Compania Essential dată în judecată pentru tehnologia conectorilor wireless de pe Essential Phone

945 ori
<b>Compania Essential dată în judecată pentru tehnologia conectorilor wireless de pe Essential Phone</b>Așa cum probabil știți, primul telefon al lui Andy Rubin numit Essential Phone se află pe piață de ceva vreme, acesta remarcându-se și printr-o serie de pini magnetici plasați în zona spate-sus. Tocmai această introducere le aduce un proces

Continuă problemele pentru Essential Phone şi după ce am văzut că nu prea a vândut unităţi şi nici Marques Brownlee nu prea era încântat de produs, acum apare şi un proces.  Essential a fost dată în judecată pentru tehnologia conectorilor wireless incluşi pe terminalul de faţă.

Startup-ul lui Andy Rubin va trebui să se judece cu Keyssa Inc, o companie care are susţinerea co-creatorului lui Apple iPod, Tony Fadell. Entitatea a intentat o acţiune legală contra Essential, cu acuzaţia de furt de tehnologie. Conform documentelor, compania lucra încă din 2009 la un sistem care permite transferuri de cantităţi mari de date între telefoane mobile fără a folosi cabluri sau conexiuni WiFi.

Keyssa a semnat un parteneriat cu compania Hon Hai Precision, compania mamă Foxconn, dar şi cu Samsung, punând la bătaie tehnologia. Totuşi Essential Phonea sosit pe piaţă între timp cu o abordare similară, un conector wireless folosit pentru a comunica cu camera. După cum ştiţi telefonul poate primi ataşamente, printre care şi o cameră în spate.

Mai inedit e faptul că Essential şi Keyssa se aflau în negocieri deja de 10 luni pentru integrarea tehnologiei pe Essential Phone, când firma lui Andy Rubin a decis să se retragă şi să folosească un alt chip. Keyssa nu a fost răsplătită pentru ghidajul dat startupului şi a rămas cu buza umflată. Chip-ul în cauză este produs de către SiBEAM, un rival al firmei păgubite, dar tehnologia e aproape identică.

Ca să nu mai spunem că informaţiile pe care le-au împărţit cele două companii în timpul discuţiilor erau secrete industriale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×