Turul Magazinelor #211: Turul electrocasnicelor la reduceri, super monitor curbat la preț bun şi un telefon ciudat pentru maniacii selfie

1.213 ori
<b>Turul Magazinelor #211: Turul electrocasnicelor la reduceri, super monitor curbat la preț bun  şi un telefon ciudat pentru maniacii selfie</b>Vara a debutat oficial și odată cu acest anotimp încep și vacanțele, semn că milioane de selfie-uri urmează a fi distribuite în mediile de socializare. Pentru a bifa capitolul cameră selfie de luat în concediu avem astăzi o recomandare foarte interesantă

Turul de azi vine odată cu începutul de lună şi o nouă perioadă de reduceri, care taie la sânge din preţul electrocasnicelor. Am găsit şi un monitor curbat excelent ca preţ şi cu un producător destul de reputat din China, plus un telefon pentru maniacii selfie, a cărui perspectivă de a ajunge în România părea SF până de curând. Toate acestea plus o ofertă bună pentru purificator de aer. 

1. Maşina de spălat rufe Indesit ITWD61252WEU

Indesit ITWD61252WEU

eMAG.ro a demarat pe 1 iunie Crazy Days, o serie de reduceri de până la 50%, în vigoare timp de o săptămână. În această selecţie de reduceri am găsit şi o maşină de spălat rufe cu încărcare verticală marca Indesit. Costă doar 999 lei şi face parte din Clasa A++. Are un afişaj LED, capacitatea de încărcare de 6 kg şi are avantajul unui program rapid. În total oferă 18 programe.

Are o medie excelentă a recenziilor şi faptul că are preţ sub 1000 de lei e un avantaj din start. În plus, formatul vertical vă economiseşte mult spaţiu în băile mici.

2. Maşină de spălat vase incorporabilă Hotpoint LTB4B019

Hotpoint LTB4B019

Tot din cadrul eMAG.ro Crazy Days desprindem o maşină de spălat vase incorporabila Hotpoint, la sub 1000 de lei. Are 4 programe, este Clasa A+ şi are un sistem special FlexiLoad de încărcare a vaselor. Oferă o capacitate de încărcare de 13 sau 14 seturi şi consuma 11 litri de apă per ciclu de spălare. Nu veţi spăla doar farfurii sau alte vase cu el, având şi o zonă specială pentru tacâmuri.

Sistemul de instalare e foarte intuitiv.

3. Umidificator Philips HU4803/01

Philips HU4803/01

Philips are în ofertă un umidificator cu design arătos şi cu preţ de 469 lei, tot în cadrul unor oferte speciale, sub numele de "Primele reduceri de vară". Acest umidificator de aer vine cu un sistem de evaporare avansat cu 3 etape şi foloseşte tehnologia NanoCloud. Ajută utilizatorii să respire mai bine, mai ales în timpul somnului şi distribuie aerul uniform în toată camera.

Veţi putea selecta între o umiditate a aerului de 40, 50 sau 60%. O alertă luminoasă va anunţa când să umpleţi difuzorul.

4. Meitu M6

Meitu M6

Mai ţineţi minte când tot scriam de telefoanele Meitu, care ni se păreau ciudăţenii? Ei bine ele au ajuns în oferta Quickmobile.ro şi modelul M6 costă 1678 lei, în versiunea cu 64 GB stocare şi 3 GB RAM. Pe noi ne intrigă mai degrabă faptul că are o cameră de 21 de megapixeli în faţă şi un design atipic. Aduce şi funcţii de înfrumuseţare şi accentele roz îl fac un produs preponderent feminin.

Sus şi jos este un fel de "curbura angulară", iar ecranul are muchii foarte înguste. Cu adevărat deosebit.

5. TCL T32M6C 31.5 inch  

TCL T32M6C

A zis cineva "best buy"? Aceasta e probabil cea mă bună oferă de monitor şi la o adică televizor văzută de mine în ultima vreme. Iar TCL nu e chiar o firmă mică, pentru că au cumpărat Alcatel şi au preluat producţia BlackBerry totuşi. Acest monitor de 31.5 este curbat şi destul de arătos încât să pună probleme şi celor mai noi modele Samsung. Are rezoluţie Full HD, rată de refresh de 75 Hz şi funcţii speciale de gaming.

Ecranul este de tip LED şi aduce contrast ratio de 3000:1. Suma de 289 dolari la GearBest.com e fantastică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×