Turul Magazinelor #282: Saltea superortopedică la reducere, imprimantă la preţ uber mic, laptop de gaming sub media pieţei şi Apple TV 4K la comandă

1.518 ori
<b>Turul Magazinelor #282: Saltea superortopedică la reducere, imprimantă la preţ uber mic, laptop de gaming sub media pieţei şi Apple TV 4K la comandă</b>Ce mod mai bun de a încheia săptămâna decât cu o sesiune de shopping online. Cei pasionați de electronice au nimerit bine, asta pentru că avem pentru voi în Turul de astăzi o serie de recomandări foarte interesante prin prisma prețurilor și a

Statistica spune că dacă e weekend şi stai în casă, în loc să fii afară, tentaţiile shopping-ului online vor fi abundente. Şi noi vrem să vă ghidăm printre ofertele asociate acestor tentaţii. Ca atare am selectat câteva produse interesante şi la preţuri bune, precum un oximetru pentru cei obsedaţi de sănătate, un briceag multifuncţional, dar şi o imprimantă la preţ ridicol de mic. Am găsit şi o saltea superortopedică la ofertă şi un laptop de gaming excelent.

1. HP DeskJet Ink Advantage

HP DeskJet Ink Advantage

Pentru o imprimantă color cu jet acest model HP mi se pare că are un preţ excelent la Cel.ro. Retailerul vinde produsul la 129 de lei şi pe lângă calitatea imprimării, ni se promite şi realizarea de economii la nivel de cartuş de cerneală. Acest device e gândit pentru bugete restrânse şi spaţii restrânse, fiind uşor de setat şi instalat după scoaterea din cutie.

E un produs bun pentru cei care tocmai au început şcoala, dar şi pentru studenţi. Consumă doar 10 W în regim activ şi are un nivel de zgomot acceptabil, la 55 dB.

2. Saltea superortopedică GREEN FUTURE Viva 160x200 cm

GREEN FUTURE Viva 160x200 cm

eMAG.ro are o întreagă serie de reduceri la saltele în aceste zile, unele ajungând chiar la 60% din preţ. O tăiere semnificativă a primit acest model Green Future Viva, care costă 719 lei şi măsoară 160 x 200 cm. Este profilat cu efect de micro masaj şi se găseşte şi pe alte dimensiuni. Este construit din materiale atent selecţionate, are o husă volumetrică 3D cu rol anti bacterian şi anti alergenic şi vine cu inserţii din puf siliconic.

Salteaua este vidată şi permite somnul în orice poziţie, fără probleme de confort.

3. Puls-oximetru

Puls-oximetru

Niciodată nu am avut încredere în senzorii de puls şi de oxigenare a sângelui de pe telefoanele mobile. Înţeleg că au evoluat şi că sunt preciși, dar nu se vor putea compara vreodată cu un gadget conceput fix pentru acest scop, de măsurare a pulsului şi oxigenării sângelui. Un astfel de device este cel din imagine, un puls-oximetru cu ecran OLED care costă 13.43 euro la TomTop.com.

Conform retailerului are certificare medicală, este uşor de utilizat, cu o singură apăsare de buton şi are o precizie excelentă. Măsoară atât nivelul pulsului, cât şi saturarea de oxigen din sânge, tăria pulsului şi afişează şi un grafic cu bătăile inimiii.

4. ASUS ROG GL552VX-CN060D

ASUS ROG GL552VX-CN060D

Zilele trecute am găsit un laptop atractiv ASUS de 17 inch ce era bun de gaming, deşi nu era parte din seria ROG şi costa în jur de 3999 lei. Acum avem un ROG veritabil, unul de 15.6 inch totuşi, dar care are dotări excelente la sub 4000 de lei, la evoMAG.ro. Ce îmi place cel mai mult aici? Faptul că avem procesor Core i7 şi 16 GB RAM, dar nu sună rău nici placa GeForce GTX 950M cu 4 GB memorie.

Tastatura este iluminată, primim 1 TB stocare şi două bonusuri de la evoMAG.ro: cooler laptop deepcool N200 şi antivirus Bitdefender Plus 2017.

5. Briceag multifuncțional Ganzo G302B 

Ganzo G302B

La începutul anilor 2000 lumea era înnebunită după bricegele multifuncţionale şi dacă aduceai aşa ceva la şcoală său liceu erai cool, chit că era cam ilegală treaba. Erau cele mai căutate modelele cu steagul Elveţiei, dar ne mulţumim şi cu acest model Ganzo, cu multiple unelte incluse. Costă 27 dolari la GearBest.com şi vine cu şurubelniţă, cuţit, fierăstraie multiple, ba chiar şi un soi de patent.

6. Apple TV 4K HDR

Apple TV 4K HDR

Noul Apple TV de abia a fost anunţat pe 12 septembrie şi deja este disponibil la precomandă la Quickmobile.ro. Costă 1049 lei, vine cu telecomandă joystick la pachet, 64 GB stocare, procesor Apple A10X, Bluetooth 5.0, HDMI 2.0a, receiver infraroşu şi WiFi ac cu MIMO.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×