ASUS ZenFone 5 îşi dezvăluie preţul înaintea debutului din magazine de mâine

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.670 ori
<b>ASUS ZenFone 5 îşi dezvăluie preţul înaintea debutului din magazine de mâine</b>Seria ASUS ZenFone 5 a debutat la MWC 2018, la final de februarie şi atunci am aflat că cele 3 telefoane din gama vor sosi în valuri. Întâi a venit ZenFone 5 Liţe în martie, acum vine ZenFone 5 în luna curentă, iar ZenFone 5z va fi disponibil din iunie..

Seria ASUS ZenFone 5 a debutat la MWC 2018, la final de februarie şi atunci am aflat că cele 3 telefoane din gama vor sosi în valuri. Întâi a venit ZenFone 5 Lite în martie, acum vine ZenFone 5 în luna curentă, iar ZenFone 5z va fi disponibil din iunie. Azi aflăm ca preţ va avea ASUS ZenFone 5 pe unele din pieţele de pe glob.

Reţineţi că data de 12 aprilie se aplică pentru disponibilitatea din Taiwan. Am mai scris săptămâna trecută despre acest debut şi pe atunci scăpase un preţ de 406 dolari. Acum o publicaţie chineză (MyDrivers), afirmă că preţul va fi de 414 dolari în China şi 410 dolari în Taiwan. Nu e rău deloc pentru un telefon cu decupaj, AI, procesor Snapdragon 636 şi 4 GB RAM (vor fi şi variante cu 6 GB RAM). 

Avem şi o cameră duală cu senzori de 12 şi 8 MP în spate, cameră frontală de 8 MP şi difuzoare duale. Ecranul este unul de 6.2 inch Super IPS LCD cu rezoluţie de 2246 x 1080 pixeli şi cu aspect raţio de 18.7:9. Telefonul dispune de un nou Zen UI, versiunea 5.0, aplicat peste Oreo şi oferind diferite funcţii inteligente la nivel de cameră, funcţionare a terminalului, ba chiar şi reglaje de volum al soneriei.

Aşteptăm un preţ pentru piaţa locală acum şi o dată de debut.

Prezentare de la MWC 2018

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×