Turul Magazinelor #250: Turul produselor pentru casa inteligentă, plus o imprimantă 3D şi cel mai bun GoPro pe care ţi-l aduc banii

1.354 ori
<b>Turul Magazinelor #250: Turul produselor pentru casa inteligentă, plus o imprimantă 3D şi cel mai bun GoPro pe care ţi-l aduc banii</b>Mai dăm o raită prin magazinele online și venim astăzi în întâmpinarea voastră cu noi reduceri și oferte tare atractive pe care le-am găsit la noi sau în oferta retailerilor asiatici. Vă propunem produse din zona smart home care sunt menite să vă

Vă vine să credeţi că avem deja 250 de Tururi ale Magazinelor? În această ediţie avem iarăşi o gamă variată de produse pentru voi, majoritatea de folosit acasă şi unele care acum un deceniu sau două ar fi părut SF. Avem şi un gadget pentru cei mici, sau mai degrabă pentru liniştea părinţilor, dar şi cel mai bun GoPro pe care îl poţi cumpăra cu banii economisiţi după jobul de vară, de student.

1. Smartwatch Safe Kids cu GPS

Safe Kids

Aruncând o privire pe e-boda.ro am găsit acest smartwatch pentru copii, unul care îi păstrează pe cei mici în siguranţă. Are GPS şi monitorizare a celui mic, fiind util mai mult pentru liniştea părintelui care se pregăteşte sufleteşte de primul an de grădiniţă. Costă 199.99 lei acest produs după o reducere şi vine la pachet cu un cadou, sub forma unei cartele Orange Prepay.

Smartwatch-ul Safe Kids cu GPS tracking se poate folosi independent de telefonul mobil, pentru că are propriul său slot SIM. Are agendă telefonică proprie, apelare telefonică directă, alertă SOS şi redare a traseului parcurs de cel mic.

2. Bec LED Wi-Fi inteligent Color TP-Link LB130

TP-Link LB130

TP-Link a luat o poziţie serioasă pe piaţa smart home, astfel că în afară de super routere au şi becuri inteligente în oferta celor de la oaierless.ro (ştim, e haios numele şi nouă ne place). Am găsit un bec LED inteligent, cu WiFi, care costă 214.96 lei. Nu va necesita hardware adiţional. E nevoie doar să conectaţi becul WiFi inteligent color la WiFi-ul de acasă şi gata.

Poate fi controlat de pe telefon sau tabletă fără probleme, cu ajutorul aplicaţiei gratuite Kasa. Îşi poate schimba nuanţa culorii şi să îşi ajusteze intensitatea şi aspectul luminii.

3. Umidificator şi aparat pentru aromaterapie Dormeo 1001 Night

Dormeo 1001 Night

Cine doreşte să aibă aerul umidificat pe timp de noapte, dar şi să simtă o aromă plăcută în cameră, poate cumpăra un model Dormeo de acest tip de la top-shop.ro. Are preţ de 379 lei, dar cei care sunt membri Club5 economisesc 100 lei pentru produs. Vine cu un rezervor de apă cu capacitate mare şi are setări tactile pentru controlul umidităţii. Cel mai mare avantaj este funcţionarea silenţioasă.

Designul este modern, compact şi portabil. Poate funcţiona şi ca pulverizator de arome şi gadget pentru aromaterapie. Util pentru cei cu probleme cu sinusurile, cu tusea uscată şi buzele crăpate.

4. Imprimantă 3D Anet E10

Anet E10

Simt că a trecut prea mult de la ultima prezentare de imprimantă 3D din tururile noastre. Ne revanşăm cu acest model Anet E10, o imprimantă 3D DIY care costă 299 dolari la GearBest.com. Fiind un kit DIY, va trebui să asamblaţi chiar voi imprimanta, dar aveţi multe instrucţiuni la pachet, deci va fi uşor. Include un ecran LCD şi o tastatură de mici dimensiuni pentru o utilizare mai uşoară offline.

Suportă imprimare direct de pe carduri SD, fără computer, iar obiectele imprimate pot avea dimensiuni de 220 x 270 x 300 mm. Rama solidă din aluminiu asigură că nu vor exista zdruncinături în timpul imprimării.

5. GoPro Hero 5 Black Edition

GoPro Hero 5 Black Edition

Cel mai nou şi cel mai tare GoPro e aici, iar GoPro Hero 5 Black Edition vine la F64.ro de pe 3 august. Preţul mi se pare OK, mai ales că F64.ro pune la bătaie şi un card de 64 GB special cu această cameră, gratuit inclus în pachet. Noua cameră de acțiune are un ecran touch de 2 inch şi o carcasă rezistentă la apă până la o adâncime de 10 metri.

Filmează la o calitate 4K cu 30 de FPS, iar fotografiile sunt realizate la rezoluţie de 12 MP. Include un sistem avansat de anulare a zgomotului de fond, datorită integrării a 3 microfoane. Mai dispune şi de GPS şi captură în format RAW. Va filma 4K şi are şi mod time lapse.

BONUS: Cămaşa Slim fit Jack & Jones la preţ foarte bun la Fashiondays.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×