Încă un feature phone Nokia cu suport 4G primeşte certificarea FCC: Nokia TA-1048

976 ori
<b>Încă un feature phone Nokia cu suport 4G primeşte certificarea FCC: Nokia TA-1048</b>Finlandezii de la HMD Global au înregistrat vânzări de zeci de milioane de unități pentru telefoane feature phone anul trecut și acum pregătesc lansarea unor noi modele, unele cu conectivitate 4G LTE la bord. Printre acestea s-ar afla și

Se pare că Nokia 3310 (2017) 4G a fost doar începutul, iar acum Nokia ar pregăti o întreagă serie de terminale feature phone cu conectivitate de generaţie a patra. Un astfel de model este şi Nokia TA-1048, care tocmai a primit certificarea FCC şi e gata de lansare.

Nokia TA-1048

E posibil să îl vedem la standul Nokia de la MWC 2018, împreună cu Nokia 9, Nokia 8 Sirocco şi Nokia 7 Plus. Sursele au aflat că noul terminal vine cu suport GSM, WCDMA şi LTE şi există informaţii că ar fi o versiune globală a lui Nokia TA-1047, care a fost certificat deja de Bluetooth SIG şi FCC. Ştim că e un handset dual SIM şi foloseşte sloturi microSIM, deci e clar un model mai low end, pentru că pe smartphone-uri nu prea mai vezi microSIM în ziua de azi. Si Nokia TA-1056, certificat la inceput de luna intră în aceeași categorie.

Noul venit are şi slot microSD, radio FM şi ar putea chiar să fie versiunea globală de Nokia 3310 4G, care a debutat doar în China cu câteva săptămâni în urmă. E greu de ştiut ce plănuieşte Nokia în zona feature phone, mai ales că HMD Global a tot înviat trademark-uri vechi, ca Asha şi Xpress-on în ultima vreme. Practic orice telefon celebru Nokia din anii 90 şi 2000 ar putea fi înviat, poate chiar şi N-Gage.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×