Turul Magazinelor #434: Încă un record de reducere pentru televizoarele 4K, aparat de aer condiţionat smart şi un cooler superior pentru laptop

1.292 ori
<b>Turul Magazinelor #434: Încă un record de reducere pentru televizoarele 4K, aparat de aer condiţionat smart şi un cooler superior pentru laptop</b>Iată-ne pe final de săptămână cu o nouă ediție Turul Magazinelor pentru voi, ediție în care avem o serie de produse foarte interesante prin prisma prețurilor de comercializare și a funcționalităților oferite. Pe listă avem și televizoare 4K Ultra HD

Turul Magazinelor de azi e ceva mai casnic şi mai cuminte şi include două produse pentru o casă funcţională. Avem un pachet de chiuvetă granit + baterie bucătărie Pyramis, plus aparat de aer condiţionat, dar şi un televizor LED NEI 4K la un preţ incredibil. Am găsit şi o pernă gonflabilă ideală de picnic, plus un cooler şi un stabilizator pentru filmare şi fotografiere cu telefonul. Toate sunt mai jos.

1. Televizor NEI 43NE6000, Ultra HD 4K, 109 cm

NEI 43NE6000

În general ne-am declarat impresionaţi de fiecare televizor 4K cu preţ de 1300 sau 1200 de lei. Acum scădem şi sub 1150 de lei chiar, mulţumită unei oferte evoMAG. Televizorul vine de la un brand bun, apreciat în special în anii 90, NEI. Sincer nu ştiam că mai activează, dar iată-i la treabă cu un model 4K de 109 cm. Are şi suport CI+ şi conectivitate VGA, HDMI şi USB. Sunt şi două difuzoare de 8 W la bord, plus contrast de 1200:1. E important și faptul că este un model 2018 acesta.

2. Pachet chiuvetă granit + Baterie bucătărie Pyramis

Pachet chiuvetă granit + Baterie bucătărie Pyramis

Cine vrea o chiuvetă de calitate pentru bucătărie nu trebuie să cheltuiască foarte mult, mai ales că unele pachete de gen ajung la 1000 de lei sau mai mult. Avem acum un pahcet de chiuvetă şi baterie la suma de 579 lei. Suportă montare pe blat şi are o nuanţă neagră elegantă. Montarea este încastrată, iar tipul de chiuvetă este cu picurator. Aerisirea este cu preaplin şi orificiile de montare a bateriei sunt 2 la număr.

3. Aparat de aer condiţionat Gree Bora A5 12000 BTU A++

Gree Bora A5 12000 BTU A++

Sunt aparate de aer condiţionat care costă 1200 de lei şi sunt generice. Acum avem un aparat de aer ceva mai smart, dar şi un pic mai scump la Cel.ro. Costă 1459 lei şi vine cu 12.000 BTU. Face parte din clasa A++ şi marele său plus este că vine cu WiFi şi poate fi controlat de pe smartphone. Gree este o companie chineză care produce o sumedenie de componente pentru mai multe mărci de aparate de aer condiţionat. Are protecţie la aer rece, auto restart, filtru catehin, funcţionare silenţioasă şi capacitate de auto diagnoză.

4. Saltea gonflabilă 240 x 70 cm

Saltea gonflabilă 240 x 70 cm

La Quickmobile.ro avem o saltea gonflabilă Star la 110 lei. E genul acela de saltea care se umflă singură şi e ideală pentru un picnic în parc. Are două părţi şi trebuie doar scoasă din ambalaj, apoi intră aerul şi totul e gata pentru confort. Se poate rula când nu mai aveţi nevoie de saltea şi să fie ţinută în ghiozdan. Puteţi sta şi la plajă pe acest accesoriu.

5. Cooler pentru laptop

Cooler pentru laptop

La Cafago.com am găsit la preţul de 16.99 dolari un cooler special pentru laptopuri, care arata şi temperatura pe un indicator LED integrat. Este compatibil cu laptopuri cu ecran de 14, 15 sau 17 inch şi e practic un powerup pentru coolerul standard. 13 viteze stau la dispoziţie, cu setări speciale de zgomot şi flux de aer. Avem şi operare silenţioasă, iar accesoriul cântăreşte doar 115.7 grame.

6. Gimbal FeiyuTech Vimble 2

FeiyuTech Vimble 2

Prezentăm rar stabilizatoare gimbal pentru telefoane, dar când o facem, nu ne zgârcim. Azi l-am găsit pe acest model de 92.66 euro la TomTop.com, un fel de selfie stick extensibil, care are şi rol de stabilizare. Are un slider special pentru zoom integrat (un buton adică) şi o aplicaţie specială dedicată pe telefon. Are autonomie de 5 ore, e rezistent la stropire şi este telescopic, crescând în lungime cu până la 18 centimetri. Are unghi de tilt, panning şi rolling de 320 de grade.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×