Turul Magazinelor #387: Televizor 4K la sub 1400 lei, periuţa electrică cu multe accesorii, termostat inteligent la preţ bun

2.607 ori
<b>Turul Magazinelor #387: Televizor 4K la sub 1400 lei, periuţa electrică cu multe accesorii, termostat inteligent la preţ bun</b>Pentru turul magazinelor de astăzi avem și sugestii din zona de televizoare 4K, dar și alte dispozitive utile precum este cazul unei periuțe de dinți electrică. Vă mai propunem și un stick de memorie ce poate fi conectat la iPhone, dar și o serie

Cel mai bun lucru despre ziua de 8 martie e că peste tot miroase a flori şi a ciocolată. Femeile sunt încântate de cadouri, bărbaţii îşi freacă mâinile după mucenici şi pahare de vin, deci toată lumea e mulţumită. Ce urmează acum peste fix o lună este Paştele şi cred că e momentul să facem cumpărături şi pentru acea sărbătoare. Ca atare avem nişte recomandări pentru voi mai jos. Am inclus în acest tur două televizoare 4K de nerefuzat, o periuţă de dinţi multi utilată, termostat inteligent şi alte bunătăţi precum un stick USB pentru iPhone.

1. TV Wellington WL43UHDV296SW, 4K, 109 cm

Wellington WL43UHDV296SW

Mi se pare că nu ai voie să ratezi aşa o ofertă: televizor 4K la sub 1400 de lei la evoMAG.ro. Nici de Black Friday nu am văzut aşa ceva, sincer să fiu. Acesta este un smart TV Wellington, cu diagonală de 109 cm şi funcţii inteligente. Are şi CI+, aplicaţii, conexiune WiFi şi timp de răspuns de 8 ms. Vine cu două difuzoare de 8W, port Ethernet, port USB 2.0 şi 2 porturi HDMI. Chilipir curat!

2. Televizor LED 123cm Sony 49XE7005 4K UHD (Resigilat)

Sony 49XE7005

Rămânem în zona televizoarelor 4K, cu o reducere semnificativă pentru un TV Sony 4K ideal pentru folosit în tandem cu un PS4 Pro. Costă doar 2399 lei la Cel.ro şi are doar ambalajul deschis şi mici urme de uzură. Vine cu un design super minimalist, cu muchii înguste şi ştie şi HDR. Sony a inclus aici un web browser, ghid electronic de programe şi un magazin Opera Store. Are două difuzoare de 10 W, Surround S Force şi acustică Dolby.Oferă WiFi, 3 porturi HDMI, 3 USB-uri şi un port LAN. Televizoarele Sony 4K sunt in general si de 2 ori mai scumpe.

3. Honeywell - Termostat Wireless

Termostat Wireless

Dacă aţi început să vă transformaţi locuinţa într-un mediu smart home, nu ar trebui să vă lipsească un termostat inteligent. Nu lăsaţi soarele să vă păcălească, pentru că e perioada ideală pentru răceli: pare cald, dar e frig de fapt. Termostatul acesta Honeywell costă 279 lei la Quickmobile.ro şi este un device compact prin care controlaţi sistemul de încălzire. Funcţionează ca termostat clasic, sau poate fi folosit împreună cu kitul pentru acces mobil.

4. Periuţa de dinţi electrică Oral-B Genius 8000

Oral-B Genius 8000

În general lumea îşi cumpără o periuţă electrică de 100 sau 200 de lei şi o schimbă după un an sau doi. Aici vă prezentăm un model ceva mai future proof, de la Oral-B. Acest Genius 8000 SmartRing vine cu 5 programe, 3 capete de periaj şi conexiune Bluetooth la telefonul mobil. Costă 599 lei la eMAG.ro şi are propria trusa de călătorie cu suport pentru smartphone. Oferă o curăţare 3D profundă şi are autonomie de până la 12 zile cu o singură încărcare. Etuiul de călătorie e foarte elegant.

5. Ochelari cu cameră video integrată

Ochelari spion

În sfârşit o pereche de ochelari de spion care chiar arată bine. Acest produs costă 39.99 dolari la GearBest.com şi este o pereche de ochelari care integrează o cameră capabilă de captură video Full HD. Are un design sportiv şi uşor, rezistent la intemperii şi controlul se face prin atingere ramei. Toate indicatoarele şi mecanismele de control sunt ascunse. Poate înregistra până la 70 de minute de video continuu, în Full HD la 30 FPS

6. Stick USB 32 GB pentru iPhone

Stick 32 GB iPhone

Teclast este unul dintre marii producători de tablete din China, cu siguranţă pe undeva în top 7 sau 8. Ca atare nu mă miră că fac şi stick-uri USB, dar nu orice USB, ci un drive care are conector Lightning. Astfel mai adăugaţi 32 GB stocare la iPhone-ul vostru si e util si dacă vreţi să copiaţi ceva de pe el rapid. Costă 29.99 dolari la GeekBuying.com. Are corp metalic şi viteze USB 3.0. Este compatibil cu iPhone, iPad, iPod Touch, Mac şi Windows.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×