Turul Magazinelor #262: laptop de gaming din China cu garanţie internaţională, dronă cu gimbal la super reducere, iPhone-uri refurbished la promoţie

2.195 ori
<b>Turul Magazinelor #262: laptop de gaming din China cu garanţie internaţională, dronă cu gimbal la super reducere, iPhone-uri refurbished la promoţie</b>Revenim astăzi în forță cu o nouă ediție Turul Magazinelor, asta după o pauză de aproximativ o săptămână. Vă propunem astfel o serie de produse foarte atractive prin raportul preț-funcționalitate, pe lista noastră regăsindu-se și un laptop din China

Unde e Turul Magazinelor!? Probabil că v-aţi întrebat asta în ultima săptămână, dar nu vă faceţi griji, căci am revenit din concediu şi suntem gata să colecţionăm promoţii, oferte şi produse proaspăt ajunse în România. Pornim la treabă cu câteva produse noi la retailerii din China, inclusiv o super dronă cu gimbal, dar şi un uscător de rufe la preţ bun şi iPhone-uri refurbished cu preţuri serios tăiate. Toate acestea şi altele mai jos!

1. MSI GL62M 7REX

MSI GL62M 7REX

În general nu sunt mare fan al achiziţiei de laptopuri de la retaileri din China, dar de această dată lucrurile arată bine. Mă refer la promisiunea unei garanţii internaţionale şi la dotările high end primite aici. Acest laptop MSI costă la Gearbest.com 959 dolari şi vine cu un procesor Intel Core i7 şi ecran Full HD de 15.6 inch. Poate fi cumpărat în versiuni cu 1 TB HDD, 128 GB SSD plus 1 TB HDD sau 256 GB SSD şi 1 TB HDD.

Mai primim şi 8 GB RAM şi pentru că tot e un device de gaming, scoatem în evidenţă placa grafică GeForce GTX 1050 Ti cu 4 GB memorie. Rulează Windows 10 şi are tastatură cu iluminare.

2. Dronă OBTAIN F803 cu gimbal integrat

OBTAIN F803

Am mai văzut drone care filmează şi stabilizează bine, dar marturiresc că e prima oară când văd o dronă cu gimbal integrat. Mai mult decât atât acest produs de abia s-a lansat şi îl găsiţi la TomTop, la suma de 499 dolari . Vi se pare prea mult? Nu-i nimic, căci aplicând codul cupon "TTTAIN803", scade preţul cu 150 de dolari! Aceasta dronă are o cameră de 5 megapixeli cu filmare Full HD, GPS şi gimbal pe 3 axe.

Ni se promite o viteză de zbor de 54 km/h şi o viteză de ridicare de 2.5 metri pe secundă. Autonomia este excelentă pentru o dronă modernă şi anume 22 de minute. Vine cu un card de memorie de 4 GB la pachet.

3. Uscător de rufe cu condensare Beko DU7133GA0

Beko DU7133GA0

Acest produs a fost inclus în acest tur pur şi simplu pentru că, dacă nu mă înşeală memoria nu am avut niciodată un uscător de rufe în Turul Magazinelor. De aceea am zis să investigăm utilitatea unui produs de gen. În primul rând cel mai ieftin uscător de marcă de la eMAG.ro este acest model Beko la 1149 lei , după o reducere. E drept că există şi un model marca Candy mai accesibil un pic, dar parcă am mai mare încredere în Beko.

Are senzori speciali de temperatură şi umiditate, care permit un control atent al climatului din cuvă. Această funcţie e ideală pentru uscarea rufelor bebelusului în condiţii optime, având grijă de pielea sa sensibilă. Există şi funcţii speciale pentru jeans, care de obicei se usucă mai greu, în special de-a lungul tivurilor.

4. Oferte speciale la iPhone SE

iPhone SE

Quickmobile.ro are o serie de oferte speciale care taie din preţul iPhone-urilor, în special al modelelor SE. E vorba despre unităţi refurbished care costă foarte puţin acum, dar găsim şi modele iPhone 7 refurbished şi cu cadouri în oferta retailerului. Pentru cei care nu ştiu 100% sigur ce inseamnă "refurbished" e vorba despre acele terminale care au fost curăţate, reparate şi inspectate pentru a fi siguri că sunt în condiţie la fel de bună ca un model nou.

Există totuşi o bifurcaţie aici: refurbished de către producător şi de către retailer. Ar fi bine să aflaţi ce şi cum înainte de achiziţie.

5. Televizor LED Samsung 49K5102 

Samsung 49K5102

Acesta este televizorul cu cel mai bun raport diagonală - preţ văzut de mine în ultima vreme. Pentru cine nu a căzut pradă hype-ului 4K, nu se poate un model mai mare Full HD de atât, cel puţin nu la suma de 1599 lei pe care o propune Cel.ro. Vorbim despre un televizor Samsung de 124 cm, care are toate şansele să stea pe jos în sufragerie, decât pe perete sau pe vreo masă specială, la cât de mare e.

Vine cu un cablu HDMI 1.4 Kabelwelt bonus, are rezoluţie Full HD, contrast dinamic, Wide Color Enhancer, Dolby Digital Plus şi două difuzoare de 10 W.

BONUS: evoMAG.ro are o serie întreagă de camere auto la super reduceri, pentru cei care se tem că vor avea accidente şi au nevoie de dovezi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×