Turul Magazinelor #296: tabletă LCD pentru scris şi desenat, consolă de jocuri clonă de NES, reducere la aspirator şi espressor

1.231 ori
<b>Turul Magazinelor #296: tabletă LCD pentru scris şi desenat, consolă de jocuri clonă de NES, reducere la aspirator şi espressor</b>În turul de astăzi includem multe produse accesibile și utile, de la o tabletă numai bună pentru scris și desenat la o mini-consolă în stil NES ce vine echipată la bord cu 500 jocuri clasice pe care le puteți savura pe televizor. Pe lista noastră

Azi vă echipăm cu electronice şi electrocanice pentru toată casa, ceva pentru desenatorii amatori şi un telefon cu design interesant. Am găsit o soluţie pentru uşile blocate şi toate acestea la preţuri excelente. Toate produsele din turul de azi costă sub 1000 de lei şi majoritatea nu sar nici de 100 de euro. Hai să le vedem!

1. Tabletă Star Pentru Scris Şi Desenat 12"

Tabletă Star Pentru Scris Şi Desenat 12"

Cine vrea să îi dea celui mic o şansă să îşi exprime creativitatea nu mai trebuie să consume un întreg top de hârtie. Există acum tableta Star LCD pentru scris şi desenat, cu diagonală de 12 inch. Quickmobile.ro oferă terminalul la un preţ accesibil şi vine la pachet şi un stylus, care vă permite să luaţi notiţe, care vor rămâne pe display până apăsaţi butonul de ştergere.

Cei mici îşi pot exersa scrisul sau desena, iar adulţii pot scrie o listă de cumpărături sau notiţe pentru muncă. Oferă o autonomie de până la 2 ani cu bateria interna.

2. Sistem deblocare ușă

Sistem deblocare ușă

Dacă vi s-a blocat o uşă sau vreţi să reparaţi o uşă fără să chemaţi un meşter, e musai să aveţi şi o unealtă de genul. Este un gun-kit semi automatic pentru deblocarea de uşi, vândut de GearBest.com la preţ de 22 dolari. Are un sistem de trăgaci în 2 faze şi vine cu un arc foarte puternic, care poate debloca uşor discul mecanismelor de închidere. Cântăreşte 192 grame şi e bun pentru lăcătuşii profesionişti sau amatori.

3. Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8322/09

Philips PowerLife FC8322/09

eMAG.ro are o întreagă serie de aspiratoare cu sac Philips la reducere, iar noi ne-am oprit asupra unuia dintre cele mai accesibile modele. Costă 299 lei şi vine cu tub telescopic metalic, capacitate de 3 litri şi cap de aspirare TriActive+. Poate curăţa eficient covorul datorită plăcuțelor, duzei de aspirare şi va reuşi să aspire şi obiecte mari având orificiul mare din faţă. Poate aduna mizeria de lângă mobilă şi pereţi cu ajutorul celor 2 perii laterale. Cântăreşte 4.2 kilograme.

4. Consolă gaming

Consolă gaming

Ştiu că variantele NES şi SNES Classic de consolă Nintendo vintage sunt greu de găsit în ziua de azi, atât la retailerii de la noi, cât şi la cei din afară. Ca atare ne mulţumim cu clone precum cea de la TomTop.com. O vinde la preţ de 23.99 dolari şi include 600 de jocuri la pachet. Joystick-urile sunt fix precum cele ale consolei NES. Ieşirea este cea TV out AC clasică, deci nu avem HDMI. Jocurile sunt preinstalate, nu e nevoie de cartuşe separate.

5. Espressor automat KRUPS Espresseria Automatic EXSEA815B70 

KRUPS Espresseria Automatic EXSEA815B70

O privire rapidă pe Compari.ro sau pe alţi retaileri o să vă prezinte acest espressor la preţuri de 1800 sau 2000 de lei. Cel.ro îl vinde la 999 lei, un preţ fantastic pentru un espressor automat. Capul de pre-infuzare este poziţionat în centrul sistemului de încălzire Thermoblock. Avem un ecran LCD plasat în zona superioară a aparatului pentru o vizibilitate mai bună. Se pot selecta 3 niveluri de tărie a cafelei, iar aparatul vine cu pompă cu presiune de 15 bari şi capacitate de memorare a 2 reţete favorite.

Are şi funcţie de abur şi recipient pentru zaț demontabil.

6. Umi Crystal 

Umi Crystal

iHunt.ro vine la un preţ excelent de 699 lei telefonul cu ecran edge to edge Umi Crystal. Aminteşte de un Bluboo S1 şi vine cu dotări ceva mai modeste totuşi, precum procesor quad core şi 2 GB RAM. Impresionează totuşi ecranul Sharp Full HD de 5.5 inch cu muchii ultra înguste şi e un plus că rulează Android Nougat. Vine şi cu o cameră duală în spate şi are un design foarte arătos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×