Turul Magazinelor #305: Cel mai sexy monitor LED sub 1000 lei, Huawei Mate 10 la precomandă, gamepad fistichiu Xbox One S

1.629 ori
<b>Turul Magazinelor #305: Cel mai sexy monitor LED sub 1000 lei, Huawei Mate 10 la precomandă, gamepad fistichiu Xbox One S</b>Pentru Turul Magazinelor de astăzi avem câteva noutăți tare interesante, printre acestea numărându-se și debutul lui Huawei Mate 10 la precomandă. Pe listă se află și un gamepad fistichiu pentru consola Xbox One S și totodată vă propunem

A revenit Turul Magazinelor! După o pauză de o zi provocată de avalanşa lansărilor Huawei Mate 10 am revenit cu oferte şi noutăţi, mai atractive ca oricând. Avem pentru voi azi un accesoriu pentru laptop-uri, dar şi un monitor LED superb, cu preţ super accesibil. Am găsit deja la retailerii de la noi Huawei Mate 10 la precomandă şi un controller Xbox One S care fură privirile. În plus, în China am descoperit un aparat de gravură laser la preţ excelent, plus o pelerină de Halloween.

1. Monitor LED IPS AOC I2781FH

AOC I2781FH

De departe cea mai bună ofertă în rândul monitoarelor trecute în revistă de noi până acum, acest model AOC I2781FH vine cu rezoluţie Full HD şi diagonală generoasă, de 27 de inch. Costă sub 1.000 lei la eMAG.ro şi vine cu 2 porturi HDMI şi un design edge to edge fantastic, plus un suport inedit. Are timp de răspuns de 4 ms, unghi maxim de vizibilitate de 178 de grade, aspect 16:9 şi rezoluţie Full HD.

Contrastul dinamic este de de 50.000.000:1 şi avem şi Kensington Lock şi port VGA la bord.

2. Stand laptop multifuncţional Avantree TB101L

Avantree TB101L

Cine vrea să lucreze comod din pat sau direct pe jos, dacă îi place stilul japonez fără mobilier va avea nevoie de un stand laptop multifuncţional, precum acesta Avantree. Costă 139 lei la eMAG.ro. Poate fi util şi pentru a fi suprapus pe biroul tău standard, pentru a crea un "standing desk", atât de util în ziua de azi, când lumea stă prea mult jos şi prea puţin în picioare. Este potrivit pentru laptop-urile de până la 17 inch sau chiar mai mari.

3. Noutăţi la Quickmobile: Huawei Mate 10, căşti Google Pixel şi Home Mini

Huawei Mate 10

Quickmobile.ro tocmai a afişat la precomandă câteva dintre produsele lansate în ultimele săptămâni, inclusiv Huawei Mate 10. Iată-le:

4. Controller Wireless Microsoft Xbox One S (Albastru)

Controller Xbox One S

Cine e fan Napoli sau Chelsea va adora acest gamepad albastru de Xbox One S, care a primit o reducere la evoMAG.ro, ajungând la suma de 299 lei. Sigur va fi compatibil şi cu Xbox One X de luna viitoare. Adoptă design-ul trademark Xbox, cu un corp masiv şi butoane shoulder mai proeminente decât la PlayStation. Faţă de rivalul Sony thumbstick-urile sunt pe o linie diagonală şi nu aliniate orizontal.

5. Ceas bărbătesc Fossil Grant Set

Fossil Grant Set

Ştiu că ceasurile Fossil sunt un cadou excelent pentru persoanele de orice vârstă, sex sau preferinţe, doar că de obicei dacă vrei ceva quality spargi cam 100 de euro pe un ceas. Modelul de faţă sare puţin peste suma aceea, dar având în vedere dotările, suma de 499 lei nu este rea la Cel.ro. Rezistă la apă până la 50 metri adâncime, are afişaj analogic şi carcasa fabricată din oţel inoxidabil, plus brăţară din piele reală.

Are şi cronograf şi funcţie HMS. Vine cu un pouch cadou.

6. Pelerină Halloween

Pelerină Halloween

Cine vrea să sperie lumea sau să facă senzaţie la o petrecere de Halloween poate opta pentru o pelerină de genul, la preţ de 13 dolari la GearBest.com. Fiind o pelerină aşa mare, poate ascunde câţiva copii, sau un adult înalt care face pe magicianul. Cântăreşte doar 200 de grame şi este fabricată din poliester.

7. Aparat gravare laser Meterk DK-8-KZ 

Meterk DK-8-KZ

Dacă vreţi să faceţi o gravură laser pe un obiect de birou, să gravaţi o figurină cu un logo sau să imprimaţi cuiva un cadou personalizat veţi economisi drumuri şi minute bune pana la gift shop folosind acest produs. Costă doar 66 dolari la TomTop.com şi poate fi construit în regim DIY după manualul oferit la pachet. Este fabricat din aluminiu, oţel şi material acrilic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×