Turul Magazinelor #281: Turul obiectelor mici şi ieftine, de la baterie externă la SSD, smartwatch şi un amplificator de chitară la super preţ

1.378 ori
<b>Turul Magazinelor #281: Turul obiectelor mici şi ieftine, de la baterie externă la SSD, smartwatch şi un amplificator de chitară la super preţ</b>Pentru turul magazinelor de astăzi v-am pregătit câteva recomandări foarte interesante ce se remarcă prin funcționalitate și prețuri accesibile. Vorbim despre un amplificator de chitară, o baterie externă de 20000 mAh cu suport Quick Charge 3.0

În Turul de azi am trecut de la obiecte de mari dimensiuni, televizoare, frigidere şi maşini de spălat la electronice ceva mai compacte. E vorba despre un amplificator de  chitară cu difuzor de 6.5 inch, smarwatch-ul cel nou Apple proaspăt sosit la precomandă, o maşină de pâine comodă pentru bucătărie şi o baterie externă. Avem şi altele interesante în turul de mai jos.

1. Amplificator chitară GM-515 Professional

Amplificator chitara

Vă spun sincer că nu am văzut niciodată un amplificator de chitară atât de accesibil ca preţ precum acesta. Costă doar 24 de euro la TomTop.com şi pare destul de solid judecând după fotografii. Are mai multe reglaje decât mă aşteptam. Oferă un difuzor de 6.5 inch, are inputul clasic pentru chitară şi vine şi cu jack de căşti. Printre reglaje se numără Treble, Middle şi Bass.

Amp-ul cântăreşte 4.6 kilograme şi are un mâner special care îl face mai uşor de transportat.

2. SSD Kingston A400 240GB SATA

Kingston A400

Cine se afla în căutarea unui SSD bun şi ieftin îl va găsi cu siguranţă la Cel.ro, după o reducere care face produsul mai atractiv. Kingston e cam vârful când vine vorba de stocare de acest tip, de aceea vă recomandăm produsul acesta de 240 GB. Bun pentru backup, pentru a păstra fişiere importante, fotografii şi filmări pentru cei din domeniu. Viteza de citire de 500 MB/s este excelentă, ca şi cea de scriere de 320 MB/s.

3. Apple Watch Series 3 e aici

Apple Watch Series 3

Quickmobile.ro tocmai a început să listeze la precomandă modele Apple Watch Series 3. Cel mai ieftin costă 1699 lei şi e modelul de 38 mm cu cureaua sport. Există şi varianta de 3999 lei cu oţel inoxidabil şi o brăţară elegantă cu nişte zale inedite. Această generaţie de Apple Watch se remarcă în special prin independența de iPhone-uri. Vin cu eSIM şi pot folosi numărul de telefon pe care îl aveţi pe iPhone pentru a realiza apeluri şi face şi trafic de date, inclusiv streaming Apple Music. Puteţi lăsa iPhone-ul acasă.

4. Maşină de pâine Tefal Home Bread Baguette PF610138

Tefal Home Bread Baguette PF610138

Sincer mă mă miră preţul de 549 lei pe care îl practică evoMAG.ro pentru această maşină de făcut pâine, mai ales că vorbim despre un Tefal aici, o marcă bună de electrocasnice. Preţul este excelent, maşina de pâine fiind un produs ceva mai exclusivist şi mai scump de obicei. Ştie să realizeze chiar şi baghete, aparent. Are 16 programe, capacitate de 1500 de grame şi 2 setări de rumenire.

Vine la pachet cu 2 malaxoare, cuţit, pensula, cană de măsurat, lingură şi cârlig.

5. Anker PowerCore Speed 20000 mAh

Anker PowerCore Speed 20000 mAh

Ştiu că nu e cel mai accesibil preţ din lume pentru o baterie de 20.000 mAh, acest model Anker costând 249 lei la F64.ro. Mi se pare totuşi o achiziţie bună, pentru că suportă Quick Charge 3.0 şi Anker este o marcă de încredere, nu vreo chinezărie. Produsul încarcă un telefon în 35 de minute până la 80%, ceea ce nu e de ici de colo.

6. Aplică cu LED-uri integrate

Aplica

Dacă vreţi să împodobiţi holul sau baia încât să arate ca la hotel, am găsit o aplică interesantă cu bec integrat, cu design elegant. Costă 49.99 dolari la GearBest.com şi oferta este valabilă încă 15 ore de acum încolo. Are flux luminos de 1400 lumens şi acesta este mai mult decât o aplică, include chiar şi sistemul de iluminare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×