Turul Magazinelor #317: Placă video GTX 1070 la reducere, televizor 4K la preţ bun, dronă cu design inedit în stil Star Wars

1.505 ori
<b>Turul Magazinelor #317: Placă video GTX 1070 la reducere, televizor 4K la preţ bun, dronă cu design inedit în stil Star Wars</b>În vreme ce reducerile de Halloween sunt pe final, iată că se dă startul campaniilor de Black Friday. Avem astfel o gamă variată de produse din care putem alege, produse precum cele incluse în Turul Magazinelor de astăzi unde veți regăsi

A început să curgă cu Black Friday-uri, la unii retaileri şi ca atare am găsit câteva oferte bune la produse atractive. Una dintre cele mai puternice placi grafice de pe piaţă a pierdut din preţ, avem şi o dronă cu design de Tie Fighter din Star Wars şi o boxă Philips cu andocare. Am mai găsit un televizor LG 4K la suma excelentă şi un robot care desenează şi face schiţe pentru tine. Toate acestea şi o jucărie funky mai jos.

1. Placă Video ASUS GeForce GTX 1070

ASUS GeForce GTX 1070

Cea mai puternică placă grafică a momentului este GTX 1080, dar se ţine foarte aproape de ea GTX 1070, care tocmai a primit o reducere la evoMAG.ro. Au fost tăiate câteva sute de lei, suficient cât să facă oferta atractivă, acum în prag de lansare de joc nou Call of Duty și până să vină și modelul GTX 1070 Ti. Placa de faţă suportă overclocking, vine cu 8 GB memorie GDDR5 şi vă promit că poate rula orice joc pe nivel maxim, atât acum, cât şi încă 2-3 ani.

E bună pentru grafică 4K şi pentru VR.

2. Dronă Parrot Swing

Probabil cea mai trăznită dronă văzută de mine în ultima vreme este acest model Parrot Swing cu Flypad de la eMAG.ro. Produsul costă 629 lei şi aduce un design care combină dronele de luptă americane cu Tie Fighterele din Star Wars. Parrot este un brand respectat, deci am aşteptări mari de la acest aparat. Oferă o stabilitate deosebită şi are un controller Flypad, pentru extra precizie la pilotare.

În modul quadricopter, pilotarea este simplă şi se va păstra stabilitatea şi dacă scăpaţi controllerul să zicem. Se conectează via Bluetooth la telefoanele cu Android sau iOS fără probleme. Are autonomie de până la 6 ore.

3. Braț robotizat pentru desen tehnic

Braț robotizat pentru desen tehnic

Puteţi construi o întreagă firmă de arhitectură pe spatele acestei jucării. Acest braţ robotizat pentru desen tehnic şi grafică, plus că poate economisi multe schiţe şterse sau imprecise, datorită preciziei deosebite şi rezistenţei la efort, pe care omul nu o posedă. Costă 251 dolari la GearBest.com şi vine cu acurateţe la nivel de 0.1 mm. Vine deja asamblată, testată şi funcţională, deci nu mai trebuie să asamblaţi nimic.

Este utilă dacă vreţi să realizaţi invitaţii formale, cartoane pentru dineuri, să decoraţi plicuri şi cutii, să realizaţi diplome şi certificate.

4. Televizor LG 43UJ620V

LG 43UJ620V

Acesta e genul de televizor care tot revine printre ofertele surprinse de noi. E vorba despre un TV smart LED cu diagonală de 109 cm, de la LG. Acest model cu rezoluţie Ultra HD costă 1.699 lei la Flanco.ro şi vine cu WebOS 3.5. Foarte important de menţionat e faptul că vorbim despre un model 2017 aici, unul cu acustică de 20W, sunet HiFi şi unghi larg de vizualizare. Are şi surround acustic, suport VR, HDR şi greutatea de doar 9.5 kilograme este excelentă. Vine cu 3 porturi HDMI şi două USB 2.0.

5. Boxă Philips DS7600/10

Philips DS7600/10

Germanos.ro are la rândul său reduceri la produse, precum această boxă Philips cu andocare, care ajunge să coste 449 lei. Produsul este disponibil exclusiv online şi este compatibil doar cu iPhone-uri (modele mai vechi). Are o putere de 10W şi conectivitate AUX în, dar şi conector de 30 pini pentru iPod şi iPhone. Integrează o boxă specială cu sistem cu magnet din neodim. Are şi Bass Boost dinamic.

6. Jucărie cu magneți

Jucărie cu magneți

Acest gen de jucărie cu magneţi şi ferofluid ar fi făcut senzaţie la ora de fizică în şcoala de generală sau liceu. Acum o găsiţi la doar 8.99 dolari la TomTop.com. Are rolul de a destresa utilizatorul şi a îi familiariza pe cei mici cu magnetismul, cu un lichid cu indicatoare care se unduiesc la influenţa magneţilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×