Turul Magazinelor #318: Turul telefoanelor Samsung la reducere, Galaxy S7 sub 2000 lei, laptop HP la preţ bun şi telescop pentru iPhone

2.275 ori
<b>Turul Magazinelor #318: Turul telefoanelor Samsung la reducere, Galaxy S7 sub 2000 lei, laptop HP la preţ bun şi telescop pentru iPhone</b>Am intrat oficial în luna reducerilor de Black Friday și de aceea avem pentru voi astăzi un Tur al Magazinelor plin de produse cu discount-uri atractive. Unii retaileri deja au dat startul campaniilor de reduceri și peste doar câteva săptămâni

A început noiembrie şi dacă luna octombrie a stat sub semnul lui Halloween, atunci noiembrie e clar în zodia lui Black Friday. Unii retaileri au început încă de acum o săptămână reducerile, în vreme ce alţii, precum evoMAG.ro le încep de azi. În mod inedit am găsit numai telefoane Samsung la preţ bun, cel puţin în acest tur, iar Galaxy S7 a ajuns la sub 2.000 de lei mai nou. Hai să vedem care sunt cele mai bune reduceri.

1. Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge la reducere pe evoMAG.ro

Samsung Galaxy S7

Nu aş fi crezut să văd Samsung Galaxy S7 sub 2.000 de lei prea curând, dar iată că acest lucru se întâmplă la evoMAG.ro în această perioadă a reducerilor. Terminalul rămâne şi acum respectabil, la nivel de performanţă, cameră şi bateria, dar şi design. Ecranul său Super AMOLED e mai luminos decât al multor flagship-uri din acest an, camera stabilizează excelent şi filmează foarte bine, chiar şi noaptea.

Galaxy S7 Edge este excelent pentru filmat la concerte, după cum a aflat-o chiar colegul Alex printr-un test în primăvara trecută. Acel model scade sub 2.300 lei la evoMAG.ro şi aduce un design mai sexy şi mai curbat la nivel de ecran faţă de S7. Aceste modele sunt cele mai apreciate smartphone-uri cu Android ale lui 2016, ceea ce nu e puţin lucru. Ambele oferă lejer durată de playback pentru un sezon Netflix, deci bateria e excelentă.

2. Sony Walkman NWWS413B

Sony Walkman NWWS413B

În această toamnă am realizat la Mobilissimo.ro recenzia acestui MP3 player oferit sub forma unei perechi de căşti rezistente la apă şi care vin cu suport Bluetooth. Acest model are 4 GB stocare şi beneficiază şi de încărcare rapidă. Construcţia este pe bază de policarbonat şi cauciuc moale, iar feelingul soft touch la atingere este un plus. Player-ul vine cu conectivitate NFC şi Bluetooth şi oferă şi încărcare rapidă, care după 3 minute de alimentare oferă 60 de minute de redare muzicală.

Autonomia la încărcarea full este de 12 ore. Costă 399 lei la eMAG.ro. 

3. Telescop iPhone

Telescop iPhone

Cine vrea să facă fotografii impresionante în natură şi să ia premii pentru ele ar face bine să cumpere acest accesoriu. Ştiu că tentaţia va fi mare să spionaţi vecinii, dar încercaţi să vă abţineţi. Telescopul ataşabil la telefon este unul monocular şi costă 11.56 dolari la GearBest.com, dar trebuie să vă mişcaţi repede, pentru că au rămas doar câteva bucăţi.

Este compact şi uşor, se poate ţine cu o singură mâna fără probleme şi este ideal pentru vânat, excursii, bird watching. E acoperit cu cauciuc rezistent la apă.

4. Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017)

Şi Samsung Galaxy A5 (2017) a pierdut din preţ, picând la 1.399 lei la Altex.ro. Terminalul are o baterie excelentă, ecran luminos şi designul are elemente inspirate de Galaxy S7. Ca performanţă bate alte midrangere de pe piaţă, rezistă şi la apă şi praf şi poate filma mai bine decât majoritatea telefoanelor midrange, poate doar în afară de cele Sony.

Era un minus că debutase cu Android Marshmallow şi nu Nougat, dar s-a rezolvat şi acea problemă, sosind actualizarea între timp.

5. Laptop HP 15-bw010nq

HP 15-bw010nq

Mă intrigă maxim preţul acestui laptop, mai ales că procesorul AMD A9 l-am văzut comparat cu Core i3 şi cu Core i5 online şi nu ieşea rău, mai ales la frecvenţe. E drept că e realizat pe baza unui proces de producţie un pic mai vechi, dar performanţa ar trebui să fie suficientă pentru un student sau elev. Costă 1.199 lei la Flanco.ro şi vine cu 4 GB RAM şi HDD de 500 GB.

Veţi găsi greu spre deloc laptop-uri cu Core i3 la acest preţ, deci e chilipir. Are un ecran de 15.6 inch, cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli. Bateria cu 4 celule este evident un plus.

6. Unealtă de îndreptat tabla auto

Unealtă de îndreptat tabla auto

Cum va sună o unealtă de îndreptat tabla, în cazul micilor accidente la care suntem supuşi cu toţii? Este un mecanism special care nu ia vopseaua şi îndreaptă tabla imediat printr-un soi de menghină portabilă. Costă 21.99 dolari la TomTop.com şi vine cu 18 mici "tab-uri" pentru diferite mărimi ale zonei de tablă curbată pe maşina voastră. Recomand să cereţi părerea unui mecanic înainte totuşi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×