LED

Difuzor Bluetooth LED

Acest mic difuzor compact wireless cu Bluetooth e găsit la TomTop.com la preţul de 15.59 dolari. Are LED pulsatil care oferă jocuri de lumini în acelaşi ritm cu melodia ascultată. E special gândit pentru karaoke şi are audio in inclus. Bateria de 450 mAh e destul de generoasă. Puteţi realiza şi apeluri hands free pe acest produs. Bateria oferă până la 4 ore de funcţionare.

Designul este unul cu accente SF, pe bază de sticlă şi metal.

5. Mixer karaoke, 2 microfoane

Mixer karaoke

Nu puteam să lăsăm pe afară microfoanele din acest tur şi le găsim la pachet cu un mixer karaoke la eMAG.ro la preţ excelent. Marca Konig este apreciată aici şi avem şi efect de ecou, pentru a ne simţi ca... Salam, dacă vrem să fim ironici. Avem o sumedenie de cabluri, accesorii şi reglaje la pachet, pentru o experienţă ideală de karaoke. Practic putem începe un karaoke doar conectând la televizor această jucărie.

6. Boxă portabilă Bluetooth

Boxă portabilă Bluetooth

Să nu vă sperie preţul de 666 de la eMAG.ro al acestui produs. În primul rând e cea mai originală boxă portabilă văzută de mine vreodată şi mă refer aici la design. E undeva între un troller şi un casetofon pe care îl făceau românii din piese în anii 80. Boxa are subwoofer generos şi vine cu Bluetooth, slot microSD, MP3 player, radio FM. E ideală de luat la pădure, la grătar şi la ieşirile cu prietenii.

Are roţi şi mâner telescopic, deci poate fi transportată ca un troller. Are şi line in şi suport pentru microfoane de karaoke.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×