LG G7 ThinQ apare într-o randare cu iz oficial ce reconfirmă decupajul din ecran

823 ori
<b>LG G7 ThinQ apare într-o randare cu iz oficial ce reconfirmă decupajul din ecran</b>Cu doar câteva săptămâni rămase până la debutul lui LG G7 ThinQ avem ocazia să privim asupra unei noi randări oficiale, imagine ce sosește prin intermediul reputatului leaker Evan Blass. Aceasta este încă o reconfirmare a faptului că vom avea

Dacă mai aveați nevoie de o confirmare a faptului că LG G7 ThinQ va adopta un ecran cu decupaj în partea de sus, iată că aceasta vine astăzi prin intermediul lui Evan Blass. Celebrul leaker ne prezintă o randare cu iz oficial în care se vede clar acel “breton” din partea de sus care va găzdui camera selfie, earpiece-ul pentru convorbiri și senzorii de luminozitate.

LG G7 ThinQ

Ce ni se pare de-a dreptul interesant este că LG a păstrat și o margine destul de serioasă în partea de sus deasupra ecranului, zonă ce ar fi putut găzdui cu puțină imaginație toate acele elemente amintite mai sus. Astfel putem spune că sud-coreenii au vrut să aducă decupajul cu orice preț, urmând trendul fără a ține cont de funcționalitate..

Din punct de vedere al dotărilor hardware, acest telefon ne va oferi un ecran M-LCD cu rezoluție FHD+, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 și o cameră duală în spate. Tot în spate se va afla un scanner de amprente, bliț-ul dual-tone și telemetrul laser pentru focalizarea mai rapidă și precisă.

Pe seama leak-urilor anterioare știm că smartphone-ul va oferi și un buton fizic pentru AI, dar și o integrare profundă a funcțiilor AI mai ales în zona de captură foto. Lansarea este programată pentru data de 2 mai și știm că LG va oferi utilizatorilor o funcție software prin care să camufleze decupajul de sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×