Turul Magazinelor #253: Turul playerelor media, seturilor top-box şi device-urilor de streaming spre televizor

1.459 ori
<b>Turul Magazinelor #253: Turul playerelor media, seturilor top-box şi device-urilor de streaming spre televizor</b>Pentru turul magazinelor de astăzi v-am pregătit o serie de recomandări din zona playerelor media, a seturilor top-box și a device-urilor ce permit streaming-ul pe televizor. Avem pe lista noastră produse foarte interesante precum Chromecast

Deşi am făcut sute de tururi ale magazinelor până acum, cumva nu ne-am oprit niciodată asupra unui set top box, a unui player media de conectat la televizor sau a unui "box" clasic. Azi facem aceasta oprire, cu câteva nume mari incluse, precum produse Xiaomi, Google sau Apple, dar şi altele playere sau terminale de streaming cu preţ bun. Toate acestea vă ajuta să vizionaţi conţinuturile preferate, sau cele de pe Netflix direct pe televizor.

1. Xiaomi Mi Box 4K

Xiaomi Mi Box 4K

Începem cu un Xiaomi Mi Box 4K, care în România costă şi 400 de lei la unii retaileri, dar la TomTop.com e doar 76.99 dolari. Ba mai mult decât atât, primeşte un discount special, dacă aplicaţi codul cupon "LSRXMBOX". Acesta scade preţul la 54.99 dolari. Avem de-a face aici cu un terminal quad core, cu Android 6.0, cu suport pentru YouTube şi Netflix, plus acustică Dolby şi DTS, dar şi suport HDR chiar.

Rulează Android TV 6.0 şi are 2 GB RAM şi 8 GB stocare flash. Vine cu telecomandă Bluetooth la pachet şi vă permite să spuneţi adio contractului cu operatorul de cablu.

2. Mini PC TV Box X96 Pro, 4K

Mini PC TV Box X96 Pro

Acesta este mai mult decât un TV Box, este un veritabil Mini PC de conectat la televizor. Oferă playback pentru conţinuturi 4K, are procesor quad core, 16 GB stocare, 2 GB RAM, WiFi şi HDMI. Unul dintre cele mai atractive lucruri pe care le-am găsit printre dotări e faptul că vine cu suport AirPlay, deci puteţi să faceţi streaming de conţinut direct de pe iPad sau iPhone.

Are şi Miracast, DLNA, KODI, deci interacţionează cu orice tip de terminal sau serviciu. eMAG.ro îl are la 399 lei.

3. Player Multimedia Viaroom TV

Viaroom TV

evoMAG.ro scade preţul faţă de oferta anterioară şi plusează şi cu 2 cadouri: o cartelă SIM Orange Prepay de 6 euro, plus un ventiltor de birou. Ce primim aici este un player multimedia Viaroom TV, cu procesor quad core, WiFi, LAN şi Android. Se poate conecta chiar la Facebook, Twitter, Skype, browser web, file manager, client de email şi soluţii XBMC precum Kodi.

Are şi intrare audio optică, slot microSD şi suporta cel puţin 10 tipuri de subtitrări şi multe zeci de codecuri. Telecomanda pare să fie cu ştaif. La 249 lei la evoMAG.ro.

4. Apple TV Gen4 (64 GB)

Apple TV Gen4

Cine vrea să intre în universul Apple TV, trebuie să ştie că un astfel de gadget le va aduce nu doar Netflix, Hulu, HBO Now sau iTunes pe ecranul mare, ci şi jocurile din App Store, transformând brusc televizorul în consolă. Costă 947 lei la Quickmobile.ro, după o reducere şi se conectează via cablu HDMI la televizor, apoi la web via WiFi. Are o interfaţă super intuitivă, amintind puţin parcă de experienţa Amazon de pe o tabletă Fire să zicem.

Cel mai mare bonus? Că putem folosi şi Siri pentru a ne orienta şi a găsi programul favorit. Sunt puşi la treabă şi algoritmi excelenți de recomandări.

5. Google Chromecast 2 

Google Chromecast 2

Încheiem în forţă cu faimosul Chromecast, acum generaţia 2 de Chromecast, pe care Cel.ro o vinde la preţ bunicel. Acest dongle vă permite să distribuiţi conţinuturile direct de pe telefon spre televizor, chiar şi la rezoluţie Full HD. În plus, există foarte multe aplicaţii cu suport pentru casting, de la Netflix şi Google Play Music la unele jocuri ca Just Dance.

Are un design circular şi un cablu moale şi subţire cu conector HDMI la capăt, fiind foarte uşor de conectat şi ataşat la telvizor. Are suport îmbunătăţit pentru reţele WiFi faţă de primul Chromecast. Playback-ul e instant, fără buffer.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×