Turul Magazinelor #204: Turul produselor Sony de la consola Vita TV la telefon Xperia nou, aparat foto cu OIS şi sistem de videoconferinţă

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri  Gadgets 1.745 ori
<b>Turul Magazinelor #204: Turul produselor Sony de la consola Vita TV la telefon Xperia nou, aparat foto cu OIS şi sistem de videoconferinţă</b>În această săptămână cei de la Flanco desfășoară o campanie specială de reduceri destinată produselor Sony, motiv pentru care și Turul Magazinelor de astăzi vă aduce recomandări de dispozitive ce poartă inscripția producătorului japonez. De la consola

Pentru că Flanco are o săptămână specială de reduceri la produse Sony, am decis să facem un tur al magazinelor şi să aflăm ce alte produse atractive au magazinele în oferta. Am găsit o consolă ieftină, un telefon nou Sony Xperia şi un aparat foto excelent pentru vacanţe. Există şi un produs ceva mai premium şi business detaliat mai jos.

1. Ceas cu radio Sony ICFC1PJ

Sony ICFC1PJ

Primul produs pe listă este acest inedit ceas cu radio Sony, disponibil la Flanco.ro la preţul de 269 lei. Este un gadget clasic, dar cu design mdoern. Permite prinderea posturilor radio preferate, cu tunerul analogic FM/AM. Vine cu alarmă cu activare progresivă şi funcţie de amânare extensibilă. Există variante de alarmă standard sau dublă şi puterea de ieşire este de 100 mW.

Cântăreşte 625 de grame şi are un ecran LED.

2. Telefon mobil Sony XA1

Sony XA1

De abia a fost lansat comercial Xperia XA1 de la Sony şi deja are preţuri bune. Sumele sunt pe la 1300-1400 lei la retailerii locali, doar că Flanco are o ofertă mai bună, la sub 1300 lei. Terminalul are un ecran cu muchii foarte înguste, un IPS LCD de 5 inch cu rezoluţie HD, iar la bord găsim 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Dacă bateria, ecranul şi camera lui Xperia XA sunt reper, atunci ar trebui să avem dotări excelente pe acest succesor, la capitolul multimedia şi baterie.

Faptul că la această sumă avem cameră de 23 MP cu telemetru laser e fantastic.

3. Consolă Playstation Vita TV + Telecomandă

PS Vita

Cine vrea o alternativă la consola portabilă PS Vita, dar una care se conectează la TV, poate cumpăra un model Vita TV la suma de 499 lei la Quickmobile.ro. Suportă ieşire Full HD, conectivitate WiFi şi Bluetooth, iar jocurile PlayStation Vita (acele carduri mici) merg şi aici fără probleme. Practic acesta este un PS Vita care în loc de ecran are port HDMI şi conexiune TV.

Primim şi joystick la pachet.

4. Sony DSC-HX300

Sony DSC-HX300

Cine vrea un aparat foto numai bun de vacanţă, nici chiar DSLR profesionist de evenimente, dar nici vreo săpuniera din plastic, are acest model midrange Sony la dispoziţie. Costă 1199 lei la F64.ro şi are avantajul stabilizării optice şi filmării Full HD. Acesta este un aparat foto bridge, cu dotări bune în zona ultrazoom. Designul e în stil DSLR şi oferă un zoom optic fantastic de 50x.

Asta îl face ideal la fotografierea de natură şi monumente. Zoomul digital este chiar de 100x. Cântăreşte 650 de grame cu baterie şi card.

5. Sistem de videoconferinţă Sony PCS-XL55

Sony PCS-XL55

Acesta e genul de sistem care se cumpără de către companii, nu de către persoane private. E un sistem de videoconferinţă pentru sălile din clădirile de birouri din sticlă care tot răsar în nordul Capitalei în ultima vreme. Costă 20.292 lei la eMAG.ro şi vine cu criptare 128 bit AES. Are un sistem special de anulare a ecoului şi a zgomotului şi fiind securizat e bun şi pentru Bursă, bănci, brokeri, avocaţi şi alte joburi ce necesită discuţii în siguranţă. Poate și ambasade.

6. 4-in-1 Replacement Button Set for Sony PS4 Controller  

Butone controller PS4

Cine a folosit vreodată un PS4 mai bine de un an a observat că se cojeşte destul de uşor stickul analogic. Astfel nu strică nişte protecţii şi înlocuitoare de butoane, cum am găsit pe GearBest.com la suma de 3.92 dolari. E vorba despre protecţii pentru butoane direcţionale, stick şi butoane de acţiune.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×