Turul Magazinelor #383: Kit Samsung Galaxy S8 (baterie, husă), HDD extern de 5 TB la preţ bun, placă video sub 1000 lei şi filtru aer frigider

1.462 ori
<b>Turul Magazinelor #383: Kit Samsung Galaxy S8 (baterie, husă), HDD extern de 5 TB la preţ bun, placă video sub 1000 lei şi filtru aer frigider</b>Finalul de săptămână vine în tolbă cu un tur proaspăt al magazinelor, ediție în care dăm peste o serie de produse cu adevăra interesante. Pe lista noastră se află un kit de accesorii pentru Samsung Galaxy S8, o placă video, dar și un filtru

Am revenit în weekend cu Turul Magazinelor, de această dată o ediţie care va aduce mai degrabă accesorii externe, decât produse de sine stătătoare. Avem huse şi baterii pentru Galaxy S8, filtru de aer curat pentru frigider, placă video la preţ bun şi un HDD extern de 5 TB. Am găsit şi un joc care a fost hit în 2017 şi a primit reducere, plus o saltea ortopedică cu o ofertă prea bună.

1. Placa video MSI GeForce GTX 1050 Ti 4 GB

MSI GeForce GTX 1050 Ti 4 GB

La un preţ excelent, sub 1000 de lei, PCGarage.ro vinde o placă video destul de capabilă, fie că eşti gamer, miner de Bitcoin sau dacă lucrezi cu grafică high end. E vorba despre un model MSI GeForce GTX 1050 Ti, cu 4 GB memorie şi tehnologie 128 bit. Majoritatea jocurilor din ultimii ani vor rula la 60 FPS pe o placă de genul. Am văzut utilizatori care zic că au rulat la nivel maxim GTA 5, DOOM 2016 şi Battlefront 1 sau Battlefield 1.

2. Kit Samsung Galaxy S8

Kit Samsung Galaxy S8

Din moment ce săptămâna viitoare apare Galaxy S9, e evident că accesoriile de Galaxy S8 se ieftinesc. Ca atare nu ne surprinde oferta celor de la evoMAG.ro, care ne propun un kit Samsung cu protecţie şi folie pentru un telefon S8, plus acumulator la suma  de 149 lei. Pachetul include o baterie de 5200 mAh, cablu USB Type-C, protecţie spate cu design semi transparent. şi folie de protecţie.

3. Saltea ortopedică Green Future Red Line

 Saltea ortopedică Green Future Red Line

eMAG.ro a tăiat din preţul saltelei ortopedice Green Future Red Line, care ajunge să coste doar 739 lei. Vine cu 5 zone de confort şi măsoară 160 x 200 cm. Acest model este fabricat din spumă poliuretanică elastică, ideală pentru un suport excelent în timpul somnului. Are feţe cu fermităţi diferite pentru a alege cum doriţi să dormiţi. Prima faţă este din spumă poliuretanică profilata cu 5 zone de confort şi efect de micromasaj, iar a doua are un strat generos de Spumă Memmory HD, care ameliorează punctele de presiune şi relaxează muşchii

4. HDD Extern Seagate 5TB

HDD Extern Seagate 5TB

La doar 599 lei mi se pare un chilipir să ai un HDD portabil de 5 TB, marca Seagate. Cel.ro are această ofertă şi vorbim despre un model cu conector USB 3.0, format de 2.5 inch şi greutate de 247 de grame. Gândiţi-vă că rivalii de la Samsung sau WD cer cu câteva sute de lei mai mult pe produse similare. Ideal pentru backup şi stocarea a generaţii întregi de fotografii.

5. Assassin's Creed Origins PS4

Assassin's Creed Origins PS4

Assassin's Creed Origins, jocul din serie care ne-a adus în Egiptul Antic anul trecut a pierdut serios din preţ, costând acum doar 199 lei. De obicei costă 269 lei, de aceea zic că e chilipir. De această dată jucaţi cu un Medjay, un gardian al faraonului, numit Bayek şi care vrea să îi omoare pe preoţii care l-au manipulat şi l-au ucis pe fiul său. Are cel mai mare univers din orice joc Assassin's Creed, o tonă de sidequesturi şi un mod educaţional pentru şcoli, care permite doar explorarea Egiptului.

6. Filtru aer frigider

Filtru aer frigider

Niciodată nu las alimentele fermentate lângă cele proaspete în frigider, pentru că uneori bacteriile migrează prin ambalajele de plastic. Astfel să pui brânză proaspătă lângă iaurt sau vreun salam măturat lângă o carne proaspătă nu e o idee bună. Şi dacă ai avut în frigider 3 luni o brânză împuţită din Franţa, fii sigur că ai multe bacterii pe acolo, de care ai nevoie să scapi. Vă ajută un filtru de aer curat pentru frigider, vândut de GearBest.com, la suma de 19.69 dolari.

Scapă de mirosuri neplăcute, bacterii şi sterilizează frigiderul. Ocupă şi puţin spaţiu şi curăță aerul pentru un volum de 80 - 100 litri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×