Turul Magazinelor #419: Tirbuşon electric, cel mai mare televizor 4K la reducere, aparate fitness şi super monitor de gaming Alienware

1.424 ori
<b>Turul Magazinelor #419: Tirbuşon electric, cel mai mare televizor 4K la reducere, aparate fitness şi super monitor de gaming Alienware</b>Pentru voi am pregătit astăzi o serie de produse interesante, de la un televizor 4K cu diagonală generoasă ce se vinde pentru o sumă tare bună și până la un tirbușon electric menit să vă scape de chinul deschiderii unei sticle de vin

În turul de azi ne întoarcem privirea spre aparate de fitness, dar şi spre un televizor 4K generos că diagonală şi mai generos ca preţ. Avem şi un monitor de gaming de la un brand super celebru printre gameri, plus un tirbuşon electric, pentru cei care nu reuşesc să desfacă niciodată vinul cum trebuie. Am găsit şi o boxă audio trăznită, care se poartă în jurul gâtului.

1. Televizor LED Wellington WL49UHDV296SW, 4K, 125 cm

Wellington WL49UHDV296SW

Am mai acoperit televizoarele 4K accesibile de la noi din ţară, în general axându-ne pe modele Horizon şi Wellington. De obicei apreciam preţurile de 1200 sau 1300 lei pentru televizoare 4K de 108 cm. Acum sărim direct la 125 cm, rămânem la 4K şi avem un model smart, cu CI+ de la brandul Wellington. evoMAG.ro îl vinde la sub 1400 lei, ceea ce miroase a chilipir serios. Are două difuzoare de 10 W, 1 port USB 2.0 şi 2 porturi HDMI.

2. Aparat multifuncţional Body Sculpture BMG4330G

Body Sculpture BMG4330G

E momentul să ne pregătim de plajă cu un aparat multifuncţional de fitness, un model Body Sculpture, vândut de eMAG.ro la preţul de 1699 lei. Compania Body Sculpture a fost înfiinţată în Marea Britanie în 1965 şi are o tradiţie respectată în domeniu. Acest aparat vine cu greutăţi plastificate, este placat cu crom şi are profil ergonomic. E bun de lucrat spatele, tricepsul, dar şi picioarele şi văd că are şi o secţiune specială de vâslit. Puteţi lucra şi braţele şi pieptul chiar.

3. Boxă portabilă JBL Soundgear

JBL Soundgear

La această boxă portabilă mă interesează mai degrabă factorul "inedit", decât preţul în sine. E cam piperat de altfel la 739 lei la Cel.ro, chiar şi după o reducere. Pe de altă parte ce altă boxă mai ştiţi, care se poartă după gât? Nu are cabluri, nu are nevoie de căşti şi oferă o experienţă acustică inedită. JBL înseamnă printre altele imersivitate si surround. Vine cu traductori speciali Quad cu amplificare de bas.

Prin funcţia hands free permite prelurea de apeluri telefonice clare şi anulează zgomotul de fond şi ecoul.

4. Monitor LED Alienware AW2518HF, 24.5 inch 

Alienware AW2518HF

Un monitor LED foarte bun de gaming, acest Alienware costă 1519 lei la PCGarage.ro. Are avantaje precum timpul de răspuns de 1 ms, diagonală mare de 24.5 inci şi suport pentru tehnologie FreeSync. E gândit special pentru gaming, are panou TN (TN-urile de generaţie nouă au ajuns să concureze cu OLED-urile) şi are protecţie anti glare. Rezoluţia este Full HD, iar aspectul 16:9. Are nu mai puţin de 5 porturi USB 2.0.

5. Display LED bicicletă

Display LED bicicletă

Din nou un accesoriu pentru bicicletă, poate şi pentru motocicletă, acesta este un panou reîncărcabil publicitar cu care îţi poţi promova afacerea, în vreme ce pedalezi. Costă 14.99 dolari la Cafago.com şi poate fi programat în multiple moduri cu text personalizat la nivel de culoare, felul în care "curge" pe afişaj, viteză, animaţie şi altele de gen.

6. Tirbușon electric

Tirbușon electric

Dacă v-aţi săturat să vă rupeţi mâinile cu tirbuşonul clasic, sau să vă stropiţi cu vin când trageţi prea tare, a apărut tirbuşonul electric. Costă 25.05 dolari la GearBest.com şi implică doar apăsarea unui buton. Vine la pachet cu un dop special de vidare, care ţine vinul sigilat perfect pentru consum pe o perioadă îndelungată.

Bonus: SSD de 120 GB cadou la fiecare achiziţie de procesor, placă de bază, placă video de la PCGarage.ro.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×