Turul Magazinelor #283: BlackBerry Priv la super reducere, Xperia XZ1 a ajuns în România și aspirator cu filtrare prin apă la super preţ

1.901 ori
<b>Turul Magazinelor #283: BlackBerry Priv la super reducere, Xperia XZ1 a ajuns în România și aspirator cu filtrare prin apă la super preţ</b>O nouă săptămână a început de astăzi și poate că pe seară mai găsim un răgaz de timp pentru a verifica cum se mai prezintă reducerile din online. Pentru a vă scuti de căutarea anevoioasă noi am adunat laolaltă cele mai interesante produse la

Azi avem câteva ceva pentru fiecare cameră a casei, dar şi pentru exterior. Pentru baie avem un irigator bucal, pentru toată casa avem un aspirator cu filtru prin apă, iar pentru party de sufragerie avem un aparat de mixaj pentru DJ. Apoi avem şi două telefoane, unul cu reducere bună şi altul new entry în România, plus o nouă serie de reduceri marca eMAG.ro.

1. BlackBerry Priv

BlackBerry PRIV

Telefonul care a dat semnalul revenirii BlackBerry a fost acest model Priv, care tocmai a primit o reducere serioasă de câteva sute de lei la evoMAG.ro. Terminalul se ţine bine şi acum şi combină în mod excelent un touchscreen AMOLED generos cu o tastatură fizică fără egal pe piaţă. Are procesor hexa core, 3 GB RAM şi o cameră de 18 megapixeli. Dotările sunt la nivel de LG G4 să zicem, doar că design-ul e mai sexy şi sunt convins că avem o cameră mai bună.

A se remarca bateria de 3410 mAh şi ecranul cu margini curbate. 

2. Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1

Anunţat la IFA 2017 cu fix 2 săptămâni şi jumătate în urmă, Sony Xperia XZ1 este deja de vânzare la Quickmobile.ro. Păstrează în mare design-ul lui Xperia XZ Premium şi aduce şi o cameră similară cu senzor de 19 MP şi captură slow motion la 960 FPS. Diferenţa este că oferă şi un mod special de capturare a obiectelor în 3D de această dată. Este rezistent la apă şi praf, vine cu Android Oreo şi dacă Quickmobile se mişcă destul de repede aţi putea fi printre primii din România care pun mâna un device cu Oreo preinstalat. Costă 3199 lei

3. Aspirator cu filtrare prin apă Studio Casa HEPAtech AQUA

Studio Casa HEPAtech AQUA

Cel.ro practică un super preţ pentru acest aspirator marca Studio Casa, cu filtru hepa şi filtrare prin apă. Aceste tipuri de filtre şi mecanisme de filtrare ajută mult cu eliminarea prafului, care poate provoca probleme celor cu plămânii sensibili. Are un rezervor transparent, o perie mare, perie pentru colţuri şi perie pentru draperii chiar. Vine şi cu perie specială pentru aspirarea umedă şi absoarbe praful până la 0.03 microni.

Ajunge să coste doar 389 lei la Cel.ro. 

4. Nicefeel FC188G Dental Flosser

Nicefeel FC188G Dental Flosser

Zilele trecute o cunoștiință de-a mea a primit cadou un irigator bucal, care costă vreo 400 de lei. De aceea acest echivalent vândut de către GearBest.com la 42 de dolari mi se pare un super chilipir. Foloseşte pulsaţii şi presiunea apei pentru a vă scăpa de resturile de mâncare dintre dinţi. E compact şi are un rezervor de 1000 de mililitri, plus 7 vârfuri speciale incluse şi mecanism de curăţare a limbii şi unul pentru a scăpa de placă.

5. Consolă DJ ammoon F4-USB 

Consolă DJ ammoon F4-USB

Vă consideraţi un DJ amator bunicel? Acest panou de mixaj vine în întâmpinarea voastră, disponibil la Tomtop.com la doar 41 de euro. Are funcţie specială pentru karaoke, multiple intrări şi ieşiri, egalizator pe 3 benzi şi suportă conectarea de microfon, alte aparate de egalizare şi chiar instrumente muzicale. Are optțuni ca Peak, Bal, Gain, Effect, Aux, Channel şi altele.

6. Revoluţia Preţurilor 19 septembrie

Revolutia Preturilor

Nu ştiu voi ce faceţi de mâine dimineaţă de pe la 7, dar eu ştiu că mă voi uita pe eMAG.ro pentru că începe noua Revoluţie a preţurilor. Aceasta duce preţurile chiar cu 60% mai jos şi avem spre exemplu un laptop ASUS cu Core i3 şi Windows 10 la 1699 lei, Un Galaxy J5 (2017) la doar 999 lei şi maşina de spălat Whirlpool tot la doar 999 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×