Turul Magazinelor #201: fitness pe bandă de alergat la preţ bun, trotinete electrice noi şi gadget-uri pentru o casă inteligentă

1.712 ori
<b>Turul Magazinelor #201: fitness pe bandă de alergat la preţ bun, trotinete electrice noi şi gadget-uri pentru o casă inteligentă</b>Pentru că vine weekend-ul și avem ceva mai mult timp liber, este momentul să vă recomandăm câteva produse numai bune de luat în parc sau de utilizat în casa voastră inteligentă. Avem pe primul loc o trotinetă electrică, dar și o bandă de alergat care va

Nu ştiu voi ce părere aveţi despre vară şi pregătirile aferente, dar puţin fitness nu strică pentru a ne pregăti pentru mersul la plajă sau la piscină. Astfel am găsit trotinete şi echipamente de fitness la preţ bun, iar atunci când veţi fi plecaţi veţi dori şi să aveţi casa protejată. Pentru asta am găsit un senzor de inundaţii, plus un mic gadget ce extinde acoperirea WiFi.

1. Bandă alergare, Kondition HM-2800

Kondition HM-2800

Duse sunt vremurile când benzile de alergat erau prohibitive pentru românul de rând, la preţuri de 1000 de euro. eMAG.ro are în aceste zile reduceri ce duc o bandă destul de solidă la sub 1500 lei. Produsul vine de la brandul Kondition, iar modelul HM-2800 include un motor de 1.5 cai putere şi permite atingerea unei viteze maxime de 10 km/h. Are butoane shortcut speciale pentru ajustări de viteză şi o arie de alergare de aproximativ 400 x 1200 mm.

Există şi un sistem de frânare de urgenţă, dacă Doamne fereşte apare vreo întindere sau altă problemă.

2. Bicicletaă spinning, Kondition BSP-9800

Kondition BSP-9800

Şi tot de la Kondition, tot la super preţ prin eMAG.ro am găsit o bicicletă de spinning. Costă 689 lei şi pasionaţii de High Interval Intensity Training vor aprecia acest produs. Oferă 8 nivele de dificultate şi vă scuteşte de orele de spinning la care tot merge lumea, cheltuind bani buni pe şedinţe de o oră. Are sistem de frânare mecanic, un ecran ce afişează timp, distanţa, viteza şi calorii, dar şi şezut reglabil pentru înălţime şi adâncime.

Suportă până la 129 kg.

3. Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2

Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2

Acest micuţ gadget poate extinde acoperirea şi tăria semnalului pentru routerul vostru WiFi. Îl găsiţi la GearBest.com la doar 8 dolari, iar el cântăreşte doar 30 de grame. E practic cât un stick USB şi ni se promite dublarea semnalului WiFi. Încărcarea se face via USB şi ni se oferă viteze de până la 300 Mbps. Designul rotativ e un plus pentru ergonomie.

4. Aspirator cu filtrare prin apă Albatros Aqualtys 

Albatros Aqualtys

Cine nu are buget de Roomba, va cumpăra un aspirator cu filtrare prin apă, la suma de 249 lei la Marketonline.ro. Acesta este un model de 1600W, are control variabil al puterii şi un rezervor spaţios de 7.2 litri pentru praf şi 3 litri pentru lichide. Oferă un tub metal telescopic, dar şi multiple perii pentru covoare, pardoseli, aspirare lichide, perie rotundă, spaţii înguste sau tapiţerii.

Cordonul de alimentare are o lungime generoasă de 6.3 m.

5. Detector Inteligent de Scurgeri Apă

Detector scurgeri apa

Quickmobile.ro vinde mai nou un detector de scurgeri de apă şi inundaţii, la suma de 89 lei. Este un gadget smart care se instalează în zona inferioară a locuinţei, aproape de podea. Senzorul său e instalat pe podea, folosind o bandă dublu adezivă. Va detecta imediat apa, încât să nu aflați de tanti de dedesubt că ați indundat-o iar. 

6. Trotinetă Electrică E-TWOW Booster E2-33V6.5-GR

E-TWOW Booster E2-33V6.5-GR

evoMAG.ro a adus recent în oferta sa trotinete electrice marca E-TWOW la suma de 3400 lei. Vin pe culori fistichii ca verde şi roşu şi oferă o viteză maximă de 30 km/h. Pot urca unghiuri în pantă de 25 de grade şi se încarcă în 180 de minute. Autonomia nu e rea deloc, 35 km, iar greutatea maximă suportată este de 125 kg. O deplasare până la şcoală, facultate, magazine, gară sau concerte se face foarte uşor cu această trotinetă. Cântăreşte 10.8 kg şi e uşor de luat şi în tren.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×