Turul Magazinelor #290: Sistem desktop de gaming ASUS la reducere, Amazon Kindle Gen8 la preţ bun şi un telefon ideal pentru cei bătrâni

1.330 ori
<b>Turul Magazinelor #290: Sistem desktop de gaming ASUS la reducere, Amazon Kindle Gen8 la preţ bun şi un telefon ideal pentru cei bătrâni</b>Pe măsură ce toamna se instalează afară parcă și cheful de cumpărături online crește. De aceea seria noastră de articole Turul Magazinelor poate fi oportunitatea perfectă de a afla ce reduceri ne propun retailerii locali și internaționali zi de zi

Mi se pare că turul de azi e mai important ca oricând, de vreme ce 2 dintre produsele listate mai jos pot salva vieţi. Unul dintre ele este un telefon pentru seniori, care sincer ar merita mai multă acoperire în presă, pentru că are un serviciu dedicat pentru cei în vârstă. Apoi avem un mecanism cu clips LED pentru alergătorii de noapte, încât să nu fie loviţi de maşini. Mai avem şi câteva oferte bune la un Kindle E-Book Reader, un PC de gaming hardcore ASUS şi o maşină de găurit cu care să enervaţi vecinii.

1. Telefon Butonul Vieţii + Abonament SOS 12 Luni

Butonul Vietii

Am mai văzut până acum telefoane pentru cei de vârsta a treia, dar acesta e cu adevărat deosebit. În primul rând e vândut la Quickmobile.ro cu un preţ redus, apoi are un serviciu special oferit la pachet. Vine cu abonament pe 12 luni, care implică teleasistență şi monitorizare 24/7 pentru cei în vârstă, psiholog, asistent personal şi prelucrarea apelurilor de alertă şi raportarea lor către familie şi servicii de urgenţă.

Abonamentul nu include servicii de date mobile sau reţea, deci e nevoie de servicii aferente ale operatorilor. Avantajele nu se opresc aici, pentru că avem şi senzor de puls şi oxigenare, pedometru, difuzor, baterie generoasă şi telefonul are taste mari şi luminoase, plus buton SOS.

2. Sistem Desktop PC ASUS ROG G20CB-RO029T

ASUS ROG G20CB-RO029T

eMAG.ro are în aceste zile o campanie amplă de reduceri la produsele ASUS, inclusiv periferice şi laptop-uri, dar şi desktop-uri de gaming ca acesta. Ajunge să coste 5499 lei şi este un sistem ROG cu design agresiv şi arătos, amintind de o bază de alieni. Vine cu procesor Intel Core i7, 8 GB RAM, HDD de 1 TB şi SSD de 128 GB. Pe partea grafică avem o placă Nvidia GeForce GTX 970 cu 4 GB memorie şi mai primim şi Windows 10 ca OS.

La pachet avem şi tastatură şi mouse, iar acest model nu are orificii de aerisire vizibile, utilizând un sistem pe bază de convecţie naturală. Carcasa este atât de compactă, că ar face un Alienware gelos.

3. Maşină de găurit şi înşurubat Steinhaus PRO-ED240

Steinhaus PRO-ED240

Tot la eMAG.ro găsim o maşină de găurit şi înşurubat Steinahus, zisă şi "spaima vecinilor". Costă doar 77 de lei şi are 95 de recenzii, majoritatea peste 4 stele din 5. Are un design compact şi greutate redusă, vine cu cablu de 3 metri şi este mai ecologic decât produsele cu acumulator. Are trepte de torsiune cu 16 poziţii pentru înşurubare şi poziţie de blocare completă pentru găurire. Mai vine şi cu funcţie revers pentru deşurubare.

4. E-Book Reader Amazon Kindle Gen8

Amazon Kindle Gen8

evoMAG.ro are o reducere la E-Book Readere se pare, iar vizat este acest model Amazon Kindle Gen8, cu ecran Carta. Oferă 16 nivele de gri pe un panou de 6 inch şi vine cu 4 GB memorie internă, plus conectivitate WiFi. Costă 379 lei la evoMAG.ro şi are o autonomie impresionantă de până la o lună, în regim normal cu WiFi oprit. Cântăreşte 161 de grame şi măsoară 9.1 mm în grosime.

Suportă multiple formaturi text şi de imagine.

5. Teclast Master T10

Teclast Master T10

Cum am văzut această tabletă m-am gândit că este un rival excelent al modelelor Huawei MediaPad, dar şi al tabletelor Samsung şi Alcatel menite pentru consum video. Teclast propune un pachet capabil la doar 219 dolari la GearBest.com. Acest terminal cu ecran Quad HD de 10 inch are scanner de amprente, Android 7.0 şi cumva are şi camere bune la bord, de 13 şi 8 MP.

Ca atare se poziţionează şi ca unealtă de videoconvorbiri cu cei dragi. Vine cu 4 GB RAM, procesor hexa core MediaTek şi o baterie impresionantă de 8100 mAh. Are şi difuzoare duale şi pachetul sună excelent pentru utilizatorul de rând.

6. Clips-on siguranță LED

Clipsuri siguranta LED

Întotdeauna m-am întrebat cum te poţi securiza contra accidentelor auto noaptea când alergi pe şosea. Acum am răspunsul: un mecanism tip clips on, cu preţ de 6.71 euro la TomTop.com şi cu LED-uri incluse. Se poate ataşa la încălţăminte, ghiozdan, încheietură şi multe altele. Oferă un timp de funcţionare de până la 50 de ore.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×