Giga scăparea săptămânii: HTC U11 Plus şi HTC U11 Life primesc un hands-on elvețian (Video)

1.833 ori
<b>Giga scăparea săptămânii: HTC U11 Plus şi HTC U11 Life primesc un hands-on elvețian (Video)</b>Ştiu, am abuzat termenul "mega scăpare", aşa că hai să îl abuzăm şi pe cel de "giga scăpare". HTC U11 Plus are toate şansele să debuteze pe 2 noiembrie, precedat de o sumedenie de scăpări, probabil sosind cu HTC U11 Life. Ei bine ambele terminale tocmai..

Ştiu, am abuzat termenul "mega scăpare", aşa că hai să îl abuzăm şi pe cel de "giga scăpare". HTC U11 Plus are toate şansele să debuteze pe 2 noiembrie, precedat de o sumedenie de scăpări, probabil sosind cu HTC U11 Life. Ei bine ambele terminale tocmai au primit un hands on de 5 minute în limba germană (dialect elvețian), pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

Ca urmare a acestui clip cineva va avea cu siguranţă porţia de cârnaţi şi bere tăiată, pentru că se încalcă serios eventualul NDA pus în vigoare de HTC. Din puţina (deloc) germana pe care o ştiu, aflăm că HTC U11 Plus este varianta mai mare a lui HTC U11, cu diagonală de 6 inch şi aspect 18:9. Muchiile ecranului sunt acum mai înguste şi ceea ce vedem aici este chiar avea varianta semi-transparentă (translucentă) care a scăpat recent pe web.

Ne intrigă acel mecanism circular care se întrezăreşte în spate, probabil o bobină asociata încărcării wireless, pentru că tot avem un spate din sticlă. Remarcăm şi că scannerul de amprente se află în spate acum, iar gesturile Edge Sense se află și ele la posturi, puse la treaba de simpaticul elvețian. Ce ne intrigă maxim este un meniu în formă de semicerc care apare la un moment dat, incluzând shortcut-uri în genul celor pe care le afişau telefoanele Galaxy S Edge pe muchia curbată.

Îl vedem pentru puţin timp şi pe HTC U11 Life, telefon cu Android One la bord şi pe care l-am putea porecli lejer un "HTC U11 Mini". Scade diagonala la 5.2 inch, dar rămâne la fel de arătos şi va costa mult mai puţin decât HTC U11. Nu ştim în ce măsură softul e final, pentru că iconurile şi folderele mi se par supradimensionate pe acel ecran. Terminalul are la rândul său un corp cu spate din sticlă şi suport gesturile Edge Sense, prin strângerea muchiilor. Judecând după zvonuri, telefonul ar trebui să aibă o cameră de 16 megapixeli, 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 630.

HTC U11 Plus ar trebui să aducă 6 GB RAM, procesor Snapdragon 835 şi un salt de baterie faţă de HTC U11. Aflăm detaliile finale pe 2 noiembrie.

Multumim pentru pont lui Drajneanu Gelu!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×