Flagship-urile echipate cu procesor Snapdragon 845 ar putea oferi și suport pentru Quick Charge 4+

2.384 ori
<b>Flagship-urile echipate cu procesor Snapdragon 845 ar putea oferi și suport pentru Quick Charge 4+</b>Viitoarele smartphone-uri echipate cu procesor Qualcomm Snapdragon 845 vor bifa și suportul pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 4+, asta în situația în care companiile producătoare decid să implementeze soluția

Au trecut doar câteva zile de la prezentarea noului procesor Qualcomm Snapdragon 845 și astăzi aflăm un detaliu pe care americanii nu l-au scos prea mult în evidență odată cu evenimentul dedicat. Este vorba despre suportul pe care chipset-ul cel nou îl oferă pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 4+, standard oficial încă din vară când aflam și despre existența primului telefon cu o asemenea capabilitate și anume Nubia Z17.

Quick Charge 4+

Suportul este oferit și de către Snapdragon 835, dar odată cu apariția comercială a lui SD845 se așteaptă ca numărul de telefoane care să beneficieze de o asemenea încărcare rapidă să crească. Pe listă se află și Samsung Galaxy S9, smartphone a cărui baterie se va putea încărca de la 0 la 50% într-un interval de sub 20 sau 30 minute. Eficiența crește cu 30% în raport cu tehnologia Quick Charge 4, iar viteza de încărcare cu 15%.

De asemenea, tehnologia de față dispune de un sistem de disipare a căldurii prin care se evită astfel supraîncălzirea și alte probleme ce pot afecta telefonul sau încărcătorul. Temperatura dispozitivelor este monitorizată continuu și potrivit datelor înscrise pe hârtie ne putem aștepta ca o încărcare de la 0 la 100% să fie realizată într-o oră sau chiar mai puțin de atât.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×