Turul Magazinelor #217: Turul aparatelor de alungat insecte, rozătoare şi câini agresivi

1.978 ori
<b>Turul Magazinelor #217: Turul aparatelor de alungat insecte, rozătoare şi câini agresivi</b>În Turul Magazinelor de astăzi vă propunem o serie de gadget-uri special menite pentru alungarea dăunătoarelor precum insecte și rozătoare, dar și a câinilor agresivi. Avem astfel pe listă de la aparate cu ultrasunete și până la gadget-uri cu

Insectele sunt unul dintre aspectele cele mai enervante ale verii şi am decis să le dedicăm acest tur lor. Dar nu doar lor, ci şi rozătoarelor şi câinilor agresivi, care ne strica zen-ul când dă căldura, mai ales dacă avem o grădină ceva mai mare. Am adunat laolaltă cele mai populare şi mai bune aparate de alungat insectele, rozătoarele şi câinii şi le vedeţi mai jos, la preţuri mai mici (majoritatea) sau mai mari.

1. Smart UV Mosquito Killer

Smart UV Mosquito Killer

La TomTop.com am găsit un aparat cu ultraviolete care ucide ţânţarii şi muştele, care vă pot deranja vara. Costă 23.99 dolari şi are forma unui motor de avion, dacă mă întrebaţi pe mine. Integrează 10 LED-uri mov cu lungime de undă unică de 365 nm, care atrage insectele. Odată ce ele se apropie de lampă, acest zapper le va aspira înăuntru folosind un ventilator special.

Apoi insectele vor fi uscate până la moarte într-o incintă închisă şi nu curentate, astfel că scăpaţi de acel miros scârbos.

2. Aparat cu ultrasunete anti rozătoare, insecte

Aparat cu ultrasunete

eMAG.ro plusează cu un aparat anti rozătoare şi insecte, pe bază de ultrasunete. Costă 105 lei şi vine de la un brand respectat în domeniu, Pestmaster. Are o gamă mare de acoperire, fie că e vorba de şobolani, șoarecei, gândaci de bucătărie, gândaci de Colorado, ba chiar şi furnici, greieri şi şopârle. O veste bună e că scăpăm şi de căpuşe, deci câinele va fi fericit.

Aparatul trebuie introdus în priză, iar utilizatorul nu va auzi nimic, frecvenţele fiind unele speciale şi imperceptibile pentru urechea umană. Designul e unul robust.

3. Aparat cu unde electromagnetice pentru alungat rozătoare, şoareci, şobolani, gândaci

Aparat cu unde electromagnetice

Scădem şi mai mult preţul, până la 47 lei la eMAG.ro, pentru un aparat de alungat rozătoare, şoareci şi gândaci. Din păcate nu toate recenziile produsului sunt pozitive, deci grijă mare la achiziţie.

4. Aparat împotriva câinilor agresivi Pet Dog Repeller

Pet Dog Repeller

E drept că în ziua de azi cel puţin Capitala a mai scăpat de problema câinilor maidanezi, dar la marginea oraşului şi în zone mai rău famate încă umblă patrupezi. Sunt şi alte oraşe în provincie în care câinii zburdă, deci un aparat contra câinilor agresivi e util. Costă doar 38 lei la eMAG.ro şi se bazează pe un emiţător audio foarte puternic de ultrasunete, plus 2 LED-uri luminoase.

5. Bec şi brăţară contra insecte

Bug Bulb

Quickmobile.ro are 2 produse contra insectelor, întâi un bec marca The Bug Bulb, cu preţ sub 100 lei şi apoi o brăţară la sub 50 de lei. Becul inteligent are lumină albastră, care atrage insectele şi apoi le curentează înăuntru. Primim şi o perie specială de curăţare şi autonomia este de 40.000 de ore. Raza de acţiune este de 40 de metri pătraţi.

brăţară contra insecte

Brăţara e foarte utilă dacă faceţi jogging noaptea sau mergeţi la camping nocturn, eventual într-o drumeţie. Funcţionează 15 zile şi are o pastilă specială pe bază de Citriodiol.

6. Dispozitiv cu ultraviolete împotriva insectelor PEST-STOP InsectoKill B60

PEST-STOP InsectoKill B60

Mama tuturor dispozitivelor de ucis insecte se află totuşi la Cel.ro. Acest aparat are 3 tuburi ultraviolete de 20W şi carcasa din aluminiu. Poate fi atârnat de tavan şi apăra o zonă amplă de umblătoare. Include şi o tavă de colectare a insectelor distruse. Poate acoperi 250 de metri pătraţi şi e pe bază de curent de mare voltaj, care va prăji instantaneu insectele. Ultravioletele atrag ţânţarii, muştele şi altele de gen. Atenţie, căci nu e chiar uşor la 6.2 kg.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×