Turul Magazinelor #210: turul vlogger-ului la început de drum, cu suport microfon, microfon profesionist, cameră şi gimbal

1.142 ori
<b>Turul Magazinelor #210: turul vlogger-ului la început de drum, cu suport microfon, microfon profesionist, cameră şi gimbal</b>Pentru că vă plac recomandările tematice, avem astăzi pentru voi o serie de produse numai bune pentru un viitor vlogger care vrea să își filmeze aventurile de zi cu zi. Printre aceste dispozitive pe care vi le propunem se numără și o cameră video de

În Turul Magazinelor de azi ne-am gândit să ajutăm vloggerii şi YouTuberii aflaţi la început de drum, care au nevoie de echipament pentru înregistrare audio şi video. Unii vor face vlogging la interior, alţii în aer liber şi avem câte ceva pentru fiecare. Includem aici camere de acţiune, suport pentru microfon, microfoane profesioniste, camere şi gimbal-uri.

1. Set Microfon de Studio USB 

Set microfon de studio

Pentru că un microfon de unul singur nu e niciodată de ajuns, avem pentru voi un set microfon de studio USB cu pop filtru şi stativ de microfon cu braţ boom, vândut de eMAG.ro la suma de 712 lei. Practic veţi putea înregistra podcast-uri sau voice over-uri la un nivel semiprofesionist chiar de acasă sau din studioul vostru personal. Stativul pentru microfonul de studio are culoarea neagră şi înălţimea reglabilă între 96 şi 162 de cm.

Brațul boom are lungime de 76 cm şi totul este perfect reglabil pentru orice tip de încăpere. Microfonul D1014 CUSB are sensivititate de - 32 dB şi SPL Maxim de 140 dB.

2. Cameră Video de Acţiune BenQ SP2 + Ceas Live-View

BenQ SP2

Cine preferă filmarea direct în acţiune, pe snowboard, skateboard sau printre delfini are camera de acţiune BenQ SP2, care vine la pachet şi cu un ceas Live View, pe care vedeţi rezultatul filmării. Costă 1315 lei la evoMAG.ro, iar varianta resigilată ajunge la un excelent 901 lei. Avantajele sunt multiple, camera SP2 având o durată de viaţă extinsă, suportând time lapse pentru fotografii şi filmare Full HD la 60 FPS.

Are carcasa rezistentă la apă după standardul IPX8 şi conectivitate WiFi. Ceasul are şi rol de telecomandă şi permite redarea în timp real a imaginilor surprise. Folosind aplicaţia BenQ Action Cam App, veţi putea permite sincronizarea cu orice terminal inteligent via WiFi şi până la 6 utilizatori vor vedea simultan în direct pe smartphone sau tableta imaginile fotografiate sau înregistrate.

3. Microfon Razer Seiren

Razer Seiren

Tot la evoMAG.ro am găsit microfonul profi Razer Seiren la suma de 908 lei. Se conectează prin USB, este de tip condenser şi este ideal pentru înregistrare în timpul sesiunilor de gaming. Are o bază din aluminiu, care îi asigură o poziţie stabilă şi poate fi plasat oriunde, pe birou sau într-un studio fără probleme. Are şi amplificator pentru căşti şi sensibilitate de 4.5 mV/Pa.

4. GoPro Hero 4 Black Edition

GoPro Hero 4 Black Edition

Cine vrea să treacă la nivelul următor de filmare la exterior, va avea la dispoziţie camera GoPro Hero 4, pe care o găseşte la Quickmobile.ro la sub 1800 lei. E probabil cea mai bună cameră de acţiune şi cea mai modernă de pe piaţă la noi în acest moment. Din ciclul "dai un ban, dar ştii că face", această cameră foto/video filmează 4K şi e capabilă de realizarea fotografiilor la 12 MP, cu 30 de cadre pe secundă.

Are şi Bluetooth şi WiFi şi se poate conecta la o aplicaţie dedicată pentru smartphone, GoPro App. Cu ajutorul său puteţi partaja imediat capturile pe reţelele de socializare. Viaţa bateriei ar trebui să fie în jur de 2 ore, iar încărcătorul dual al acestui produs costă în jur de 200-300 lei şi se poate conecta la orice port USB sau la bricheta maşinii.

5. FY FEIYUTECH G5 3-axis Handheld Gimbal  

FY FEIYUTECH G5 3-axis Handheld Gimbal

Dacă preferaţi totuşi o cameră de acţiune mai ieftină, sau filmaţi cu telefonul sau o cameră mai veche, stabilizarea poate veni de la exterior, folosind un accesoriu dedicat, un gimbal. Acest model costă 279 dolari la GearBest.com şi oferă stabilizare pe 3 axe. Este rezistent la stropiri, are self timer şi permite panoramarea la 360 de grade pentru camerele de acţiune.

Bateria sa ține 8 ore şi avem şi aplicaţii dedicate pe Android şi iOS. Cântăreşte 271 de grame şi are un control uşor prin joystick-ul cu 4 direcţii.

6. Sony Alpha A6300 kit 16-50mm OSS

Sony Alpha A6300

Dacă veţi căuta pe Google "camere ideale pentru vlogging" o să găsiţi acest aparat foto Sony la F64.ro, care deşi are un preţ destul de ridicat la 5599 lei, e excelent pentru orice pretenţie de YouTuber sau vlogger, dar și pentru bloggeri și presă. Vorbim despre un aparat foto mirrorless, cu obiective interschimbabile, bun şi pentru evenimente, nu doar pentru utilizarea indoor.

Poate fi folosit din mers, pentru că e compact şi are un senzor de 24 MP cu valoare maximă ISO fantastică, de 51.200. Are focalizare ultra rapidă, se descurcă perfect cu subiectele în mişcare şi are şi conexiune WiFi. O super ofertă la F64 este că puteţi primi un obiectiv Sony FE 50 mm F/1.8 gratis odată cu acest aparat, adică o reducere de 2045 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×