Turul Magazinelor #274: maşină de spălat Arctic la super reducere, baghetă de scanat foi A4, new entry-uri la Quickmobile.ro

1.021 ori
<b>Turul Magazinelor #274: maşină de spălat Arctic la super reducere, baghetă de scanat foi A4, new entry-uri la Quickmobile.ro</b>În Turul Magazinelor de astăzi avem multe produse de prezentat, de la o mașină de spălat aflată la reducere și până la un ceas aurit ce ar fi pe gustul lui Gigi Becali. Mai recomandăm și un gadget interesant de scanat documentele fără mare bătaie

Turul Magazinelor de azi are produse variate pentru voi, inclusiv dispozitive destinate uzului în gospodărie. Avem o baghetă cu rol de scanner, telefoane noi la Quickmobile.ro, un ceas de lux auriu care probabil că i-ar plăcea lui Gigi Becali şi o maşină de spălat la super preţ.

1. Maşină de spălat rufe Arctic EF5801A+ 

Arctic EF5801A+

Vă spun sincer că nu am mai văzut niciodată o maşină de spălat la preţul practicat de Cel.ro. E un soi de Black Friday cu 2 luni mai devreme. E vorba despre un model Arctic, deci susţineţi şi economia locală, iar această maşină automată vine cu programe de stoarcere, program pentru lână, delicate, clătire, bumbac eco şi sintetice. Are o capacitate de spălare de 5 kilograme şi face parte din clasa de eficiență energetică A+.

2. Baghetă scanat documente

Baghetă scanat documente

Mai ţineţi minte când va opinteaţi să căraţi un scanner dintr-o cameră în alta la începutul anilor 2000? Acum scanner a ajuns să însemne un aparat similar cu o telecomandă mai lungă. Costă 64.49 euro la TomTop.com şi permite scanarea de pagini A4, sub formă de PDF sau JPEG. Se conectează la PC via USB, dar are şi WiFi. Rezoluţia maximă este de până la 1050 dpi, iar gadget-ul suportă carduri de memorie de până la 32 GB.

Se încarcă în 2 ore şi cântăreşte 204 grame. Are propriul mini display pentru a naviga printre opţiuni şi scanează lejer pagini color şi alb/negru.

3. Reduceri la încălţăminte la eMAG.ro

Puma

eMAG.ro are discounturi şi de 50% pentru încălţămintea masculină. Astfel aceşti pantofi sport Puma sună super bine la 149 de lei , iar tenişii Vans din pânză roşie sunt practic o ofertă prea bună de ratat la 129 lei.

4. Noutăţi la Quickmobile.ro

Nokia 8

O serie de terminale noi tocmai a sosit la Quickmobile.ro în ultimele zile. E vorba despre telefoane anunţate la IFA 2018, precum Moto X4 şi a sa cameră duală, sau telefoanele Sony Xperia XZ1 şi XZ1 Compact, cu procesoare Snapdragon 835 şi funcţie de scanare 3D a camerei. Avem şi pe Nokia 8 listat de acelaşi retailer la un preţ excelent, iar Samsung Gear Fit 2 PRO şi el de abia anunţat la IFA a ajuns aici, cu al său ecran curbat OLED şi senzor de puls.

Iată noile produse:

5. Ceas de lux Luxurious Dial Auto Mechanical 

Ceas lux

Nu avem ce face, unora le place luxul, sau măcar simularea luxului. Acest ceas auriu orbitor cu dragoni printre mecanisme rotative e kitsch pentru unii şi aur curat pentru alţii. Ce e cert e că fură privirea şi are mecanisme complicate în care te poţi pierde ore întregi. Are un corp din oţel inoxidabil, cadran din sticlă de safir şi rezistă şi la apă. Costă 91 de dolari la Stylebest, filiala de haine şi purtabile de la Gearbest.

6. Bonus: Nikon D3300 body la doar 1249 lei la F64.ro

Nikon d3300

E vorba despre versiunea Second Hand a aparatului foto, care nu are daune sau zgârieturi. A realizat doar 35.000 de poze în viaţa sa de până acum. Corpul este mic şi uşor la 410 grame şi primim un senzor CMOS de 24.2 MP. Costă 1.249 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×