Turul Magazinelor #226: Turul proiectoarelor video, cu două surprize - cameră Sony cu proiector şi becul inteligent cu proiector

1.598 ori
<b>Turul Magazinelor #226: Turul proiectoarelor video, cu două surprize - cameră Sony cu proiector şi becul inteligent cu proiector</b>Dacă vreți ca în această vară să vă bucurați de cinema în aer liber, atunci poate că achiziția unui videoproiector este cea mai bună decizie pe care o puteți lua. Noi vă propunem astăzi câteva dispozitive din această categorie, modele cu prețuri

Nu e nimic mai plăcut decât să te înhami la un tur al magazinelor troznindu-ţi degetele şi să crezi că vei găsi doar o serie de produse similare, pentru ca apoi să găseşti ceva inedit. Şi prin "ceva inedit" înţeleg o cameră video Sony cu proiector şi un bec inteligent cu proiector inclus. Evident avem şi videoproiectoare tradiţionale, toate acestea la preţuri bune mai jos.

1. Videoproiector Optoma W330

Optoma W330

La raportul bang versus buck câştigă de departe acest model vândut de eMAG.ro. Este un proiector Optoma, cu imagine 3D şi 3000 de lumeni, la super preţ. Proiectoarele de 3000 de lumeni ajung de obicei la 3000 de lei, deşi au rezoluţia Full HD unele. Aici avem 1280 x 800 pixeli, contrast de 20.000:1 şi o funcţie specială Eco, care opreşte aparatul când nu e folosit pentru a economisi energie.

Avem şi o funcţionalitate High Contrast, care adaugă mai multă profunzime imaginii, cu alb şi negru luminos ultra bogat.

2. UNIC UC46 Mini WiFi LED Projector

UNIC UC46 Mini WiFi LED Projector

La GearBest.com am găsit un mini proiector excelent la suma de 70 de dolari. Acesta este un proiector LED cu suport Miracast, DLNA şi WiFi, plus suport pentru input VGA 3 în 1, dar şi HDMI. Mai mult de atât are slot SD pentru a proiecta conţinuturile direct de pe acel suport. Mi se pare excelent faptul că se conectează şi la console de jocuri, precum PS3, PS4 sau Xbox One via HDMI.

Şi conexiunile la un display extern sunt posibile, iar rezoluţia nativă este de 800 x 480 pixeli.

3. Videoproiector Panasonic PT-TW342

Panasonic PT-TW342

Am simţit nevoia să includ şi un proiector ceva mai premium în acest Tur, aşa că găsim la Marketonline.ro un model Panasonic la suma de 3279 lei. Aici trecem la un model de 3300 lumeni, cu contrast de 12.000:1 şi o durată de viaţă a lămpii de 5000 de ore. Aspectul nativ al imaginii este de 16:10 şi rezoluţia de 1280 x 800 pixeli. Conectica e atât de generoasă, că include şi HDMI, VGA, audio mini jack, audio out, composite video, LAN RJ 45, monitor out şi USB Type A şi B.

4. Cameră video Sony Handycam HDR-PJ410B

Sony Handycam HDR-PJ410B

Acest produs de la evoMAG.ro este de fapt o cameră similară cu cea cu care filmăm la Mobilissimo.ro. Diferenţa este că la 1713 lei primim şi o ferestruică laterală ce devine proiector pentru filmările noastre. Ştiu, e atipic, nu? Aceasta este o cameră cu stabilizare SteadyShot, filmare Full HD şi înregistrare XVAC S la 50 Mb/s. Avem şi zoom optic şi obiectiv Zeiss de top.

Vă puteţi vedea filmările din vacanţă folosind proiectorul încorporat şi afişând imaginile direct pe perete. Îmi imaginez că e vorba de o rezoluţie mică aici (480p probabil) şi o diagonală maxim cât un monitor de 24 sau 27 inch, judecând după imaginile promo.

5. Beam Proiector Inteligent Cu LED

Beam Proiector Inteligent Cu LED

Cel mai original produs văzut de mine în 2017 este cu siguranţă acesta. E genul de device care nici nu mi-ar fi dat prin cap că există şi îl găsiţi la Quickmobile.ro. Costă 2249 lei şi la prima vedere este un bec inteligent, dar care are ascuns în încinta sa un proiector video. Veţi putea proiecta direct de pe smartphone filme, jocuri şi ce mai doriţi.

Becul Beam poate fi înfiletat în orice dulie E26, E27, ducând proiecţia la noi nivele. Se controlează cu aplicaţia Beam Remote, găsită în App Store sau Play Store. E capabil să proiecteze 20.000 de ore şi are şi spaţiu de 8 GB. Are până şi difuzoare de 2 x 2 Watt şi oferă 100 lumeni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×