Reduceri și Campanii Online #13: Azi Altex, evoMAG, Flanco, FashionDays [...]

1.025 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #13: Azi Altex, evoMAG, Flanco, FashionDays [...]</b>Dacă sunteți curioși să aflați ce campanii promoționale se mai desfășoară în online ați nimerit bine pentru că în articolul de față vă vom dezvălui ce astfel de oferte pot fi găsite astăzi pe web. Puteți achiziționa electrocasnice, electronice, ba chiar

Sunteți curioși să aflați ce campanii promoționale se desfășoară online? Ei bine ați nimerit unde trebuie pentru că în articolul de față vă dezvăluim o listă a celor mai noi și interesante oferte propuse de către retailerii de pe plan local. Astăzi avem reduceri la cărți, electrocasnice, televizoare numai bune pentru Cupa Mondială ce începe luna viitoare, cât și discount-uri pentru ținute de vară. Iată ce ni se propune azi:

Produsul Erou al zilei:

Astăzi avem ceva mai special în secțiunea produsul zilei și anume un bec inteligent numit The Bug care are și rolul de a vă scăpa de țânțari și alte insecte. Becul poate fi montat oriunde într-o dulie de tip E27 și aflați că lumina albastră atrage insectele care apoi intră în rețeaua electrică a becului și sunt eliminate. Becul are o durată de funcționare de 40.000 ore și doar în aceste zile poate fi achiziționat pentru doar 62.90 lei de pe QuickMobile.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×