Turul Magazinelor #186: Cel mai popular joc de dans la mega reducere, aparat de vidat de generaţie nouă şi un laptop cu ecran 3K şi preţ interesant

1.374 ori
<b>Turul Magazinelor #186: Cel mai popular joc de dans la mega reducere, aparat de vidat de generaţie nouă şi un laptop cu ecran 3K şi preţ interesant</b>Pentru cei interesați de câteva oferte de weekend avem astăzi o nouă ediție Turul Magazinelor. Pe listă se află cel mai popular joc de dans la o mega reducere, un aparat de făcut pâine, dar și un laptop impresionant ce vine echipat cu display 3K.

Două dintre produsele turului de azi vă vor ridica serios pulsul, unul având de-a face cu jocul de tenis şi altul cu dansul îndrăcit în fața consolei. Apoi avem şi două gadget-uri legate de zona alimentară, pentru cei care îşi fac pâinea acasă şi videază alimentele pentru lungă păstrare. Lista e completată de un laptop cu ecran 3K la preţ deloc rău, venind direct din China.

1. Qlipp Senzor Inteligent De Mişcare Pentru Tenis

Qlipp

Ei bine da, există un senzor inteligent pentru tenis, unul care va ajuta să monitorizaţi performanţele în timpul jocului. Îl găsiţi la Quickmobile.ro la suma de 499.90 lei  şi el se va ataşa pe racheta de tenis, conectându-se apoi la smartphone via Bluetooth şi prin aplicaţia Qlipp. Senzorul analizează fiecare element al unei lovituri, inclusiv viteză, acurateţe şi chiar postura voastră.

Acoperă 50 de metri cu raza de acţiune, cântăreşte doar 8 grame şi poate funcţiona non stop 4 ore. Gata să fii următorul Horia Tecău?

2. Maşină de pâine Heinner Master Collection HBM-900XMC

Masina de paine

Experienţa coacerii de pâine e aproape... parentală. E ceva cu cerealele astea pe care le iei şi le transformi într-o pâine babană, de te face să te simţi ca un tată care îşi creează singur copilul. Ajută cu siguranţă să ai toate ingredientele în doza potrivită, dar şi o maşină de pâine precum cea cu reducere serioasă la eMAG.ro. Produsul de la Heinner costă sub 300 lei şi are 12 programe încorporate.

Oferă dimensiuni optime ale cuvei de coacere şi o capacitate între 750 şi 800 de grame. Poate pregăti o pâine suficient de mare pentru întreaga familie şi vine cu un display LCD elegant, care vă ţine la curent cu programul şi fazele coacerii. Poate şi păstra pâinea caldă 60 de minute fără probleme.

3. Aparat de vidat FoodSaver FFS004X-01

Aparat de vidat

La Elefant.ro găsiţi pe lângă cărţi şi cosmetice, şi electronice şi electrocasnice, iar noi am dat peste un aparat nou de vidat, marca Foodsaver. Costă 699 lei şi ajută la păstrarea prospeţimii alimentelor de până la 5 ori mai mult timp faţă de modalităţile standard de conservare. În plus nu veţi risipi alimentele şi veţi face față şi surplusului rămas după sărbători.

Mai are şi darul de a compacta mâncărurile cu forme ceva mai neuniforme precum să zicem... sarmalele? Are o singură viteză şi sigilează automat punguţele dedicate.

4. Promoţie specială Just Dance 2017

Just Dance

evoMAG.ro taie la sânge preţurile jocurilor Just Dance, indiferent de platforma pe care le rulaţi. Fie care le aveţi pe PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii şi Wii U , preţul e acelaşi: 115 lei. Reducerea e însemnată mai ales pentru consola PS4, unde preţul vechi era de 249 lei. Jocul vine de la Ubisoft şi e cel mai popular simulator de dans din lume.

Are şi o aplicaţie gratuită de smartphone asociată, care va permite să folosiţi telefonul drept controller pentru a vă mişca în ritm cu personajele de pe ecran. Altminteri pe Xbox folosiţi Kinect, pe PlayStation PS Move, iar pe Wii joystickurile telecomandă.

5. CUBE Thinker Notebook

CUBE Thinker

Acest laptop mă duce serios cu gândul la un rival pentru un Huawei MateBook cumva, în special dacă mă uit la dotările sale. Costă 616 dolari la GearBest.com şi dotările nu sunt deloc rele. Vine cu un ecran 3K de 13.5 inch, Windows 10 şi procesor Intel Core m3 de generaţie a şaptea. Cei 8 GB RAM sună foarte bine şi mai bine sună stocarea SSD de 256 GB.

Există şi camera frontală şi principală, dar şi scanner de amprente. Rabatarea ecranului se face la unghiuri foarte generoase, iar corpul e complet metalic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×