Turul Magazinelor #280: Lavalieră la preţ bun, combină frigorifică la reducere, telefon de acum 2 ani care se ţine bine şi un laptop cu ecran mare la suma potrivită

1.544 ori
<b>Turul Magazinelor #280: Lavalieră la preţ bun, combină frigorifică la reducere, telefon de acum 2 ani care se ţine bine şi un laptop cu ecran mare la suma potrivită</b>Încă o dată turul nostru este descris prin diversitate, asta pentru că avem pentru voi numeroase recomandări! De la un smartphone regăsit în portofoliul Nubia și până la o combină frigorifică cu preț bun, toate aceste produse pot fi găsite

E momentul să ne cumpărăm câteva produse electrocasnice, nu credeţi? Ca atare am găsit o combină frigorifică excelentă, la reducere, dar şi alte produse care merită atenţia voastră. Am descoperit un telefon cu pretenţii de flagship de an de 2015 acum la un preţ bun, plus un laptop cu ecran foarte mare şi preţ sub media "uneltelor de gaming" care se practică în gama ASUS ROG. Toate acestea, plus o lavalieră şi o periuţă electrică Xiaomi mai jos.

1. ZTE Nubia Z9

ZTE Nubia Z9

Mi se pare că acest telefon nu a primit atenţia cuvenită atunci când a debutat, deci i-o oferim acum. Terminalul se găseşte la iHunt.ro la un preţ excelent având în vedere pachetul hardware. Dotările sale sunt bune şi în ziua de azi la urma urmei: procesor Snapdragon 810, 4 GB RAM şi ecran Full HD de 5.2 inch. Vine cu un ecran cu muchii foarte înguste, o cameră de 16 megapixeli cu stabilizare optică şi 64 GB stocare.

Oferă şi suport Dolby Surround 7.1, NFC, GPS şi cameră frontală de 8 MP. Foarte important: telefonul avea muchii interactive înainte de HTC U11!

2. Periuță electrică SOOCAS X3 Sonic

SOOCAS X3 Sonic

Din ce am înţeles aceasta periuţă ar avea tehnologie Xiaomi la interior. Costă 41 de dolari la GearBest.com, este rezistentă la apă, se încărcă wireless şi este complet ecologică. Are o baterie de 1000 mAh, care îi asigură un timp de utilizare de 25 de zile, după o încărcare de 16 ore. Veţi putea folosi 4 moduri de curăţare, inclusiv unul pentru gingii sensibile, pentru albire sau curăţare standard.

Puteţi regla intensitatea perierii şi face setările direct de pe telefonul mobil. Tot corpul este rezistent la apă şi cântăreşte 123 de grame.

3. Combină frigorifică Indesit CAA 55

Indesit CAA 55

Cine se află în căutarea unei combine frigorifice de calitate şi care să nu coste exagerat (exagerat fiind peste 1000 sau 1200 de lei) va aprecia acest model Indesit, la doar 849 lei la eMAG.ro. Face parte din clasa A+, oferind "flexibilitate maximă la conservare". Oferă sisteme de răcire trademark Indesit. Această combină vine cu un sistem Static Automatic Control, care păstrează alimentele proaspete.

Foloseşte senzori plasaţi la interiorul frigiderului care menţin temperatura corectă şi limitează formarea excesivă a gheţii pe pereţii interiori. Rafturile sunt din sticlă securizată.

4. Lavalieră

Lavaliera

Cine se află în domeniul jurnalismului sau chiar al vlogging-ului, ar putea avea nevoie de o lavalieră, de preferat una accesibilă. O ofertă bună pentru o lavalieră găsim la TomTop.com, care vinde un model de genul la preţul de 7 euro. Are mecanism de ataşare la haine şi guler clip on, sensibilitate ridicată şi operează la o distanţă de 20 de metri faţă de unitatea de bază.

Cablul microfonului are lungime de până la 1 metru. Pentru transmiţător e nevoie de o baterie de 9V şi pentru receiver una AA clasica.

5. ASUS F756UX 

ASUS F756UX

Chiar dacă acest laptop nu este vreun ASUS ROG, e suficient pentru gaming-ul midrange și chiar high end şi se remarcă în special prin ecranul mare. Germanos îl vinde la preţul de 3899 lei  şi primim un display Full HD de 17.3 inch aici, 8 GB RAM şi 2 TB stocare. Avem şi un SSD de 16 GB şi pe partea grafică o placă GTX950M. Ecranul vine cu tehnologie anti glare şi LED, iar placa grafică oferă 4 GB memorie proprie.

Avem şi unitate optică, tasatură chiclet şi baterie cu 2 celule.

6. Feliator Esperanza EKM017W

Feliator

Ce ar fi o petrecere de familie românească fără mezeluri şi brânzeturi feliate? Ca atare vă trebuie un feliator şi recunosc că în aproape 300 de Tururi de magazine nu am avut nici unul. Cel de la Cel.ro la suma de 120 de lei sună bine. Poate felia cu grosimea de 15 mm, la nivel prosciutto aş zice.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×