Turul Magazinelor #406: HDD extern LaCie rugged la ofertă, televizor 4K resigilat la 1300 lei, aparat de aer condiţionat cât e "cald"

1.316 ori
<b>Turul Magazinelor #406: HDD extern LaCie rugged la ofertă, televizor 4K resigilat la 1300 lei, aparat de aer condiţionat cât e "cald"</b>Dăm startul unei noi săptămâni de perindat prin magazinele online, zi în care găsim câteva oferte foarte atractive, inclusiv una ce are de-a face cu zilele toride de vară. După cum probabil v-ați dat seama ne referim la un aparat de aer condiționat

Turul Magazinelor revine în forţă, gata să vă ofere cele mai bune produse de vară: o lampă de grădină şi un aparat de aer condiţionat. Avem şi un produs pentru fotografii mereu pe fugă, un HDD ultrarezistent LaCie, dar şi un laptop de gaming şi un uniciclu, cel mai trăznit vehicul electric al momentului. Toate acestea plus un televizor 4K resigilat mai jos.

1. Televizor PHILIPS 43PUS6162/12, 4K UHD, 108 cm 

PHILIPS 43PUS6162/12

De obicei vedem televizoare 4K la sub 1800 sau chiar 1600 lei de la brandurile mai mici, vreun Horizon sau ceva de gen. De această dată am găsit un Philips cu diagonală generoasă de 108 cm. Fie îl luaţi la prima mână de la Altex.ro la sub 1600 lei, fie îl luaţi resigilat la sub 1400 lei, singura diferenţa fiind că modelul acela a fost testat în condiţii normale, dar funcţionează perfect.

Acesta este un smart TV, cu aplicaţii la bord, cu suport pentru streaming video onine via Netflix şi suport HDR. Ştie şi resolution upscaling şi are un procesor quad core la interior.

2. Hard Disk Extern LaCie Rugged, 2 TB

Hard Disk Extern LaCie Rugged, 2 TB

Fotografii care îşi petrec ziua în Deltă, în munţi sau în regiuni dure şi accidentate au nevoie de un HDD extern rugged şi puternic. Cei de la F64.ro pun la bătaie cel mai celebru brand de produse de gen şi anume LaCie. Avem un HDD LaCie Rugged Mini aici la reducere, la suma de doar 499 lei. Oferă 2 TB stocare, conector USB 3.0 şi garanţie pe 2 ani. Rezistă la şocuri, apă, presiune, temperaturi extreme şi are şi protecţie prin parolă.

3. Notebook gaming Lenovo Legion Y520

Lenovo Legion Y520

Au luat-o ranza preţurile de la PCGarage.ro, în cadrul unei campanii foarte generoase în ultima vreme. Cine şi-ar imagina un laptop de gaming Lenovo Legion care ar face un ASUS ROG gelos la suma de doar 2898 lei. Procesorul Core i5 de generaţie 2017 e suficient pentru gaming şi avem şi un ecran Full HD de 15.6 inch, 4 GB RAM şi 1 TB stocare. Sună bine şi placa GTX 1050 cu 2 GB memorie.

Tastatura este retroiluminată şi cei care îşi fac griji legat de RAM-ul prea puţin, trebuie să afle că îl pot extinde până la 32 GB. Puteţi să montaţi şi un SSD extra dacă vreţi.

4. Aparat de aer condiţionat Heinner HAC-9INVB

Heinner HAC-9INVB

Cele mai ieftine aparate de aer condiţionat din tot magazinul Flanco.ro sunt cele de 1999 lei, dar am găsit unul care scade mult sub acel preţ, sărind la 1279 lei. Stocul e foarte limitat, deci fuga-fuga. Este un model Heinner de 9000 BTU, ideal pentru un apartament de 2 camere sau garsonieră. Este din clasa A++, deci face economie serioasă la energie şi vine şi cu funcţie turbo, timer şi funcţie auto restart. În standby consumă doar 1W şi are ventilator exterior cu 5 trepte.

5. Uniciclu Ninebot One C+

Ninebot One C+

Dacă vi se par trăznite skateboard-urile electrice, trotinetele, Segway-urile şi hoveboard-urile, staţi să vedeţi nouă găselniţă din China: uniciclul. Acest mijloc de transport trăznit are la bază o singură roată, propulsie electrică şi un design SF. Costă 369 dolari la GearBest.com şi necesită să aveţi ceva coordonare şi echilibru. Transportă pasageri de până la 100 kilograme, are viteza maximă de 20 km/h şi autonomie de 22 km. Urcă pante de până la 15 grade înclinare şi are o baterie de 4.1 Ah.

Se încarcă 2.5 ore şi are un diametru al cauciului de 16 inci. Designul e modular, pentru o reparare mai uşoară.

6. Lampă cu laser pentru grădină

Lampa cu laser

Acesta este un "pitic de grădină" pe steroizi. În general acele lămpi pe care le plantaţi în grădină şi care se încarcă de la soare dau o lumină palidă şi aveţi nevoie de vreo 6 sau 8 pitici pentru a genera ceva lumină. Acesta este un model cu fascicule laser, împrăştiate prin grădină şi care se încarcă tot de la soare. Costă 32.63 dolari la Cafago.com şi este foarte eco friendly. Se instalează foarte intuitiv şi merge ori pe baterie, ori pe energie solară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×