Turul Magazinelor #355: Turul sistemelor desktop all in one, al bundle-urilor inedite şi al unui super telefon nou cu 128 GB stocare

1.822 ori
<b>Turul Magazinelor #355: Turul sistemelor desktop all in one, al bundle-urilor inedite şi al unui super telefon nou cu 128 GB stocare</b>Lista recomandărilor de astăzi este ceva mai variată și avem pentru voi inclusiv premiere pe plan local. Vă prezentăm produse din categoria PC All in One, două smartphone-uri atractive prin prisma specificațiilor și a prețurilor purtate

În Turul de azi mergem pe ideea de "go big or go home", incluzând o serie de PC-uri desktop All in One cu dimensiuni impresionante. Unele au un preţ chiar rezonabil, altele sunt exclusivităţi noi şi scumpe. Avem şi un televizor de nerefuzat 4K, un telefon care pur şi simplu are preţ prea bun, chiar dacă e lansat recent, plus un pachet trăznit de la Flanco. Am gasit şi un bonus tentant cu 128 GB stocare pe un telefon complet nou.

1. Motorola Moto G5S Plus

Motorola Moto G5S Plus

Atunci când îl testam pe Moto G5S Plus luna trecută el costa în jur de 1.300 sau 1.400 lei. Azi îl găsim la Quickmobile.ro la un preţ clar mai mic şi asta destul de rapid faţă de perioada de debut. A fost inclus în destul de multe liste de "cel mai bun telefon al anului", undeva pe locul 8 sau 10 inclusiv lista celor de la CNET. Are avantajul că filmează 4K, vine şi cu două camere in spate, plus ca are dotări la nivel de Moto Z Play. Bateria şi procesorul sunt destul de impresionante pentru segmentul midrange, iar construcţia metalică e solidă şi fără compromis.

2. Sistem All-in-One Acer DQ.UAPEX.002

Acer DQ.UAPEX.002

Intrăm în segmentul All in One cu un PC care mie îmi sună tare bine la 1.539 lei pe eMAG.ro. E vorba despre un sistem desktop All in One Acer, cu procesor AMD E1 şi diagonală de 19.5 inch. Vine cu mouse şi tastatură la pachet, este un sistem compact şi rulează Windows 10 Home. Acest AiO are un design subţire şi permite optimizarea unghiului de vizualizare, fie că e vorba de scris la birou sau vizionat de filme de pe canapea sau pat.

Cântăreşte doar 5.44 kilograme şi are 4 GB RAM şi 1 TB stocare.

3. Televizor LED Horizon 40HL7510U, 4K, 101 cm

Horizon 40HL7510U

Ştiu că am mai scris despre acest televizor 4K la sub 1500 lei, dar oferta sa tot revine periodic, se pare. Acum acest model smart TV 4K costă 1.499 lei la evoMAG.ro şi vine şi cu WiFi, slot CI+ şi o diagonală de 101 cm. Integreaza două difuzoare de 8 W, design cu muchii înguste, conector Ethernet şi porturi HDMI şi USB 2.0. Bonus, 5 ani garantie!

4. Microsoft Surface Studio i5 1TB 16GB RAM

Microsoft Surface Studio

Faimosul PC All in One de lucru, pentru designeri, arhitecţi şi artişti, Microsoft Surface Studio este aici, cu un preţ PRO, la Quickmobile.ro. Costă 16.842 lei şi poate fi rabatat la diferite unghiuri şi folosit ca un soi de şevalet şi mega tabletă. Are procesor Intel Core i5 quad core de generaţie a şasea şi suportă şi input cu Surface Pen, vine cu 16 GB RAM şi 1 TB stocare.

Rezoluţia oferită este uriaşă, de 4500 x 3000 pixeli, pe un panou generos de 28 de inch. Stă foarte bine şi la conectivitate, cu 4 porturi USB 3.0, mini DisplayPort, Gigabit Ethernet şi slot SD. Acustica este una Dolby Premium.

5. Desktop All-in-One Asus Vivo V221ICUK

Asus Vivo V221ICUK

Iarăşi în zona AiO, de această dată cu un model ASUS cu procesor Core i5. Acesta costă 2.869 lei la Cel.ro şi este un model nou, cu 8 GB RAM, 1 TB stocare şi un generos ecran cu diagonală de 21.5 inch şi rezoluţie Full HD. Avem de-a face cu un ecran LED backlit, iar PC-ul cântăreşte doar 4.65 kilograme, ceea ce mi se pare genial pentru ce oferă. Are şi 4 porturi USB 3.1, HDMI, Ethernet, WiFi, acustică SonicMaster, două boxe de 3W şi card reader.

6. Pachet: Staţie de călcat Tefal SV7030E0 + Scaun Gaming Inaza Legion

Tefal SV7030E0

Flanco.ro a început să ofere bundle-uri trăznite, precum epilator şi consolă, staţie de călcat şi telefon sau joc video şi aparat de întins părul. O trăznaie este şi pachetul de staţie de călcat Tefal şi scaun de gaming, dar preţul e prea bun: 839 lei. Staţia de călcat ajuta la o călcare mai rapidă şi vine cu presiune de 5.5 bari şi jet de abur puternic. Are încălzirea rapidă şi setări eco. Scaunul de gaming este unul Inaza Legion, ergonomic, cu aerisire şi acoperit cu tapiţerie din piele.

Bonus:Vernee X, telefon cu 128 GB stocare şi 4 camere costă doar 249 dolari la precomandă până pe 25 decembrie la GearBest.com.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×