Preţurile produselor de la eMAG.ro vor creşte în decembrie şi ianuarie; Iată cauzele!

2.930 ori
<b>Preţurile produselor de la eMAG.ro vor creşte în decembrie şi ianuarie; Iată cauzele!</b>Pe fondul deprecierii leului se pare că următoarele două luni vor fi marcate și de către majorări ale prețurilor practicate de către retailerii locali, eMAG având curajul să afirme că trebuie să ne așteptăm la asemenea schimbări

În aceste zile toată lumea vorbeşte despre Black Friday şi scăderi de preţuri, discounturi şi wish list-uri, dar unii retaileri sunt mai pragmatici şi ne avertizează cu privire la viitorul de după BF. eMAG a avut curajul să afirme că preţurile produselor pe care le vinde vor creşte în decembrie şi ianuarie, din motive ce nu ţin de ei. Le aflaţi mai jos.

Probabil că aţi intuit că e vina deprecierii leului, dar şi a legislaţiei schimbate în China, cu privire la protecţia mediului. Cresc şi salariile, deci încă un motiv pentru ajustarea de preţuri. Informaţia vine de la Iulian Stanciu, director general al eMAG, fiind oferită în cadrul unei conferinţe de presă. Multe produse oferite de retailer sunt importate şi cumpărate în euro sau dolari, monede care tind să crească în ultima vreme.

Cât despre China, în acea ţară a început să fie implementată o nouă legislaţie, cu privire la protecţia mediului. Astfel, toate companiile au fost forţate să îşi schimbe modalităţile de producţie şi distribuţie pentru a polua mai puţin şi au împins preţurile mai sus. La nivel local ştiţi probabil că se va practica creşterea salariilor odată cu noul cod fiscal, deci încă un plus de adăugat la preţuri.

Dacă introducem în ecuaţie şi preţurile la carburant peisajul devine mai clar, dar nu este cazul încă, cel puţin conform lui Iulian Stanciu. Directorul eMAG.ro a atras atenţia că business-urile de retail ar fi mult ajutate dacă şi infrastructura din România s-ar îmbunătăţi, dar ştim cu toţii ce lent se mişcă lucrurile acolo. În concluzie, cumpăraţi cât mai puteţi de Black Friday şi în noiembrie, pentru că vin scumpirile! Mă aştept să apară la toţi retailerii. Oferta eMAG va putea fi accesată de aici!

Mulţumim pentru pont lui Nicolae Minga.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×