Samsung Galaxy S9 şi S9+ sunt deja în pregătire, sub numele de cod Star şi Star 2

7.351 ori
<b>Samsung Galaxy S9 şi S9+ sunt deja în pregătire, sub numele de cod Star şi Star 2</b>Cu toate că numele Star este deja asociat unor smartphone-uri mai vechi din portofoliul sud-coreenilor de la Samsung, iată că această denumire revine acum sub forma unui nume de cod destinat lui Samsung Galaxy S9. De asemenea, aflăm și faptul că varianta

Încă de toamna trecută știm că Galaxy Note 8 se află în pregătire, pentru că Samsung avea o mare revanşa de luat. Cum Galaxy S8 s-a dovedit un hit, le-a mai venit inima la loc sud-coreenilor, care s-au apucat să lucreze în tihnă la Galaxy S9, aparent. O publicaţie din Coreea de Sud confirmă acest lucru.

Publicaţia locală The Bell scrie că succesorul lui Galaxy S8 e în plină dezvoltare în laboratoarele Sammy. Proiectul poartă numele de cod Star, iar un posibil Galaxy S9 Plus trece drept Star 2. Aflăm şi că telefonul ce ar trebui să debuteze în 2018 va avea o tehnologie a ecranului similară cu a predecesorului. E în cărţi deci un Infinity Display, probabil cu muchii şi mai înguste.

Se pare totuşi că nu intră în mainstream flexibilitatea încă. Samsung ar fi accelerat dezvoltarea de componente şi mută ciclurile de producţie mai devreme. Astfel, Galaxy S9 ar putea începe producţia chiar de la final de an 2017. E posibilă deci o anunţare mai devreme decât am văzut în acest an sau cel trecut, eventual la MWC 2018, sau poate chiar la CES.

Sunt şanse mari să vedem la interior un CPU de 7 nm produs de Qualcomm şi Samsung, dar şi trecerea la 6 GB RAM şi pentru piaţa europeană şi americană. Camera duală are la rândul său şanse mari de apariţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×