Turul Magazinelor #368: mini microscop pentru telefon la preţ bun, bandă de alergare la reducere, maşină de tocat şi fotocopiator portabil

1.325 ori
<b>Turul Magazinelor #368: mini microscop pentru telefon la preţ bun, bandă de alergare la  reducere, maşină de tocat şi fotocopiator portabil</b>Weekend-ul încă prezent aici a venit în unele regiuni și cu zăpadă serioasă, motiv pentru care câteva dintre recomandările noastre de astăzi au de-a face cu iarna. Vă propunem totuși și un mini microscop pentru telefon la preț foarte bun

În Turul Magazinelor de azi ne uităm pe geam şi vedem că ninge grav, aşa că e cazul să mai stăm în casă şi să facem nişte jogging pe banda de alergat. Am găsit o bandă de calitate la preţ bun, dar şi o lopată de zăpadă sănătoasă, dacă vreţi să daţi zăpada din faţa casei. Avem şi un fotocopiator modern, din genul care nici nu ştiam că se mai vinde. Bonus, un mini microscop de ataşat la telefon şi o maşină de tocat pentru cine vrea să îşi facă singur carnea tocată de chiftele şi burgeri.

1. Mini Microscop universal 60X 

Mini microscop

Nu prea înţeleg cum se ajunge la un chilipir aşa bun, dar nici nu îmi pun prea multe întrebări de gen. Mi se pare genial preţul de câteva zeci de lei practicat de eMAG.ro pentru acest mini microscop. Este un accesoriu optic universal, cu mărire de 60X şi cu LED-uri UV, dar şi clip de prindere smartphone. Sincer dacă aş fi profesor de biologie sau chimie aş cumpăra câte 10 astfel de aparate pentru oră. Are şi rol utilitar, pentru detectarea de valută, bijuterii, evaluarea de antichităţi şi reparaţii ceasuri.

2. Lopată din aluminiu

Lopata

Rămânem la eMAG.ro, pentru o ofertă bună la o lopată sănătoasă pentru zăpadă. Are o lamă din aluminiu şi o coadă şi mâner ranforsată, pe bază de lemn. Nu abuzaţi totuşi cu cantitatea de zăpadă cărată, ci mai degrabă râcâiţi, înlăturaţi, decât să transportaţi zăpadă de colo colo. Costă doar 47 lei.

3. Bandă de alergare Techfit Nova 3

Techfit Nova 3

evoMAG.ro are multe produse de fitness scoase la vânzare la reducere, dar noi ne-am oprit asupra unui model mai high end. E vorba despre banda de alergare electrică Techfit Nova 3. Costă 3499 lei, vine cu motor de 3 cai putere, viteza de până la 20 km/h şi 3 butoane pentru selectarea rapidă a vitezei. Sistemul de înclinare este motorizat, cu creştere în trepte de 1%. Afişează 7 funcţii, printre care timp, viteză, distanţă, calorii, puls şi înclinare. Are difuzoare HiFi încorporate, sistem de pliere cu amortizor hidraulic, sistem multiplu de atenuare şi roti transportor incluse.

4. Maşină de tocat carne Philips HR270920

Philips HR270920

O maşină de tocat nu strică niciodată şi dacă nu mai e nici o mare sărbătoare la orizont, măcar să profităm de reduceri până la sărbătorile viitoare. Avem pentru voi o maşină de tocat carne şi nu numai, marca Philips la doar 329 lei la Cel.ro. Puterea maximă de 1600W poate toca practic orice aliment. Cuplajul de mecanisme este complet metalic şi solid, iar capacitatea de tocare este de până la 1.7 kilograme pe minut. Are şi pâlnii pentru cârnaţi, atât pentru umplerea celor de 12 mm şi a celor de 22 mm.

5. Huawei Honor 7X 

Huawei Honor 7X

Huawei Honor 7X este unul dintre cele mai accesibile telefoane cu 4 GB RAM la bord. Quickmobile.ro îl vinde la suma de 1.234 lei şi dotările nu sună rău deloc: 4 GB RAM, procesor HiSilicon Kirin 659, ecran de 5.93 inch cu rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli, baterie de 3340 mah. Practic extinde atractivitatea unui Huawei P9 Lite şi P10 Lite, cu dotări superioare. În spate avem o cameră de 16 MP + 2 MP, duală şi cu PDAF.

6. Scanner film foto

Scanner film foto

Mi se pare genială funcţionalitatea acestui device: aveţi câteva fotografii pe film, pe negativ, ca pe vremuri? Ei bine le introduceţi în aparat şi puteţi obţine imediat varianta lor digitală, un soi de developare pe loc. Am găsit produsul la GearBest.com la 51.86 de dolari, dar nu mai este în stoc. Îl are în schimb Banggood.com la "restocking" la 64 de dolari, deci dacă mai aşteptaţi puţin aveţi noroc.

Bonus: SSD Kingston de 120 GB la 224.99 lei în oferta PCGarage.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×