ASUS ZenFone 4 (ZE554KL) Unboxing: scoatem din cutie un telefon midrange cât un flagship (Video)

1.746 ori
<b>ASUS ZenFone 4 (ZE554KL) Unboxing: scoatem din cutie un telefon midrange cât un flagship (Video)</b>Printre telefoanele aflate pe masa noastră de teste în acest moment se numără și Asus ZenFone 4 (ZE554KL), terminal cu dimensiuni apropiate de cele ale unui phablet pe care astăzi vi-l prezentăm într-un clip de tip unboxing. Vedem astfel ce primim

După ce v-am oferit un unboxing pentru ASUS ZenFone 4 Selfie Pro, a evenit rândul versiunii ZenFone 4 (ZE554KL) să ne poposească pe masa de teste. Terminalul este un midranger cât un flagship, etalând o cameră duală în spate. Este un new entry, proaspăt lansat în Europa, în cadrul unui eveniment organizat la Roma, la care am participat. Pe piaţa locală îl găsiţi la preţul recomandat de 2.299 lei.

ASUS ZenFone 4 (ZE554KL), continutul cutiei

ZenFone 4 este o serie amplă, care include şi modele battery phone, dar şi flagshipul ZenFone 4 Pro, plus modelele cu camera frontală duala ZenFone 4 Selfie. Dar subiectul acestui material e totuşi ASUS ZenFone 4 (ZE554KL), midrangerul gamei. Vine cu un design pe bază de sticlă şi metal, cu panouri din sticlă 2.5D în faţă şi spate şi mi se pare mai rotunjit şi mai glossy decât predecesorul său.

ASUS ZenFone 4 (ZE554KL) scos din cutie

În cutia sa se află manualul, o husă transparentă, cheiţa metalică pentru sloturi, căşti cu design înclinat precum cele primite cu ZenFone 3, dopuri pentru căşti şi cablul USB Type-C. Mai primim şi încărcătorul, care ar trebui să ducă bateria la nivelul de 50% după doar 36 de minute de alimentare. Disponibil pe alb, verde sau negru, acest terminal are un ecran de 5.5 inch IPS LCD Full HD şi vine în variante cu procesor Snapdragon 630 sau 660 şi 4 sau 6 GB RAM.

Incarcator ASUS ZenFone 4 (ZE554KL)

Noi avem versiunea cu 4 GB RAM şi CPU Snapdragon 630. La interior mai găsim 64 GB stocare, slot microSD, iar bateria de 3300 mAh sună binişor la acest nivel. Punctul cheie, pe care şi ASUS a insistat mult în cadrul lansării oficiale este camera duală din spate, cu senzori de 12 MP + 8 MP. Cel principal este un senzor Sony IMX362 Dual Pixel, cu deschidere F/1.8 şi stabilizare optică pe 4 axe.

Casti ASUS ZenFone 4 (ZE554KL)

Mai primim şi blitz LED şi senzor RGB, iar senzorul secundar de 8 MP se remarcă prin lentila wide angle de 120 de grade. Camera e capabilă de captură video 4K şi are o sumedenie de opţiuni, specifice ASUS, dar şi un UI mai bine organizat. În față avem o cameră selfie de 8 MP, cu captură wide la 140 de grade. Difuzoarele duale, acustica 24 bit şi scannerul frontal de amprente completează peisajul.

Acest model rulează Android 7.0 cu Zen UI 4.0 aplicat peste, care scade cu aproximativ 30% numărul aplicaţiilor preinstalate are şi o interfaţă ceva mai minimalistă. Revenim cu o recenzie cât de curând şi trebuie să ştiţi că avem o galerie de sute de fotografii realizate cu ZenFone 4 la Roma, deci ne vom clăti ochii împreună în recenzie.

ASUS ZenFone 4 (ZE554KL), prețuri actualizate:

ASUS ZenFone 4 (ZE554KL) Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×