Turul Magazinelor #230: Turul produselor cu preţ sub 20 dolari la retailerii din China: truse de scule pentru reparat telefoane, ceasuri și drone

1.952 ori
<b>Turul Magazinelor #230: Turul produselor cu preţ sub 20 dolari la retailerii din China: truse de scule pentru reparat telefoane, ceasuri și drone</b>În turul magazinelor de astăzi ne axăm strict pe produse de buget, mai precis produse cu prețuri ce nu depășesc pragul de 50 dolari. Printre recomandările pe care vi le oferim în această ediție se numără și o trusă de scule pentru reparația

Ştiu că vă plac chilipirurile, pentru că la urma urmei, cui nu îi plac? Aşa că am decis că acest Tur să fie dedicat celor mai bune oferte de la retailerii din China şi celor mai atractive gadget-uri şi obiecte la preţ sub 20 dolari. Avem un ceas arătos şi un inel smart, până şi o mică dronă de tip quad copter, plus un detector de onoxid de carbon şi un set de unelte pentru meseriaşi. Toate la preţuri mult mai mici decât le-aţi găsi la noi.

1. Ceas MEGIR M1010

MEGIR M1010

Unele produse din acest tur coboară şi sub 10 dolari chiar! Un exemplu este acest ceas cu quartz, care costă doar 8.58 dolari la GearBest.com. Aş zice că este foarte arătos pentru preţul plătit şi îmi aminteşte puţin de un Fossil. Este un model analogic, cu corp metalic, curea din piele (pe hârtie cel puţin) şi rezistent la apă la o adâncime de până la 30 de metri.

Cântăreşte doar 62 de grame şi nimic din look-ul său nu sugerează că ar costa sub 10 dolari. Sunt şanse mari ca butoanele laterale să fie de formă şi nu garantez că acele cronometre chiar funcţionează.

2. Mini dronă Redpawz R010 Mini

Redpawz R010 Mini

Eram sigur că o să includ în acest Tur şi o dronă, sau mă rog un quadcopter, adică o dronă mai mică. Ea costă foarte puţin la GeekBuying.com  şi vine cu un giroscop performant pe 6 axe. Există şi un "mod Headless", care îi permite micuţului vehicul să urmeze o direcţie din perspectiva utilizatorului, indiferent de direcţia în care e îndreptat quadcopter-ul.

Telecomanda permite şi rotiri la 360 de grade şi avem un motor de 49.000 de RPM, ceea ce îmi sună uriaş şi cred că cineva a scris greşit specs pe site. Autonomia este de 6 minute, destul pentru ca odrasla să ciocnească drona de ceva, probabil fatal (pentru micul vehicul).

3. Inel smart Jakcom R3F cu NFC

Inel smart Jakcom R3F cu NFC

Obiectul meu preferat din acest tur este acest inel smart, care costă 17.89 dolari la GeekBuying.com. Este rezistent la apă şi se conectează via NFC la telefoanele cu Android, aparent. Vine într-o varietate de mărimi, de la 7 la 12 şi poate fi folosit pentru a debloca un telefon spre exemplu. Este fabricat din material anti alergenic şi e pe bază de titaniu, plus alte materiale care conduc spre o sanatate mai buna (roca vulcanica magnetizata).

La interior se află un chip dual core şi micul accesoriu cântăreşte 35 de grame. Aparent are şi o versiune din aur roz de 18 karate. Are şi rol de carte de vizită şi îl puteţi programa de pe telefon să partajeze o imagine când atinge un telefon al unui prieten.

4. Senzor de fum

Detector fum

Aş fi zis că nu e bine să vă zgârciţi la detectoare care vă pot salva viaţa, dacă nu erau identice acestea de pe Banggood.com cu cele montate de primăria din Bucureşti în ultima vreme. Serios acum, dacă îl privim cu atenţie  pe acest detector de monoxid de carbon e fix la fel, doar că mai ieftin. Costă 13.62 dolari, are un ecran LCD şi avertizare sonoră la 85 de decibeli. Se şi iluminează cu verde sau roşu, pentru a indica o stare normală de funcţionare sau alarma.

Aparent poate opera până la o temperatură de 400 de grade Celsius, ceea ce ar fi cam tardiv dacă mă întrebaţi pe mine. Are şi funcţie de test cu un buton dedicat.

5. Trusă de unelte

Trusă de unelte

Cel mai util produs din acest tur este aceasta trusă pentru meşteri, la 19.99 dolari la TomTop.com. Include o serie de şurubelniţe cu diferite capete, un mic patent, cuţit utilitar şi altele de gen. Toate au mâner ergonomic cu extra aderență şi sunt fabricate din ABS, crom şi aluminiu. Uitându-mă la ce conţine kitul văd şi ventuze, un vârf ascuţit pentru scos SIM-ul şi o mică cheie franceză.

30 de capete de şurubelniţă sunt aici. Eu zic că puteţi desface şi repara lejer un smartphone cu aşa ceva.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×