Turul Magazinelor #205: lanterna care orbeşte inamicii, şezlong la preţ comod, tabletă Wacom resigilată atractivă

2.028 ori
<b>Turul Magazinelor #205: lanterna care orbeşte inamicii, şezlong la preţ comod, tabletă Wacom resigilată atractivă</b>Ne aflăm la mijloc de săptămână și deja cu gândul la weekend. Tocmai de aceea astăzi vă propunem o consolă Xbox One Slim de 500 GB la un super preț pentru ca în cele două zile să vă bucurați de gaming de ultimă generație. Pe listă mai includem și o serie

 Dacă e bal, bal să fie şi dacă e mai, mai să fie. Vine 1 iunie şi sunt sigur că v-aţi gândit la cadouri pentru cel mic, dar cum e un copil în fiecare din noi, merge să facem cadouri şi celor mari. Am găsit o lanternă care aparent are rol de armă de auto apărare, o tabletă Wacom resigilată care nu sună rău deloc, o consolă Xbox One Slim atractivă prin prisma preţului şi alte câteva produse interesante.

1. Consolă MICROSOFT Xbox One Slim 500 GB

Petul de 999 lei a mai fost practicat în cazul produselor Xbox One, deci nu e nou, dar Xbox One Slim nu a fost des atins de virusul reducerilor. Ei bine Altex oferă consola la suma de 999 lei în cadrul unor promoţii special axate pe ziua de 1 iunie şi care includ numai şi numai console de jocuri. E vorba despre versiunea cu 500 GB aici şi e inclus şi un controller Xbox One la pachet.

Suportă grafică 4K, streaming 4K, jocuri şi filme HDR, e cu 40% mai mică decât un Xbox One clasic şi are un controller mai ergonomic.

2. Laptop LENOVO 110-15ISK

LENOVO 110-15ISK

Tot la Altex spicuind printre oferte am găsit un Laptop Lenovo care nu sună deloc rău pentru un cadou în anticiparea zilei de 1 iunie. E bun pentru şcoală, merg şi ceva jocuri pe el la o adică şi vine cu un ecran de 15.6 inch şi 4 GB RAM. Aduce procesor Core i3 şi 1 TB stocare, iar bateria cu 4 celule mie îmi sună excelent. Are şi webcam, difuzoare şi unitate optică DVD super multi.
 
Pretul e de 1349 lei.

3. Şezlong fix Kring Madi

Kring Madi

Schimbăm total registrul, cu un şezlong super discret ca design şi judecând după fotografii foarte comod. Îl are eMAG.ro la sub 450 lei, după o reducere serioasă şi marca Kring e destul de respectată când vine vorba de mobilier. Acesta este un şezlong fix, pe structură metalică, acoperit de împletitură de ratan sintetic, plus saltea din burete.

Grosimea buretelui este de 4 cm şi recomand să ţineţi animalele de casă departe de el, altfel îl vor face ferfeniţă

4. Tabletă Grafică Wacom Intuos Pro S

Wacom Intuos Pro S

Wacom Intuos e un brand foarte apreciat când vine vorba de tablete de desen, de aceea un produs de genul la resigilate la evoMAG.ro nu sună rău deloc. Costă 949 lei şi vine cu suport WiFi, o rezoluţie maximă de 5080 dp şi suprafaţa activă de 158 x 98 mm. Sensibilitatea la presiune este de 2048 şi avem şi 6 taste expres. Interfaţa este USB şi tableta măsoară 12 mm în grosime şi cântăreşte 660 de grame.

Va permite să editaţi, desenaţi şi animaţi după pofta inimii.

5. JetBeam II PRO Cree Strobe Flashlight

Laterna jetbeam

Iniţial am zis: "ah uite încă o lanternă interesantă". Apoi am aflat că acest produs de 51 de dolari la GearBest.com poate salva vieţi. În primul rând are un corp super dur, care sparge şi geamuri groase, încât să ieşiţi din maşina în flăcări, apoi poate emite pulsuri luminoase care pot orbi un atacator preţ de câteva secunde. Evident poate şi ilumina şi are un design compact şi vine cu un inel din oţel tot pentru auto apărare.
 
Rezistă la apă şi praf şi e un adevărat Rambo al lanternelor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×